|
|
| נשלח ב-10/7/2014 21:56 |
|
| |
דווקא אחד הירוטים היה מעל גבעת שאול שזה צמוד להר נוף למי שלא ירושלמי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 22:15 |
|
| |
קרוב אליך, כוחאש? יירוט זה לא נורא, חבר'ה. שוב: 2 קומות מעל הראש וחדר פנימי = התמגנות מספקת. מניחה שלפרחים יש את זה. ובאמת מעניין מה התגובה של כל החוצניקים שנקלעו שלא בטובתם לא"י המופגזת... (בעצם, לא סגורה על ההתבטאות "שלא בטובתם".) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 00:04 |
|
| |
| אידי כתב: |  | קרוב אליך, כוחאש?
יירוט זה לא נורא, חבר'ה.
שוב:
2 קומות מעל הראש וחדר פנימי = התמגנות מספקת.
מניחה שלפרחים יש את זה. -
תרשי לי להוסיף, שבטוח הי'ה לך ברור ורק מחוסר שימת לב שכחת אותו...
בע"ה!!!!!
ובאמת מעניין מה התגובה של כל החוצניקים שנקלעו שלא בטובתם לא"י המופגזת... (בעצם, לא סגורה על ההתבטאות "שלא בטובתם".)
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
וואי, זה כל כך לא פשוט!!!
ילדים קטנים, צעירים ואפילו מבוגרים. מה לעשות? זו סכנת חים ח"ו! זה מלחיץ. זה נחת בפתע פתאום! טוב לא ממש.... הי'ה לכך תקדים במלחמה הקודמת, אבל אחרי השקט זה הי'ה ממש מפתיע!
במיוד - במיוחד אם הם חוצניקים, שלא רגילים לראות את אותם מקומות שביקרו בהם ה"י לפני לא המון זמן בכותרות, בנסיבות כל כך לא פשוטות...
גם לנו אפפשר לומר שזה בא די בבום (תרתי משמע...:) אחרי שהתרגלנו לשקט יחסי, ולחזור לזה שוב זה הי'ה כמעט כמו בהתחלה בהתחלה... אבל הירושלמים/ בני ברקים וכל הנשמות הטובות והדאגניות שכל כך נבהלו לשמוע על הדרום!! ופתאום זה אצלם! האמת? אני מצדיעה לכם, אתם כל כך מפחדים - אבל אתם לרגע לא שכחתם את הדרום בסבל שלו.. מה שאנחנו כבר מתורגלים - לכם, מטבע הדברים, לוקח יותר זמן, כי אתם בטוח תסכימו איתי שגם המהירות שיא שאולי צברתם בריצה למרחב המוגן בתרגולים השגרתים (אני מאמינה שהיו לכם!) עדין אין מה להשוות למהירות וללחץ בו עושים את זה בזמן אמת:( ה' ישמור! למרות שתמיד תמיד נבהלים מהאזעקות - במיוחד אם האזור שבו מתחבאים הוא לא ממש מוגן...אבל אין מה להשוות לבהלה הראשונית ש"זה הגיע אל המרכז/ ירושלים! זה באמת מפחיד. כן, גם אותנו, הדרומים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 00:10 |
|
| |
לילה טוב לכולם
כפי שדיווחתי לפני כמה ימים שיהיו ראיונות באמצעי התקשורת עם ירחמיאל, היום פורסמו 2 ראיונות. בימים הקרובים יפורסמו עוד ראיונות. נעדכן אתכם לכשיתפרסם או שאתם כבר תראו.
תוקן על ידי netson ב- 11/07/2014 00:14:08
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 00:45 |
|
| |
פרחי מיאמי בצרפת- 3 תמונות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 22:37 |
|
| |
אני השבוע הייתי הפוך, לא היה לי אפילו רגע מקווה שמבינים אותי בכל מקרה אני ממש מתרגש מחר ההופעה. כואב קצת שלא נראה לי שיצחקוב מגיע בגלל שלא ראיתי אותו בסרטו שהעלו... יקי אדמקר חבר כיתה שלי למד איתי ישב לידי בכיתה... מישהו יודע אם הוא המנחה? אולי אני ידבר איתו שיזכיר אותנו שידעו עלינו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 22:51 |
|
| |
אבל איך תהיה הופעה???? הלוואי שתהיה,אבל יש אזעקות בירושלים.....!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 22:52 |
|
| |
זה בסדר, ניורק  יקי אדמקר למד איתך בכיתה? וואלה  בתקווה שאכן יהיה לו מה להנחות... אם אכן הוא המנחה המיועד... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 22:54 |
|
| |
בעז"ה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 23:53 |
|
| |
הלוואי שלא יבטלו את ההופעה בדקה ה90 אני מגיעה מהמרכז....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 23:53 |
|
| |
אז רגע, את מי נפגוש בהופעה מהפורום פה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 23:57 |
|
| |
ואני מהצפון הרחוק...(אני עדיין לא יודעת אם אמא שלי תאפשר לי לנסוע במצב הזה...מקווה שלא יהיו יותר אזעקות!!!) את מגיעה טוליטול? אז מהפורום יהיו אידי בתשכה אני בעז"ה כוחאש ניורק ועוד כמה....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 23:59 |
|
| |
אני באה!!! המעצבן הוא שחברה שלי ביטלה לי כי היא מתה מפחד לנסוע לירושלים (לא שפה יותר טוב...:( ) ואני לא מוצאת מי שיבוא איתי... מה, אני אשב שם לבד? נשמע מפגר..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2014 00:00 |
|
| |
תזכורת
"אשכול התמונות" ואשכול"אינדקס סולני מיאמי - תמונה אחת לכל סולן" שלנו זקוקים לריענון משמעותי -בלשון המעטה. ולכן אליכם- בקשתי. כשהנכם מצלמים בהופעה, צלמו בין היתר כמה תמונות שבהם מופיע בין פרח אחד לשלושה כדי שנוכל לזהות את הפרח ולהכירו היטב.(וכל המצלם והמקדיש תמונה אחת לכל פרח בעז"ה יעלה ויפרח!) נשמח בכל תמונה שתרצו לשתף אותנו. כמובן שבתמונות צריכים להופיע רק מי שעל הבמה... תודה רבה מראש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2014 00:01 |
|
| |
איך היא ביטלה? בטח היתה צריכה לשלם על הכרטיס בכל מקרה,לא? ואני בעז"ה מגיעה אז תהיי איתי:)...רק שלא יהיו מחר אזעקות בירושלים ואז....כנראה שאין הופעה..ח"ו
|
|
|
|
|