.אתמול יום שלישי היה הופעה בבריכת הסולטן וכשהיה אזעקות המשטרה פיזרה את ההופעה
.אז נכון שתיאטרון ירושלים הוא אולם סגור ואני מקווה שיש מרח מוגן אבל הכל יכול להיות
במיוחד שאתמול יום שלישי היה נפילה בגבעון ליד ירושלים זה צמוד לגבעת זאב, וכן ברמת רזיאל שזה באזור בית שמש מועצה מקומית מטה יהודה
אז כולנו תפילה שהמערכה תסתים בעז"ה בשלום ובמהירות והחיים יחזרו למסלולם התקין ולא רק בשביל ההופעה אם כל הכבוד יש דברים יותר חשובים
תוקן על ידי כוחאש ב- 09/07/2014 16:04:03
נשלח ב-9/7/2014 16:30
יקי אדמקר דיבר ברדיו קול חי בתכנית זמן אוויר. וזה תוכן דבריו: היום ההופעה בוטלה בגלל הנחיות של פיקוד העורף. מחר ההופעה בסימן שאלה גדול. ביום ראשון יש הופעה. הוא מסר מספר טלפון מיוחד לפרטים (כדוגמא האם יש בסוף הופעה מחר או מה יעשו אותם אלו שקנו כרטיסים להיום או מחר במידה שתבוטל גם היא.).
נ.ב השתמע מדבריו שאם גם מחר תבוטל ההופעה אז יהיה בירושלים 2 הופעות. אני לא בטוח בזה ומאוד כדאי לבדוק זאת שוב. זה היה ממש בסוף התכנית כך שהיו קצת בלחץ.
תוקן על ידי netson ב- 10/07/2014 12:03:49
נשלח ב-9/7/2014 17:30
משוררששיער כתב:
אידי כתב:
משום מה, המסלול שלהם (נתב"ג > בית שמש > ירושלים > נתב"ג) פשוט לא מצליח להפחיד אותי.
האמת? גם אני לא בדיוק ראיתי בעיני רוחי טילים מעופפים באוירה (תרתי משמע) של ירושלים וגלילותיה [מה שלא בדיוק נכון לגבי הדרום, שם לצערינו אנו מורגלים ומכירים כבר את האירועים והתמונות, אם-כי לא בהיכרות אישית... כאן, אגב, המקום לשלוח את חיזוקינו, ברכותינו ותמיכתנו בתושבי הדרום בכלל ובמשפחתך שלך בפרט]. אולם כל זה השתנה כשקיבלתי לידי הקלטות של הדי הפיצוצים שנשמעו היטב ברחבי הבירה, כמו גם תמונות של מקום הנפילה...
סטטיסטיקות ואני לא חברים טובים, אבל הבנתי שהסיכויים להיפגע מנוקאאוט ברחובות פלטבוש הבלתי מופגזת בעליל לא פחות טובים.
האזעקות פשוט קצת יותר מפחידות מראש.
ולא... לא כל כך מהר מפחידים אחת שגרה על אחד הקווים הכי "מבוקשים" בדרום (לא רחוק ממפעל בטחוני ידוע), שבעופרת יצוקה כבר התנפצו לה חלונות בבית (נפילה במרחק פחות מ- 50 מ') ושההרוגה היחידה בעיר נהרגה במרחק 500 משם.
איך הרגשנו את ההדף? חזק
ועכשיו כולם יודעים איפה לבקר ;-)
(זה היה בשביל כל הירושלמים ושות' המבוהלים, שיבינו למה אנחנו כבר לא מתרגשים מכמה אזעקות שגרתיות. אבל זה בסדר, פעם היינו נבהלים לא פחות. תחזיקו מעמד, בקיצור )
יקי אדמקר דיבר ברדיו קול חי בתכנית זמן אוויר. וזה תוכן דבריו: היום ההופעה בוטלה בגלל הנחיות של פיקוד העורף. מחר ההופעה בסימן שאלה גדול. ביום ראשון יש הופעה. הוא מסר מספר טלפון מיוחד לפרטים (כדוגמא האם יש בסוף הופעה מחר או מה יעשו אותם אלו שקנו כרטיסים להיום או מחר במידה שתבוטל גם היא.).
נ.ב השתמע מדבריו שאם גם מחר תבוטל ההופעה אז יהיה בירושלים 2 הופעות. אני לא בטוח בזה ומאוד כדאי לבדוק זאת שוב. זה היה ממש בסוף התכנית כך שהיו קצת בלחץ.
התקשרתי לפיקוד העורף ושאלתי לגבי אירוע מחר בערב באזור צרעה ובית שמש,שאלו אותי כמה משתתפים,אמרתי בערך 700 (?נראה לי...) והם בררו,ואמרו לי שהארוע בעז"ה יתקיים!!:)