בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2014 09:36 לינק ישיר 

1)נוספה הופעה חדשה ביום רביעי בבית שמש
2)התיאטרון כאן. כתובת: האלוף דוד מרכוס 20, ירושלים. ירושלמים - תחבורה ציבורית יש קרוב לשם?(יותר קרוב מ"קרן היסוד"?)
3)חבל שהאולם קטן. המחירים בהתאם.... 
4)משוררששיער- באולם שרובר יש 979 מקומות
5)מי שעוד חשב ש'מיאמי מזרח' יופיעו- התבדה ואפשר רשמית להספיד אותם...
6) בני פרידמן מעדכן בפייס.
7)מהמעלות והחסרונות- קודם כל אולם קטן פחות אוהדים. יותר כסף. עצוב... מצד שני אפשר לראות יותר טוב את הפרחים, יותר אווירה. נהיה יותר קרובים אליהם כך שהראות תהיה טובה. בקיצור דילמה....  
8)ואם כבר בבית שמש למה אין הופעה בבני ברק??? היה ממלא בטוח כמה מאות מקומות וגם היה לי יותר קל להגיע...
9)כרטיסים בקופת התיאטרון: 02-5605755
10)לפרטים נוספים כאן 058-7793179

תוקן על ידי netson ב- 23/05/2014 10:24:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 09:55 לינק ישיר 

חבל שהוא ויתר על בנייני האומה... זה מקום שמשדר יותר רצינות...
בכל מקרה, למה אי אפשר לבחור מקומות כמו בהופעה האחרונה? :(   

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2014 10:19 לינק ישיר 

היה אפשר לבחור מקום רק אם הכרטיסים היו מטעם התיאטרון.... כמו כל הופעה אחרת שישנה שם, שאפשרי לבחור בה מקום...
כאן ניתן להזמין או דרך אתר האינטרנט הכתוב במודעה או במספר הטלפון שלמעלה או במייל לקבוצות בלבד

תוקן על ידי netson ב- 23/05/2014 10:27:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 10:33 לינק ישיר 

נו אז אולי נקנה כרטיסים לקבוצה?
ודבר שני-לאיפה רובכם מתכננים ללכת?
או שאתםפ הולכים ל-3 ההופעות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2014 10:36 לינק ישיר 

טוב. תיקון. יש כרטיסים שהם במחיר יותר זול מההופעה האחרונה. אתם מוזמנים לבדוק
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2903222&whichpage=3&forum_id=21217#R_1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 10:43 לינק ישיר 

מה????????מה יש בקישור שהבאת?
זה לא אשכול ישן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2014 12:00 לינק ישיר 

הקישור מאשכול ישן.
הבאתי אותו כדי להראות  שבפעם הקודמת לא היו כרטיסים ב65 ש"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:19 לינק ישיר 

greenie כתב:
אני חושבת שירחמיאל דווקא עושה בשכל שהוא מעביר לאולם קטן יותר. עדיף אולם קטן ומלא מאשר אולם גדול חצי מלא.

דברי טעם. אכן, תחושות הקהל בהחלט טובות יותר כאשר האולם מלא בקהל אוהדים (אפילו אם האולם קטן, ולפעמים, דוקא מכיון שהאולם קטן. פעמים רבות תחושת הקהל רק מתעצמות כאשר האולם קטן וניתן כמעט למשש את הפרחים מקרוב. היושבים ביציע זוכים אף הם לתחושת היושב בשורות ה-VIP, מה שהופך את האולם כולו ל-VIP, ומלאה הארץ דעה), לעומת אולם גדול המלא רק בחציו, או אז למרות העובדה שלרוכש כרטיס ביציע הדבר הופך ליתרון עצום כשהוא יכול בקלות לדלג על ההרים ועל הכיסאות ולשבת בשורות ראשונות, אולם לרוכש כרטיס ה-VIP הדבר דוקא אינו גורם כל-כך נחת כשהוא מגלה שהיושב לצידו שילם על הכרטיס רבע מהסכום אותו נאלץ הוא להוציא על אותו המושב.

