בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2014 19:28 לינק ישיר 

וואו, וואו, איזו בשורה!!
מברכת את עצמנו שהדברים הטובים האלו יקרו בצפיפות מירבית!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 19:59 לינק ישיר 

מצטרפת לברכה........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 20:11 לינק ישיר 

סוף סוף בשורה משמחת :-)
אני כבר מתכונן לקנות כרטיסים ברגע שיהיה תאריך.
אבל שלא יביאו שתים ורבע ילדים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 20:51 לינק ישיר 

נכון!! אבל לדעתי יבואו 11.12 ילדים כמו בכל הופעה שהיתה בארץ.....................

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 21:49 לינק ישיר 

ווא, ב"ה!!
סוף סוף...
בשורה טובה!
נקווה שבע"ה זה יסתדר בזמנים...
מענין מי באים!!
אחרי כל ההופעות הדי מתומצתות, אין הרבה שיבואו וישלמו הרבה בשביל לקבל הופעה מקוצרת של מעט פרחים.. לא בשביל זה אנשים באים.
אז ה' יעזור!! שיפרסמו בדיוק מי הילדים ומי כל המשתתפים, זה לדעתי ימריץ וימשוך יותר.
בע"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 22:58 לינק ישיר 

תמרור-הלוואיי אמן!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2014 05:00 לינק ישיר 

annete כתב:
מקווה מאוד שאנגליה גם בתוכנית!!
משוררשירער - אתה ת''ח גדול בעיניני מיאמי, אולי תדע להגיד לי אם אנגליה היא גם בeurope ut ut tour?

first of all, Thanks for the compliment [Although I try to wiser also in other areas, that are no less important…].

ובאשר לשאלתך:

חכמי האמוראים נוהגים להשתמש לעיתים קרובות בתשובה לשאלה כלשהיא במילים הבאות: "איבעית אימא סברא ואיבעית אימא קרא", כשכוונתם להשיב: אם תרצה – אענה לך מסברא, ואם תרצה – אענה לך מן הכתובים. אשתמש אף אני במטבע לשון זו, ואשיב לך כך:

אם את שואלת אותי כתלמיד חכם, ומעוניינת לשמוע תשובה הבנויה על סברא, תשובתי היא: הדעת נותנת כי אנגליה אכן נכללת ב- europe ut ut tour. זאת משום שעל-אף שאנגליה מהווה חלק (נכבד, יש לומר) מהממלכה המאוחדת של בריטניה השוכנת באיים הבריטיים, ואינה ממש חלק מיבשת אירופה, למרות זאת, איים נחשבים בדרך כלל כחלק מהיבשת הקרובה אליהם ביותר, ובהתאם לכך, האיים הבריטיים נחשבים כחלק מאירופה, כך שקונצרט באנגליה בהחלט יכול להיכלל ב- europe ut ut tour... וכעת ברצינות: לאור העובדה שהקונצרט האחרון שערך ירחמיאל בלונדון היה ב- 2010 (כך זכור לי כרגע, תקני אותי אם אני טועה), הדעת נותנת שאכן הגיע הזמן לקונצרט נוסף. אולם, מחשבה שניה עולה בדעתי, כי בהתחשב בעובדה שהקונצרט האחרון התקיים לאחר בערך 12 שנה בהם לא הופיע ירחמיאל בלונדון (שוב, תקני אותי אם אני טועה), כבר איננו יכולים להיות כה בטוחים בקיומו של קונצרט על-ידי ירחמיאל והפרחים...

אמנם, אם את שואלת אותי כמי שיש באפשרותו לתשאל את האנשים הנכונים, ומעוניינת לשמוע תשובה הבנויה על ידע אמפירי [משום מה נדמה לי שאפשרות זו היא הנכונה יותר...], תשובתי היא: עשיתי היום מאמץ קטן לברר זאת אצל אחד מהעוסקים במלאכת ההפקה, אולם לא הצלחתי להשיגו. אם הזמן יאפשר לי, אנסה שוב לברר זאת בשבוע הקרוב, אולם לכך שאצליח להשיגו אינני יכול לערוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2014 09:36 לינק ישיר 

אהבתי את התשובה. עכ"פ צרפת גם כן יכולה להיכנס לקטגוריה(יש שם יותר יהודים מאנגליה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2014 13:00 לינק ישיר 

annete כתב:
משוררשירער - אתה ת''ח גדול בעיניני מיאמי, אולי תדע להגיד לי אם אנגליה היא גם בeurope ut ut tour?

