| נשלח ב-8/7/2014 19:35 |
|
| |
כל עוד שפיקוד העורף לא מוסר הנחיות מיוחדות מחד, ומאידך ירחמיאל לא מבטל, צריכה להיות הופעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 19:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 19:54 |
|
| |
על פניו שהמצב הולך ומחמיר כביכול (אזעקות בגוש דן) קשה לי להאמין שהורים יסכימו שבניהם יסתובבו כאן.... אם הישראלים בקושי מתמודדים עם זה, קל וחומר אמריקאים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 19:58 |
|
| |
ובכן חברים, עדכון שקבלתי מצוות ההפקה בדקות האחרונות: נכון לרגע זה, למרות ההתפתחויות הבטחוניות האחרונות, הקונצרטים בבית שמש ובירושלים לא בוטלו, וירחמיאל והפרחים מתעתדים לעלות, לבא, להגיע וליראות. [אם-כי יכול הנני (אף שאיני יודע אם רשאי אני) לדווח מאחורי הקלעים, על-כך שירחמיאל וצוות ההפקה בהחלט מודעים לאירועים האחרונים, שככל הנראה הולכים ומתפתחים, ואכן מתקיימים דיונים – בכפוף להנחיות פיקוד העורף, כמובן - אם לקיים את הקונצרטים המתוכננים. אולם שוב: נכון לרגע זה, ההנחה היא לקיים את הקונצרטים במועדם]. אולם, חלו שינויים במספר הקונצרטים: ירחמיאל והפרחים לא יערכו שתי הופעות בבית שמש, כי-אם הופעה אחת בלבד שתיערך אי"ה ביום חמישי [אם לסמוך על המקורות שלי, אין לכך כל קשר למצב הבטחוני, והשינוי נובע מהסיבה הפשוטה שלא היתה מכירה מספקת של כרטיסים לשני מופעים. מי שעקב מעט אחר אתרי מכירות הכרטיסים למופעים אכן יכול היה בקלות לשים לב, כי בשני המופעים האמורים בבית שמש נשארו עשרות רבות של כרטיסים].
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:06 |
|
| |
ברוך ה'!!! וקניתי כרטיס ליום חמישי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:08 |
|
| |
משורר...!!! ברכות יחולו על ראשך! שתבשר תמיד בשורות טובות! אם ה"לפני הקלעים" לא מעדכנים אותנו, מזל שיש "מאחורי קלעים" שלוקח אחריות ומדווח... ירחמיאל, העם היושב בציון מעריך את מחוות החיזוק האמיצה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:08 |
|
| |
מקווה שלא תהיה החמרה...נתפלל.. באמת התפלאתי איך יכול להיות שיהיו 2 הופעות בבית שמש בעוד שהיום הם נוחתים...מתי הם יתאמנו??..:) משוררשיער,הם נחתו????
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:13 |
|
| |
יופי!!!! ב"ה! אני שמחה!!! בהצלחה ובבטיחות לכל ההולכים.. תהנו ותהיו רגועים..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 21:26 |
|
| |
ה' ישמור. חס וחלילה  הו!! ב"ה!! סוף סוף הוא מעלה רגשונים.. איזה כיף.. (להסתכן בהעלאה נוספת? עדיף שלא...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 22:47 |
|
| |
| netson כתב: |  | | בעצם יש עוד טיסה אחת של אלעל שנוחתת ב 22:15 הלילה. השאלה על איזה מטוס הם.... |
|
גם הטיסה הזאת נחתה.
תוקן על ידי netson ב- 08/07/2014 22:47:18
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 23:23 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אם לא תהיה רגיעה בעוטף עזה, צילום הוידאו להופעה בסכנה רצינית.
|
|
אמנם עודכנתי (ועדכנתי) לפני מספר שעות על קיום הקונצרטים כמתכונן, אולם אם לא תהיה רגיעה באזור בית שמש וירושלים, ההופעה עצמה בסכנה רצינית. בדקות האחרונות ישנם דיווחים רבים (חלקם מאומתים) על נפילות באזור המועצה האזורית מטה יהודה (למען הידע הכללי: המועצה גובלת בירושלים ובית שמש). Yerushalayim, One day we will rejoice / Yerushalayim, Can You Hear Our Voice / והביאנו לציון ברינה / בירושלים הבנויה / אני מאמין...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 23:24 |
|
| |
Netson ומיאמוש, אינני יודע באיזו טיסה בדיוק אמורים להיות ירחמיאל והפרחים. אם הדבר אכן חשוב לכם (או לאי-מי מחברי הפורום), אעשה מאמץ קטן לברר זאת מאוחר יותר.
תוקן על ידי משוררששיער ב- 08/07/2014 23:26:26
|
|
|
|
|