|
|
| נשלח ב-9/7/2014 20:56 |
|
| |
תרגום ההודעות האחרונות של בני:
1. נחתנו בישראל הלילה. אני, ומאה רקטות. אני אישן במקלט הלילה. ההופעה של מחר בערב (=רביעי) בוטלה. 2. סירנות מיללות. התפוצצויות. בוקר טוב. 3. יום נפלא היום בישראל. אין אף ענן בשמים. חוץ מהאיום המיידי של טילים קטלניים, באמת כמעט מושלם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2014 22:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 00:01 |
|
| |
אידי- יהיה וידאו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 06:05 |
|
| |
התקשרתי ולא ענו..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 08:31 |
|
| |
מיאמוש- מעניין. נסי בבקשה שוב. אלו ההנחיות המדוברות של פיקוד העורף להיום עד 18:00. למרחב בית שמש אין מגבלה או איסור על התקהלויות.
תוקן על ידי netson ב- 10/07/2014 08:33:46
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 08:32 |
|
| |
בשש בבוקר הגיוני שלא ענו  נטסון - זה תלוי אם איזור שדרות-באר שבע יהיה שקט מספיק בשביל שאצליח לשכנע את הוידאואיסטית שלנו לצאת מיישוב שקט שם ולעלות ירושלימה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:00 |
|
| |
אידי,התקשרתי כבר אתמול בערב.... בכל מקרה היום בבוקר התקשרתי,וענתה לי אמריקאית אחת שאמרה שהמספר הזה לא נכון,ונתנה לי מספר פלאפון כדי להתקשר. בפלאפון לא עונים,יש רק הודעה קולית על ההופעה שבוטלה אתמול,ומי שקנה אתמול יכול לקנות להיום כרטיס במקום אתמול.. אבל מה קורה עם ההופעה? הורי לא מסכימים שאסע עד שאדע בוודאות שיש הופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:02 |
|
| |
לא ייתכן. זה המספר שאמרו אתמול... בכל אופן אמחוק את המספר. אולי בתכנית של טוקר ידווחו אם תיהיה הופעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:05 |
|
| |
מיאמוש- אם את נוסעת להופעה כמה זמן לוקח לך להגיע(בנסיעה)?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:23 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | ובכן חברים, בסוף השבוע שעבר נודע לי כי ירחמיאל והזמרירים הצעירים ינצלו את ביקורם בארץ האבות בכדי להתארח בתכניתו של מנחם טוקר (או אולי: מנחם טוקר ינצל את ביקורם בארץ האבות בכדי לארחם בתכניתו...) ברדיו קול חי במוצאי שבת פרשת פנחס. (הדבר היה די צפוי, אולם כעת הדבר קיבל אישור ממקורות מוסמכים). מנחם כנראה יספר על-כך בימים הקרובים (באחת מתכניותיו היומיות, או בתכניתו במוצאי שבת). אלו מביניכם המאזינים לרדיו קול חי, מתבקשים לשתף אותנו בכל מידע שינפיק מנחם בהקשר הזה בכדי שנוכל לאשרר זאת באופן ודאי (או אולי תם0, הלא הוא דוד קליגר עורך התכנית "מוצ"ש חי", יואיל בטובו לאשרר זאת כאן בפורום). מי יודע, אולי נזכה סוף סוף לשמוע תאריך מדויק לצאת האלבום "אט אט"?... |
|
משורר זה סופי שיופיעו בקול חי?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:24 |
|
| |
תזכורת
| netson כתב: |  | "אשכול התמונות" ואשכול"אינדקס סולני מיאמי - תמונה אחת לכל סולן" שלנו זקוקים לריענון משמעותי -בלשון המעטה. ולכן אליכם- בקשתי. כשהנכם מצלמים בהופעה, צלמו בין היתר כמה תמונות שבהם מופיע בין פרח אחד לשלושה כדי שנוכל לזהות את הפרח ולהכירו היטב.(וכל המצלם והמקדיש תמונה אחת לכל פרח בעז"ה יעלה ויפרח!) נשמח בכל תמונה שתרצו לשתף אותנו. כמובן שבתמונות צריכים להופיע רק מי שעל הבמה... תודה רבה מראש!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:24 |
|
| |
שעתיים וחצי ברכבת. אני חושבת שההופעה התבטלה.כי בהודעה קולית אמרו משהו..אבל אני לא בטוחה שהבנתי.. המספר פלאפון: 0587793179 תנסו להתקשר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:46 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אידי,התקשרתי כבר אתמול בערב.... בכל מקרה היום בבוקר התקשרתי,וענתה לי אמריקאית אחת שאמרה שהמספר הזה לא נכון,ונתנה לי מספר פלאפון כדי להתקשר. |
|
המספר הזה 100% נכון. עובדה שהיא הביאה לך מספר טלפון אחר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:26 |
|
| |
נטסון תיקון לעדכון לעדכון: ההופעה בירושלים ב8:00!! ומי שדיברתי איתה מאולם התיאטרון אמרה לי שמתחילים בזמן!! כי הסדרנים הם של התיאטרון,והם לא מסכימים לאחר הופעות ,רק בגלל סיבה קריטית!! אז ב8:00 כולם להיות שם:) ושאף אחד לא יבנה על איחורים-:)
|
|
|
|
|