בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2014 23:34 לינק ישיר 

משורר- בכל הכתבות מהשבוע של היח"צנים הופיע שהם נוחתים היום בערב. לדוגמא:  קישורים של בחדרי ובחסידיניוז

תוקן על ידי netson ב- 08/07/2014 23:34:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2014 23:47 לינק ישיר 

משום מה, המסלול שלהם (נתב"ג > בית שמש > ירושלים > נתב"ג) פשוט לא מצליח להפחיד אותי.
אני מניחה גם שהם מתכוונים להתאכסן במלון סביר. פשוט שלא ייקחו את הקומה העליונה ועדיף גם חדרים פנימיים אם יש, והם אפילו לא צריכים להזיז אצבע גם במקרה הלא מצוי שאכן יש שם אזעקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 00:27 לינק ישיר 

אידי כתב:
אתה רוצה להגיד שהם עדיין באים?
אמיצים החבר'ה :-)

אם הם באים – לפי הפרסומים השונים בהם נטען כי הם עתידים לנחות בישראל הערב (ראי גם בתגובתי להלן), דומני שאין להם כל-כך ברירה אם לבא לישראל...

אם הם באים לקונצרטים – זאת איני יכול לומר בוודאות (לאור ההתפתחויות האחרונות), אם-כי אני בהחלט יכול לומר כי לעת עתה לא שמעתי על כל שינוי בתכניות. אעשה מאמץ לברר זאת מאוחר יותר.

נדמה לי כי מכורח הנסיבות (...) ראוי לשקול בכל זאת את הצעתו של Netson כאן, לערוך את הקונצרט דוקא בעיר התורה והחסידות בני-ברק, זאת לאור הבטחת הר"ח קנייבסקי לפיה בבני ברק אין לחשוש מנפילת טילים. הבטחה זו כבר התפרסמה על-ידו בעבר, במהלך מבצע 'עמוד ענן', אז כתב במכתב הכתוב בכת"י "כשהחזו"א זצ"ל אמר שבבני ברק לא יהיו פצצות כמו שהעיד הגה"צ רא"צ טורצ'ין זצ"ל בודאי יתקיים גם היום ואין לפחד כלל", והיום, לאחר הישמע האזעקות בגוש דן, השיב לשאלת נכדו כיצד לנהוג כי "בבני ברק אין מה לחשוש".

[אין כאן המקום והזמן לדון בהבטחה זו של החזו"א, אם אכן היא התקיימה, וכיצד בדיוק היא מוסברת לאור העובדה כי במהלך מלחמת המפרץ נפל טיל סקאד על גבול רמת גן ובני ברק, בין רח' הרא"ה ור' יונה].

במחשבה שניה, הר"ח קנייבסקי הוסיף ואמר לנכדו כי "אף שבבני ברק לא יהיו טילים, אבל ראוי להכנס למקלט כדי להשתתף בצער הציבור ולא לפרוש ממנו". נראה אם-כן כי אם נבא לסמוך על הבטחתו ולקיים את הקונצרט בבני ברק, ניאלץ לקיים אותו ישובים במקלט, מה שמעלה ספק בכדאיותו של מופע שכזה... כן, כמובן אם אנו מדברים מההיבט המוסיקלי, ולא מההיבט של חקר אישיויות [כבר הזכרתי בעבר את דעתי אודות הטייה זו] הפרחים, היבט שללא כל ספק רק ירויח ממופע שכזה, בו יתערבו הפרחים בינות לקהל, ומיאמוש לא תצטרך להוגיע את מוחה מתי בדיוק כדאי לראיין אותם, לפני ההופעה או לאחריה?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 00:28 לינק ישיר 

netson כתב:
משורר- בכל הכתבות מהשבוע של היח"צנים הופיע שהם נוחתים היום בערב. לדוגמא:  קישורים של בחדרי ובחסידיניוז

