|
|
| נשלח ב-2/7/2014 15:47 |
|
| |
| netson כתב: |  | יש קטעי וידאו ברורים ביותר(נראה לי שורה שניה מהבמה) מההופעה השניה בבלגיה. אני מעלה קישור למייל. מודה לך מאוד על הסרטונים!! סיקור קצר על הסרטונים:
1)חסרון ומעלה: כנראה בגלל שאין את כל כלי הנגינה שהיו בפסח מורגש קצת חסרון בכלי נגינה. יתכן ואילולא הייתי רואה את הקליפים מההופעה מפסח לא הייתי מרגיש חסרון כל שהוא בכלל. לכן מי שמתכונן ללכת להופעה כדי לו להימנע מהצפיה בקליפים של פסח עד לאחר ההופעה בישראל. (אני רוצה להדגיש שבהופעה הראשונה{הדינר של תומכי שבת} היו המון כלי נגינה ואילו אתמול{בהופעה השניה}היה טיפה... מי שראה את הסרטון מההופעה הראשונה מבין אותי)
מצד שני שומעים באופן ברור את הפרחים וזה היה מאוד חסר בהופעת פסח. בבלגיה זה הוסיף המון יופי לשירה. הסאונד היה טוב.
2) הצלחתי לזהות עוד ילדים.יהודה אפניימר - היה לו סולו פעם ראשונה! (בחוה''מ פסח הוא דיבר לפני השיר אשת חיל), צבי שמחון, מיכאל ויינגארטן, ועוד כמה שמות שאני לא יודע שמותם. אתם מוזמנים לזהות.
3) בשיר UT UT מי שמילא את הקטע הסולו של שימי יצחקוב זה שלמה גרוס. עשה עבודה לא פחות טובה משימי - לא? כמו"כ למי שזוכר בסוף הקליפ מפסח של מחרוזת השירים שבסיומה היה השיר "יבוא "היה שם סולן שהגביה בצורה פנטסטית את קולו. חבל שהוא לא הגיע - הוא היה סולן די בולט! שלמה גרוס עשה זאת הפעם, לדעתי פחות טוב מהסולן המקורי...
4)זוכרים את הפשלה בשיר "בואי כלה" שהיתה לסולן שהרים את קולו יותר מידי, בהופעה מאתמול זה כבר היה אחרת לגמרי. לעילא ולעילא. רק שהפעם דוד פרלמן הוצרך להחזיק בדיוק באותו רגע 2 מקרופונים :-) תסתכלו בסולו של צבי שמחון איך שירחמיאל יושב ורווה נחת בסיפוק מהביצוע המושלם:) ואכן, צבי הוא לדעתי הסולן: יש לו כל צלול ונעים, עוצמתי, שר עם המון רגש ומדייק מאוד בשירה ויש לו בטחון עצמי... בסולו הספציפי הזה השירה שלו הזכירה לי את של רבינא - הקול שלו שנשבר מפעם לפעם... מבינים מה אני מתכוונת? (עוד מעט אידי תבוא לצעוק 'אין דבר כזה!!!!)
5) מי שיודע לשים את הקטעים להורדה שיעשה זאת ובמהירות, מטעמים מובנים... לכן בחרתי הפעם להעלות אותם למייל ולא לשים בפורום.