[הדבר מזכיר לי את המעשה אותו נוהג לספר ר' יענקל מילר, ה'יארמער רב', על כך שנסע פעם באיזו רכבת אוקראינית מעיירה פלונית למושבה אלמונית, במחלקה ראשונה כמובן, ובאמצע הדרך הוא הוציא מכיסו סיגריה, הצית והתחיל לעשן בנחת. ניגש אליו אחד מהנוסעים והחל לצעוק עליו בבוטות על-כך שזו מחלקה ראשונה והעישון אסור בה, כשהוא אינו חושך שבטו ומביע תמיהה על כך שבכלל הוא אינו מבין מה מחפש היהודי במחלקה זו. לאחר שמיודענו ר' יענקל התעלם ממנו, אץ רץ אותו הערל לפקח הרכבת בכדי לקבול על היהודי המחוצף. משהגיע הפקח, כיבה ר' יענקל בנחת את הסיגריה, ולאחר מספר מילות התנצלות, הוא פונה אל הפקח באמרו: משום מה, יש לי תחושה כי האדם הזה שקרא לך אינו אמור לשבת בכלל במחלקה ראשונה. אנא, בדוק את כרטיסו. הפקח המופתע פונה אל הגוי ודורש לראות את כרטיס הנסיעה, ואכן, מתברר שכרטיס הנסיעה עליו שילם הוא בכלל כרטיס למחלקה שלישית... כמובן שהפקח זועם, תופס את הגוי באזנו ודוחפו בחוסר עדינות למחלקה שלישית, תוך שהוא משית עליו קנס כספי מוגדל, ולא לפני שהוא מתנצל בפני ר' יענקל על אי הנוחות שנגרמה לו מנוסע זה. כשעצרה הרכבת בתחנה, פוגש ר' יענקל את הגוי, מעסה את אזנו הדואבת, יורד אף הוא מהרכבת. פונה הגוי אל ר' יענקל: רבי, אסלח לך על כל מה שעוללת לי... אולם אמור לי רק דבר אחד – איך באמת ידעת שכרטיס הנסיעה שלי הינו למחלקה שלישית ואינו למחלקה ראשונה? משיב לו ר' יענקל בשלווה: אה... פשוט מאד – כרטיס הנסיעה שלך בצבץ מעט מכיסך, כך שיכלתי להבחין בצבע הכרטיס, ושמתי לב כי צבעו זהה בדיוק לצבע הכרטיס אותו החזקתי ברשותי...].

ובכלל – תחושת הריקנות משפיעה על כולם, והאוירה באודיטוריום אינה מן המשופרות, בלשון המעטה (הייתם צריכים לחוש את מה שחשתי אני בקונצרט שהתקיים בחנוכה אשתקד כשחצי מהאולם היה פשוט ריק. קונצרט מכובד כבר לא בדיוק חווינו שם).

אולם, על זה היה דווה ליבנו ועל כך בדיוק היתה תמיהתי: האומנם לאחר שלוש שנים בהם לא הופיעו הפרחים בארץ הם אינם יכולים למלאות אודיטוריום של 3,000 איש? הדבר לא נראה לי הגיוני כלל. בפרט לאור העובדה שבפעם האחרונה בו הופיעו בארץ (2011), למרות שהיה זה רק שנה לאחר הופעתם בקיץ שלפניו (2010), הם הופיעו בבנייני האומה (כאמור: 3,000 מקומות ישיבה) והוסיפו קונצרט בטבריה (היכל התרבות המכיל 795 מקומות ישיבה).

מסתבר יותר שההיפך הוא הנכון: ירחמיאל החליט משום מה שיש עליו איזו חובה קדושה להופיע דוקא בבית שמש (ארי גולדוואג? נחמן סלצר? בית שמש בכותרות המדיה בשנים האחרונות? או אולי סתם בכדי לגעת בקהלים חדשים?), ולאחר שהחליט על שתי הופעות בבית שמש, הגיע למסקנא, בה אכן יש צדק רב ומסתמכת על עובדות מציאותיות, כי אין טעם לנסות למלא שלשה ימים אח"כ את בנייני האומה, מה שהצריך אותו לחפש אודיטוריום ירושלמי קטן יותר. אך זה בדיוק מה שלא זכיתי להבין: מה פסול מצא בלהפיק קונצרט אחד ומושקע בבנייני האומה שימשוך אליו את קהל האוהדים מכל רחבי הארץ? אתמהא.

אני חושבת שלגבי בית-שמש הוא לוקח קצת סיכון שהוא מסתמך על כך שהוא ימלא אולם פעמיים.

מצטרף בהחלט למחשבה זו.

לא, זו תמונה ישנה.

אני מודע לכך שתמונות הילדים הללו הם תמונות ישנות וכבר פורסמו בעבר בפרסומים לקונצרטים שערך ירחמיאל בחג הפסח האחרון. אולם דבריי הועלו לאור העובדה כי התמונה המקורית כוללת את כל חברי המקהלה, ואילו בתמונה הנוכחית - המציגה רק 11 מפרחי המקהלה (מספר הילדים שמביא בדרך-כלל ירחמיאל להופעות חוץ) - ניתן לראות כי היא אינה תמונה חלקית של אותה התמונה הישנה, כלומר חיתוך התמונה והצגה חלקית שלה, דבר שהיה מביא להסתברות כי זהו אכן אינו אלא חיתוך מקרי מהתמונה המלאה, אלא זו תמונה חדשה המורכבת אחד לאחד מילדים שונים, מה שנותן פתח לסברא כי בחירת הילדים שיופיעו בתמונה זו אינה מקרית אלא מתבססת על נתוני אמת – 11 הילדים שיופיעו בקונצרט.

