בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2014 12:30 לינק ישיר 

ייששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!
מה ההופעה הייתה אתמול?חשבתי שהיום...
אני רוצה קטע מההופעה!!!!!!!!!!!
ופווווולל תודות נטסון ואידי!!!!חיזקתם אותי...אני חושבת שאדפיס על בריסטול בהיר\משו דומה...
ואידי-האנגלית שלך ממש ברמה גבוהה...אני ממש לא יודעת לדבר ככה...יהיו לי מלא שגיאות אבל לא נורא..(הבעיה אצלי שמרוב לחץ שהם יבינו אותי,אני מדברת עם שגיאות דקדוקיות-כמו בלבול בזמנים(פשוט,מושלם,ממושך...)...אבל פחות או יותר יש לי אוצר מילים נרחב,ואני יודעת תכללים..(אבל לא ככ זוכרת להשתמש בהם בזמן אמת..)
אבל בעז"ה הם יבינו:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2014 12:30 לינק ישיר 

אה עכשיו אני רואה שגם נטסון שותף לתמיהתי בדבר התאריך המוקדם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2014 12:32 לינק ישיר 

אביגדור בלוך היה?יש לו קול מהמם..
ומקווה שצבי שמחון הגיע!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2014 18:34 לינק ישיר 

מר נטסון, הנני להגיב כאן על מנת לקבל את קטעי הוידאו...
יישר כח!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2014 04:50 לינק ישיר 

אני רוצה וידיאו, בבקשה.

לפי דעתי, ההופעה ההיא היתה בדינר, מספיק לראות בדף הפייסבוק של בני פרידמן וההופעה המפורסמת ביום שני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2014 14:45 לינק ישיר 

netson,

א. אודה לך אם תשתף אותי במקטע הוידאו המדובר.

ב. שני הדברים שלא 'מסתדרים' לך משלימים האחד את השני ומביאים למסקנא אחת: אכן כן. מדובר בשתי הופעות שונות. וכפי שאכן שיערה greenie.

הנתונים שבידי מצביעים בוודאות מלאה על-כך שירחמיאל והפרחים הופיעו פעמיים: בתאריך 29 ביוני הם הופיעו בדינר שנערך ע"י ארגון הצדקה "תומכי שבת" (Tomche Shabbes), לצד בני פרידמן ושלומי גרטנר שהופיעו גם-כן. מה שמסביר היטב את התאריך המוקדם; את הופעתו של שלומי גרטנר, ואת ההופעה סביב שולחנות ערוכים. אם-כי כמובן שלא היתה זו הופעה מלאה. ואילו למחרת, בתאריך 30 ביוני [קרי: אמש], הם עלו והופיעו (באודיטוריום בעל ישיבה מדורגת) באותה ההופעה המדוברת, לה היתה מכירת כרטיסים מסודרת, כבכל הופעה אחרת.

ברחבי הרשת כבר ישנם תיעודי וידאו ספורים משתי ההופעות והאירועים האמורים. כל שנותר אפוא הוא לקיים את דברי דוד המלך לחכמי ישראל [תלמוד בבלי, מסכת ברכות דף ג עמוד ב; מסכת סנהדרין דף טז עמוד א]: "לכו והתפרנסו זה מזה". אף כי למען האמת, נכונים עד מאד הם דברי החכמים בתשובתם לדוד המלך: "אין הקומץ משביע את הארי"...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 01/07/2014 14:49:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2014 18:25 לינק ישיר 

תוקן על ידי netson ב- 01/07/2014 23:44:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2014 23:17 לינק ישיר 

עוד כמה דקות אני מעלה קטעי וידאו ברורים מההופעה השניה של פרחי מיאמי  למייל של הפורום.

משורר - אז קלעתי  לעניין!

תוקן על ידי netson ב- 01/07/2014 23:43:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2014 23:43 לינק ישיר 
בשורות טובות.

יש קטעי וידאו ברורים ביותר(נראה לי שורה שניה מהבמה) מההופעה השניה בבלגיה. אני מעלה קישור למייל. 

סיקור קצר על הסרטונים:

1)חסרון ומעלה: כנראה בגלל שאין את כל כלי הנגינה שהיו בפסח  מורגש קצת חסרון בכלי נגינה. יתכן ואילולא הייתי רואה את הקליפים מההופעה מפסח לא הייתי מרגיש חסרון כל שהוא בכלל. לכן מי שמתכונן ללכת להופעה כדי לו להימנע מהצפיה  בקליפים של פסח עד לאחר ההופעה בישראל.
(אני רוצה להדגיש שבהופעה הראשונה{הדינר של תומכי שבת} היו המון כלי נגינה ואילו אתמול{בהופעה השניה}היה טיפה... מי שראה את הסרטון מההופעה הראשונה מבין אותי)

מצד שני שומעים באופן ברור את הפרחים וזה היה מאוד חסר בהופעת פסח. בבלגיה זה הוסיף המון יופי לשירה.  הסאונד היה טוב.

2) הצלחתי לזהות עוד ילדים.יהודה אפניימר, צבי שמחון, מיכאל ויינגארטן, ועוד כמה שמות שאני לא יודע שמותם. אתם מוזמנים לזהות.

3) בשיר TU TU מי שמילא את הקטע הסולו של שימי יצחקוב זה שלמה גרוס. כמו"כ למי שזוכר בסוף הקליפ מפסח של מחרוזת השירים שבסיומה היה השיר "יבוא "היה שם סולן שהגביה בצורה פנטסטית את קולו. שלמה גרוס עשה זאת הפעם, לדעתי פחות טוב מהסולן  המקורי...

4)זוכרים את הפשלה בשיר "בואי כלה" שהיתה לסולן שהרים את קולו יותר מידי, בהופעה מאתמול זה כבר היה אחרת לגמרי. לעילא ולעילא. רק שהפעם דוד פרלמן הוצרך להחזיק בדיוק באותו רגע 2 מקרופונים :-)

5) מי שיודע לשים את הקטעים להורדה שיעשה זאת ובמהירות, מטעמים מובנים... לכן בחרתי  הפעם להעלות אותם למייל ולא לשים בפורום.

6)כמובן שאת תגובותיכם לסרטונים תכתבו כאן(ולא במייל)

תוקן על ידי netson ב- 02/07/2014 00:19:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2014 09:01 לינק ישיר 

נטסון איך פותחים את הקישור?כשאני לוחצת לא רואים שום ווידאו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2014 09:47 לינק ישיר 

מיאמוש- עניתי לך במייל ובפרטי. תעדכני אם הצלחת לראות את כולם.

מחר ההופעה בפריז, צרפת

אידי - האם שייך לעדכן בויקי את היומן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2014 10:07 לינק ישיר 

וואו נשמע ונראה ממש טוב!!
הרבה יותר מההופעות הקודמות בישראל....
אני מתרגשתתתתתתתתתתת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2014 10:14 לינק ישיר 

גם אביגדור בלוך הגיע!!!!הגיעו מלא טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2014 10:19 לינק ישיר 

לא אהבתי את הסוף ביבא שזה עם החולצה הצהובה עלה בטון שלדעתי זה לא ככ יפה, זה נשמע ממש צרחה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2014 15:47 לינק ישיר 

טוב אני גם מגיב ומבקש את הוידיאו. תודה.
אני גם לא אהבתי שהם משנים את הניקוד בשיר יבוא במילה משיח עם סגול במקום עם קמץ.
בכל מקרה מרגש מאוד לשמוע על ההופעות מקווה לראות את זה עוד מעט...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 20 21 22 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.