6)כמובן שאת תגובותיכם לסרטונים תכתבו כאן(ולא במייל)
תוקן על ידי netson ב- 02/07/2014 00:19:23 |
|
נטסון, אשמח מאוד לקבל את הסרטון - תודה מראש!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 15:50 |
|
| |
פשוט מהמם!! ההופעה נראית מושלמתתת!! הם הפיקו לקחים והשתפרו מהופעת פסח:) והגיעו 14 ילדים!!!!!!!!זה מלללאאאאא!!! והילדים שהגיעו בין המוכשרים-מיכאל ויינגרטן,אביגדור בלוך,צבי שמחון,ו..דיויד פרלמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני מחכה להופעה!!!!!!!!!!!!!!עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 15:52 |
|
| |
כן,נטסון,לצבי שמחון,לדעתי,יש קול מושלםםם!! הוא לא דק מדי,ןלא עבה מדי... קול מאוד עוצמתי הייתי אומרת... באמת מזכיר את אברמוביץ:) אבל קצת..:):)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 19:02 |
|
| |
נראה שאפשר לראות את השלילי כמו את החיובי מהקליפים הנ"ל:
ובכן,
1. תמיד נחמד יותר עם כמות פרחים גדולה יותר 2. כנראה שכגודל הציפייה כך גדול האכזבה, משום מה, הייתי בטוחה שהם יוסיפו עוד כמה שירים חדשים, מסתבר שזו אותה הופעה כמו בפסח..... 3. ייתכן ולא כל הילדים יגיעו לארץ, או שאחרים יתווספו כמו שהיה בהופעות בעבר.,
פרשנות אישית, על אחריותי האישית בלבד:
חופשת הקיץ, הלא היא החופש הגדול מתחילה בארה"ב בסביבות ה-18-20 ביוני. רוב הילדים מגיל 10-11 נוסעים לקעמפים מי לחודש ומי לחודשיים. תעשו חישוב קל, הילדים כאן, במקום לנסוע לקעמפ, נוסעים להופיע באירופה ובארץ ומן הסתם מטיילים בין לבין כך שסביר שתהיה מספר משתתתפים גדול יותר.
ידוע לי שבשנים עברו, ילדי המקהלה הצטרפו לקעמפ שדה חמד בארץ, אינני יודעת אם זוהי התכנית שלהם להפעם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 21:07 |
|
| |
לכל המבקשים. הסרטונים הועלו למייל. אני חוזר ומבקש שוב מי שיודע להוריד את הסרטונים שיעשה זאת לטובת כולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 23:55 |
|
| |
[quote]טוב אני גם מגיב ומבקש את הוידיאו. תודה. אני גם לא אהבתי שהם משנים את הניקוד בשיר יבוא במילה משיח עם סגול במקום עם קמץ. בכל מקרה מרגש מאוד לשמוע על ההופעות מקווה לראות את זה עוד מעט...מצפים לתבונות שלך[/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 10:26 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | אני גם לא אהבתי שהם משנים את הניקוד בשיר יבוא במילה משיח עם סגול במקום עם קמץ.
|
|
נראה לי שהמכביטס הם הראשונים שעלו על זה ושינו ל"משיח" בשווא נע. זאת אמנם הצורה הנכונה, אבל אנחנו רגילים לקמץ... ככה שגם אני מעדיפה אותו... אגב, אותו דבר קרה גם ב"נקדש": שמך בעולם - בקמץ - במקום הטעות הוותיקה והאהובה (...) בעולם בשווא נע. מעניין מי העיר את תשומת ליבו של ירחמיאל לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 10:31 |
|
| |
| annete כתב: |  | | י צבי הוא לדעתי הסולן: יש לו כל צלול ונעים, עוצמתי, שר עם המון רגש ומדייק מאוד בשירה ויש לו בטחון עצמי... בסולו הספציפי הזה השירה שלו הזכירה לי את של רבינא - הקול שלו שנשבר מפעם לפעם... מבינים מה אני מתכוונת? (עוד מעט אידי תבוא לצעוק 'אין דבר כזה!!!!) |
|
אין דבר כזה!!!! (זה אנט אמרה לי לצעוק - - - ) חחח... לא הספקתי לצפות עדיין. אבל אם יש לו דמוי רבינא, ירחמיאל הרוויח בגדול! הלוואי! (דמוי ולא ממש, כי... ...אין דבר כזה :) :) :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 10:36 |
|
| |
אני לא הייתי משווה אותו לבנימין רבינא אברמוביץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 14:07 |
|
| |
אתמול סוף סוף קניתי כרטיס למופע בירושלים בשנקיס נראה שיש עוד הרבה כרטיסים אז לכו לקנות לפני שיגמר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 19:52 |
|
| |
אוףף למה אף אחד לא בא לבית שמש?????
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 20:07 |
|
| |
אוףףףףף למה כולם הולכים להופעה הזו ורק אני לא יכולה? למה אני גרה הכי רחוק מכולם? מה, לא? 
|
|
|
|
|