חיזוק לכך ניתן אולי למצא דוקא בפרסומים על הקונצרטים באירופה, בהם ניתן להיווכח כי הפרסומים הראשוניים כללו רק שלשה ילדים נוספים, ורק בימים האחרונים עלו פרסומים חדשים הכוללים בתמונה 11 ילדים.

אם-כי, במחשבה שניה, אחד עשר הילדים אינו כולל את דוד פרלמן (המופיע בקדמת התמונה), ולא נראה לי כי הישראלים שמחים לוותר עליו כל-כך מהר...

ירחמיאל, אין לראות בדבריי אלו משום המלצה להופעה רק עם 11 הילדים החדשים ו/או ויתור על דוד פרלמן ושאר ילדי המקהלה הותיקים יותר המופיעם בקדמת הפרסום. זו היתה רק השערה מהירה שעלתה במוחי תוך רפרוף בפרסום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:24 לינק ישיר 

netson כתב:

4)משוררששיער- באולם שרובר יש 979 מקומות

אכן. אולם דבריי אודות אולם המכיל 970 מקומות באו לאחר שלקחתי בחשבון כי 9 מקומות (לפחות...) שמורים מראש לחברי הפורום הפעילים, כך שלקהל הרחב נותרו רק 970 מקומות...

וברצינות יותר: דבריי התבססו על המידע המופיע באתר הבית של התיאטרון כאן, ובדף התיאטרון בויקיפדיה כאן, לפיו מכיל האולם 970 מקומות. אם כי צודק הינך בכך שהמידע שמספק התיאטרון כאן מצביע על אולם בעל 979 מקומות.

אשמח מאד אם תוכל לבדוק זאת בקונצרט, ולדווח לכולנו אח"כ על הממצאים...

5)מי שעוד חשב ש'מיאמי מזרח' יופיעו- התבדה ואפשר רשמית להספיד אותם...

אני לכשעצמי מעולם לא זכיתי לרדת לסוף עומק דעתו של ירחמיאל; מה בדיוק הוא חשב לעצמו כשהוא הודיע על הקמת מקהלת ילדים ישראלית? וכן, אני מודע לכל ההסברים שהעניקו הוא ומנחם קליין לכך, אולם מדוע הם חשבו לעצמם כי כל מקהלה שתקרא לעצמה 'מיאמי' תזכה לאותה ההצלחה? הם באמת לא היו מודעים לכך שמקהלת ילדים (א) ישראלית, (ב) המבצעת לחנים של מלחינים אחרים (חשובים ככך שיהיו, כחנניה ביגון ועוד) ולא של ירחמיאל עצמו, אין לה כל סיכוי להצליח כתאומתה האמריקאית?

טוב, זה כבר נושא לאשכול בפני עצמה (שאכן ראוי לו שייפתח אם אכן יוברר סופית דעיכתה של זו הישראלית).

8)ואם כבר בבית שמש למה אין הופעה בבני ברק??? היה ממלא בטוח כמה מאות מקומות וגם היה לי יותר קל להגיע...

אתה לא באמת רוצה לראות את כותלי ירושלים על אבניהם העתיקות מלאים במודעות כמו גם כרזות (פאשקעווילים), המודיעים על החרמת כל דבר שריח מיאמי נודף ממנו (במקרה הטוב ביותר), או לוחמנות והפעלת כוחניות מצידו של יו"ר משמרת הקודש והחינוך המחזיק ברקורד של לחימה (גרילה, יש לומר) עיקשת עד כדי ביטול קונצרטים (במקרה הפחות טוב)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:26 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
חבל שהוא ויתר על בנייני האומה... זה מקום שמשדר יותר רצינות...

אכן. זה אולי נשמע סוג של רגשנות ("מקום שמשדר יותר רצינות") ולא כל-כך הסתכלות עובדתית, אולם זו אכן המציאות: כשקונצרט נערך במקום גדול יותר ומכובד יותר, הדבר משפיע על כל מהלך הקונצרט, כשהאוירה כולה משדרת (רצינות, כבר אמרנו?) עוצמתיות ועוד. כל אומן, גדול ככל שיהיה, יופיע שונה באודיטוריום ענק המלא באלפי אוהדים מכפי שהוא יופיע באולם של מלון כלשהו. הדבר נכון הן מצד ההשקעה של האמן, והן - ואולי: בעיקר – מצד תחושת הקהל.