לפי מה שבני פרידמן מעדכן בפייסבוק, ההופעה שלו עם פרחי מיאמי תיהיה באנטוורפן, ובישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 00:27 לינק ישיר 

כחובבי מוזיקה אני בטוח שראיתם את הDVD של ההופעה של שוואקי לחיילים האחרונה בארץ וגם את מאחורי הקלעים... זה הופעה פאר והדר תזמורת 120 כלים במה מפוארת וכל הארץ סביב ההופעה... אני חושב שמיאמי גם יכולים למלאות כזה אולם ולהשקיע את הסכום הזה בהופעה שלהם בארץ. רק שאין הרצון לאיזה יזם לעשות אתזה זה אחד מהחלומות שלי וכשעושים כזה הופעה שווה בהחלט להביא את כל המקהלה ולא לעשות לצאת ידי חובה מה המינימום שצריך שימו לב אם תתבוננו בהופעה האחרונה שלהם בארץ בגלל הם קצת ילדים אז הילדים מרגישים שזה לא זה וזה לא רציני רק שבדרך הם קפצו לעוד איזה הופעה... תראו את רווח ויבוא זה הופעות..

אני שומע על הופעה בארץ אז יש לי מצד אחד וכאב מצד שני כי כשאני ראיתי את ההופעה האחרונה נראה לי בארץ בווידיאו צצו לי במחשבתי מחשבות שליליות אחת אחרי השניה שסתם הוא מחפף לא לוקח את ההופעה בארץ ברצינות מה שזורם לו באותו רגע הוא עושה נראה שחסר רצינות להופעה בארץ וגם אפי' אם הכל כמו שצריך כמות הילדים הורגת אותי זה פשוט לא זה.... אבל זה סתם רחשי ליבי אבל אחרי כ''כ הרבה זמן שלא היה הופעה בארץ אני בהחלט מתרגש מאוד ומחכה לה מאוד... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 00:30 לינק ישיר 

תיקון:יש לי מצד אחד שמחה בלב מצד שני כאב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 01:53 לינק ישיר 

netson כתב:
לפי מה שבני פרידמן מעדכן בפייסבוק, ההופעה שלו עם פרחי מיאמי תיהיה באנטוורפן, ובישראל.

הוא מעדכן גם על תאריכים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2014 14:42 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

first of all, Thanks for the compliment [Although I try to wiser also in other areas, that are no less important…]. proven yourself at the adjacent threads!

ובאשר לשאלתך:

חכמי האמוראים נוהגים להשתמש לעיתים קרובות בתשובה לשאלה כלשהיא במילים הבאות: "איבעית אימא סברא ואיבעית אימא קרא", כשכוונתם להשיב: אם תרצה – אענה לך מסברא, ואם תרצה – אענה לך מן הכתובים. אשתמש אף אני במטבע לשון זו, ואשיב לך כך:

אם את שואלת אותי כתלמיד חכם, ומעוניינת לשמוע תשובה הבנויה על סברא, תשובתי היא: הדעת נותנת כי אנגליה אכן נכללת ב- europe ut ut tour. זאת משום שעל-אף שאנגליה מהווה חלק (נכבד, יש לומר) מהממלכה המאוחדת של בריטניה השוכנת באיים הבריטיים, ואינה ממש חלק מיבשת אירופה, למרות זאת, איים נחשבים בדרך כלל כחלק מהיבשת הקרובה אליהם ביותר, ובהתאם לכך, האיים הבריטיים נחשבים כחלק מאירופה, אוקי.... מתנצלת על ה underestimated title כשכתבתי שאתה ת''ח בעיניני מיאמי:) כך שקונצרט באנגליה בהחלט יכול להיכלל ב- europe ut ut tour... וכעת ברצינות: לאור העובדה שהקונצרט האחרון שערך ירחמיאל בלונדון היה ב- 2010 (כך זכור לי כרגע, תקני אותי אם אני טועה), הדעת נותנת שאכן הגיע הזמן לקונצרט נוסף. אולם, מחשבה שניה עולה בדעתי, כי בהתחשב בעובדה שהקונצרט האחרון התקיים לאחר בערך 12 שנה בהם לא הופיע ירחמיאל בלונדון (שוב, תקני אותי אם אני טועה), אני אישית לא זוכרת הופעה של מיאמי באנגליה חוץ מזו של יבוא... כבר איננו יכולים להיות כה בטוחים בקיומו של קונצרט על-ידי ירחמיאל והפרחים...

אמנם, אם את שואלת אותי כמי שיש באפשרותו לתשאל את האנשים הנכונים, ומעוניינת לשמוע תשובה הבנויה על ידע אמפירי [משום מה נדמה לי שאפשרות זו היא הנכונה יותר...], תשובתי היא: עשיתי היום מאמץ קטן לברר זאת אצל אחד מהעוסקים במלאכת ההפקה, אולם לא הצלחתי להשיגו. אם הזמן יאפשר לי, אנסה שוב לברר זאת בשבוע הקרוב, אולם לכך שאצליח להשיגו אינני יכול לערוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 16:26 לינק ישיר 

חברה תגיבו למה שכתבתי כאן על ההופעה בארץ אני רוצה לדעת אם זו רק דעתי או שלא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 19:41 לינק ישיר 

אנט ומשוערשיער-היתה הופעה בלונדון של מיאמי ביחד עם שלוימי גרטנר!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.