אכן, לא נעלמה ממני העובדה כי בפרסומים שונים נטען שהם אמורים לנחות בישראל הערב. אולם בתשובה לשאלה שהפנתה אלי 'מיאמוש' אם הם כבר נחתו, ובתגובה לספקותיך באשר לנחיתת הטיסה בה הם אמורים להיות, השבתי כי לי אישית אין כל מידע בסוגיא זו, תוך שאני מוסיף כי אשתדל לברר (אף את) זאת מאוחר יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 00:30 לינק ישיר 

אידי כתב:
משום מה, המסלול שלהם (נתב"ג > בית שמש > ירושלים > נתב"ג) פשוט לא מצליח להפחיד אותי.

האמת? גם אני לא בדיוק ראיתי בעיני רוחי טילים מעופפים באוירה (תרתי משמע) של ירושלים וגלילותיה [מה שלא בדיוק נכון לגבי הדרום, שם לצערינו אנו מורגלים ומכירים כבר את האירועים והתמונות, אם-כי לא בהיכרות אישית... כאן, אגב, המקום לשלוח את חיזוקינו, ברכותינו ותמיכתנו בתושבי הדרום בכלל ובמשפחתך שלך בפרט]. אולם כל זה השתנה כשקיבלתי לידי הקלטות של הדי הפיצוצים שנשמעו היטב ברחבי הבירה, כמו גם תמונות של מקום הנפילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 01:14 לינק ישיר 

איזה חרדה! כל הערב הילדים שלי (ירושלמים) דנים בשאלה אם תהיה הופעה או לא. רבותיי תתפללו. אנחנו לא נעמוד בזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 01:43 לינק ישיר 

• Landed in Israel tonight. Me, and a hundred missiles. I will be ing in a bomb shelter tonight. Tomorrow night's show has been canceled.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2014 07:41 לינק ישיר 

לא הבנתי,מה בני פרידמן עדכן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2014 08:57 לינק ישיר 

שלחתי מייל לירחמיאל ביגון.מעניין אם הוא יתייחס...
תחשבו,מחר ההופעה!! מה יהיה?????הלוואי שהיא תתקיים!!עד שהם מגיעים לארץ....
ומה שמפחיד אותי שבנסיעה לבית שמש,תהיה אזעקה,ואני נוסעת ברכבת!!מה עושים במצב כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2014 09:47 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
לא הבנתי,מה בני פרידמן עדכן?
עדכן שההופעה של הערב בוטלה. מקווים ומתפללים שההופעה בירושלים ביום ראשון כן תתקיים. מצד שני, איזה טעם יש להופעה עם מיעוט קהל? אנחנו מושקעים בהופעה הזו ב 600 ₪ (-; מישהו יודע על ההרכב של המקהלה, אם כולם מגיעים? אם כולם יופיעו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 10:55 לינק ישיר 

הגיעו 14 ילדים. תוכלי ללמוד מההופעה בבלגיה. כנסי:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3047885&whichpage=23&forum_id=21217#R_9

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 13:26 לינק ישיר 

בעז"ה ההופעה לא תתבטל..כך ירחמיאל הודיע..:)
ומחר ההופעה!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2014 13:29 לינק ישיר 

netson כתב:
הגיעו 14 ילדים. תוכלי ללמוד מההופעה בבלגיה. כנסי:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3047885&whichpage=23&forum_id=21217#R_9
תודה. מקוה שכולם באמת יגיעו אלינו. לכי תדעי. ילדים אמריקאים מפונקים תחת איום טילים, איך הם יתפקדו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 13:31 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
בעז"ה ההופעה לא תתבטל..כך ירחמיאל הודיע..:)
ומחר ההופעה!!!!!!!!!!!!!!
איפה הוא הודיע את זה? אפשר בבקשה קישור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2014 14:06 לינק ישיר 

שאלתי אותו במייל והוא החזיר לי תשובה. פתחתי על זה אשכול בפורום ושם כתוב מה שהוא ענה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 28 29 30 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.