בכל מקרה, למה אי אפשר לבחור מקומות כמו בהופעה האחרונה? :(

גם בניו יורק נוהג ירחמיאל כך. כשנערכת ההופעה באודיטוריום גדול (כברוקלין קולג') ניתנת בדרך-כלל האפשרות לבחירת מושבים עצמאית (לפחות ביחס למושבים היקרים יותר), ואילו בהופעה באודיטוריום קטן יותר (דוגמת הקונצרטים בחוה"מ סוכות האחרון שנערכו בבית הספר למוסיקה שבברוקלין) בחירת המושבים נעשית בידי ההפקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:27 לינק ישיר 

netson כתב:
היה אפשר לבחור מקום רק אם הכרטיסים היו מטעם התיאטרון.... כמו כל הופעה אחרת שישנה שם, שאפשרי לבחור בה מקום...
כאן ניתן להזמין או דרך אתר האינטרנט הכתוב במודעה או במספר הטלפון שלמעלה או במייל לקבוצות בלבד

במודעת הפרסום מופיע גם אתר האינטרנט של התיאטרון (חוץ מאתר האינטרנט הברוקלינאי jewish tickets עימם פועל ירחמיאל בשנים האחרונות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:29 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

במודעת הפרסום מופיע גם אתר האינטרנט של התיאטרון (חוץ מאתר האינטרנט הברוקלינאי jewish tickets עימם פועל ירחמיאל בשנים האחרונות).

נכנסתי לאתר של התיאטרון ולא מצאתי... אולי עוד כמה ימים יקח. נמתין ונראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:31 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

אתה לא באמת רוצה לראות את כותלי ירושלים על אבניהם העתיקות מלאים במודעות כמו גם כרזות (פאשקעווילים), המודיעים על החרמת כל דבר שריח מיאמי נודף ממנו (במקרה הטוב ביותר), או לוחמנות והפעלת כוחניות מצידו של יו"ר משמרת הקודש והחינוך המחזיק ברקורד של לחימה (גרילה, יש לומר) עיקשת עד כדי ביטול קונצרטים (במקרה הפחות טוב)...

אתה צודק. וחבל שזה המצב הכללי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 12:31 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
נו אז אולי נקנה כרטיסים לקבוצה?

רעיון נפלא. מתפלא שלא עשו זאת בקונצרטי העבר. (שכן כפי שציינתי בתגובה בעבר, אם לשפוט לפי קונצרטים אחרים, קבוצה בת 10 איש כבר נחשבת כקבוצה המוענקת לה הנחה. אם הקונצרט יצליח לעורר דובים מתרדמת חורף ולהעלות באוב נשמות חברי פורום ותיקים מהעבר – ניתן בקלות להגיע למספר אנשים גדול יותר).

ודבר שני-לאיפה רובכם מתכננים ללכת?

אני אישית מתכנן ללכת לכל קונצרט אחר שייערך בניו יורק. זאת לאור העובדה, המצערת יש לומר (בהקשר הזה), כי ככל הנראה לא אהיה בארץ בתקופת הקונצרטים.

או שאתםפ הולכים ל-3 ההופעות?

רעיון מצוין...

בקונצרטים שנערכו בחוה"מ סוכות האחרון אכן הזדמן לי (באמצעים שונים ומסיבות שונות שאין כאן המקום לפורטן) להשתתף בשני הקונצרטים שערך ירחמיאל באותו האולם יום אחר יום, ואכן היה זה מרתק מאד לעמוד על ההבדלים שבין קונצרטים הנערכים אחד אחר השני, ולקבוע (כמו גם לקבור) באופן סופי בדילמה ושאלת מליון הדולר האם כדאי להשתתף בדרך כלל בקונצרט הראשון או השני, כי לא ניתן לקבוע דבר בענין זה. ישנם בהחלט מעלות רבות בקונצרט הראשון, כשמנגד ישנם גם מעלות בקונצרט השני. נצטרך, אפוא, להמתין לאליהו הנביא בכדי שיתרץ קושיות ואבעיות.

אולם אעיר, כי במקרה זה, דעתי נוטה לומר שבכלל לא כדאי לסמוך על קונצרט שנערך אחרי מרתון של קונצרטים וטיסות חוצים יבשות ומדינות – בלגיה, צרפת, אנגליה, ישראל, ומיד אחרי שתי הופעות רצופות בבית שמש. ימים יגידו הצדקו דבריי אם לאו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 13:00 לינק ישיר 

זה הופעות מעורובות?
ממש אין אפשרות לקנות כרטיסים שני חברים אחד ליד השני?
ולאיפה הייתם ממליצים לי ללכת? לי זה לא משנה בית שמש או ירושלים מבחינת נסיעות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.