בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2014 17:12 לינק ישיר 

שפירו- אולי בבית האמנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2014 17:42 לינק ישיר 

ניורק כתב:
בתשכה אני כן קצת צחקתי אבל תנסי לדמיין את הפורופ שלנו קצת יותר ידוע ורישמי שזה לא מופרך שיזכירו אותנו...
לא חלילה שאני מחפש את הפרסום אבל שידעו להעריך..

ולכן זה לא סותר את מה שכתבת כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 09:55 לינק ישיר 

מה דעתכם על הנפת שלט גדול של הפורום ע"י כמה מהאוהדים בקהל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 10:18 לינק ישיר 

נשמע נחמד...מי עושה את השלט?...:)
ד.א לאיפה רובכם מתכננים ללכת,לבית שמש או ירושלים?
אני מקווה שאוכל לנסוע לירושלים(כי בוודאי זו תהיה הופעה יותר גדולה ומושקעת מבית שמש.לא?)..כי לפחות התחבורה מאזור מגורי מסודרת..הבעיה זה החזור,ב12 בלילה אין בד"כ אוטובוסים לצפון...........
אבל בכל מקרה,אהיה בעז"ה באחת ההופעות!! אין סיכוי שלא!!!עד שסןף סוף הם מגיעים!!!!!!!!!!!!! אעשה כל מה שביכולתי להיות שם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2014 12:11 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
נשמע נחמד...מי עושה את השלט?...:)
ד.א לאיפה רובכם מתכננים ללכת,לבית שמש או ירושלים?
אני מקווה שאוכל לנסוע לירושלים(כי בוודאי זו תהיה הופעה יותר גדולה ומושקעת מבית שמש.לא?)..כי לפחות התחבורה מאזור מגורי מסודרת..הבעיה זה החזור,ב12 בלילה אין בד"כ אוטובוסים לצפון...........
אבל בכל מקרה,אהיה בעז"ה באחת ההופעות!! אין סיכוי שלא!!!עד שסןף סוף הם מגיעים!!!!!!!!!!!!! אעשה כל מה שביכולתי להיות שם!!

מיאמוש כמה שזכור לי מהפעם הקודמת זה הסתיים בסביבות 22:30- 22:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 12:12 לינק ישיר 

אידי כתב:

לא הבנתי. המטרה שירחמיאל יראה או שהצופים יראו, כי אם זו האפשרות השניה, לאו דווקא שישימו לב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 13:21 לינק ישיר 

אפשר לעשות דו צדדי, צד אחד (לכיוון ירחמיאל) באנגלית וצד שני (לכיוון הקהל) בעברית... הפרטים גמישים, כל עוד יש מי שבעניין של לקחת את הפרוייקט.

זכורני כשהייתי רכזת "בת מלך" וחשבנו מה לעשות כדי שיראו אותנו, סניף קטנטן, בתוך בנייני האומה המוחרש משאגות הסניפים הגדולים והמנוניהם, הכנו שלט אל-בד באורך משהו כמו 2 או 3 מטרים (לא זוכרת בדיוק) ושלשלנו אותו ממקום מושבנו במרפסת השמאלית. לא פספסו אותנו, וגם קיבלנו הד בתמונות שהתפרסמו אח"כ...

הבעיה היא שעכשיו אין לי חניכות שיעמדו לצבוע שלט אל-בד ענק ו/או ישתוללו איתו באולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2014 15:06 לינק ישיר 

ראיון חזק ביותר, רק שאולי לא הכי צנוע... אבל אפשר לתלות איזה שלט אולי... משהו חייב להיות אם לא מצד המארגנים שלא יטרחו להזכיר שיש כזה דבר, אז מצידנו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2014 18:58 לינק ישיר 

כן אפשר אולי משהו שיראה כמו פרסומת... השאלה אם הסדרנים של המקום לא יגלגלו אותנו במדרגות החוצה... יתכן וזה יחשב דבר מאד לא לגיטימי, כל שכן מן הראוי לחשוב על הצד שזה יכול לסב מדי הרבה תשומת לב, דבר שכמובן יכול להפריע להופעה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2014 23:44 לינק ישיר 

ניורק, לא באמת התכוונתי לסיפא, כן? 

שפירו, לכן בדיוק דיברתי על שלט שיונף מדי פעם. אבל עושה רושם שזה לא מעשחי...
טוב, רעיונות זה לא מזיק. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2014 21:56 לינק ישיר 

אידי כתב:

אידי!!את גדולה מהחיים!!!!אלוקים אדירים איך לא חשבתי על זה??????????????
אני מוכנה להחזיק את השלט בכיף גם אם הידיים שלי יתחילו להזיע!!
ואגב זה הדבר שעושים ברב ההופעות הגדולות!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2014 00:41 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 02:44 לינק ישיר 
שה' יעזור לנו :-\ תראו איפה זה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 03:25 לינק ישיר 

אכן, נודע הדבר

ביד ימין הוסיף ירחמיאל קונצרט שני בבית שמש, בעוד שביד שמאל הוא דוקא צמצם את הקונצרט בירושלים. משום מה (כנראה, 'על שום' הקונצרטים בבית שמש), לראשונה הוא מוותר על קונצרט במרכז הקונגרסים בבנייני האומה (אודיטוריום המכיל 3,000 מקומות ישיבה) ומכריז על קונצרט בתיאטרון ירושלים אולם שרובר (אודיטוריום המכיל רק 970 מקומות ישיבה). איך אמרה אידי? "שה' יעזור לנו : תראו איפה זה"...

הופעות בבית שמש:

אודיטוריום: היכל התרבות קיבוץ צרעה.

תאריכים: (א) יום רביעי, י"א בתמוז – 9 ביולי. (ב) יום חמישי, י"ב בתמוז – 10 ביולי.

הופעה בירושלים:

אודיטוריום: תיאטרון ירושלים אולם שרובר.

תאריך: יום ראשון, ט"ו בתמוז – 13 ביולי.

כרטיסים ניתן לרכוש ב: https://www347.safesecureweb.com/jewishtickets/index.cfm.

אגב, שימו לב לכך שבפרסומים על הקונצרטים בארץ (בשונה מהפרסומים הקודמים על הקונצרטים באירופה) נוספו ברקע תמונות של 11 ילדים. נראה לכם שזו נבחרת האחת-עשרה עימה מתעתד ירחמיאל להופיע בארץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 04:55 לינק ישיר 

אני חושבת שירחמיאל דווקא עושה בשכל שהוא מעביר לאולם קטן יותר. עדיף אולם קטן ומלא מאשר אולם גדול חצי מלא. אני חושבת שלגבי בית-שמש הוא לוקח קצת סיכון שהוא מסתמך על כך שהוא ימלא אולם פעמיים.

לא, זו תמונה ישנה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.