|
|
| נשלח ב-23/5/2014 13:17 |
|
| |
וגם אני מצטרף מכל הלב בעיקר לכך שירמיאל לא מרחיב ראש (והולך לכתחיל אריבער = מלכתחילה למעלה לחבדניקים שבינינו) ומביא יותר ילדים וחבל ממש שדוד פרלמן לא מגיע הרי לא נוכל לראות אותו בהופעה עוד שלוש שנים בארץ... לדעתי עם פירסום נכון אפשר לעשות משהו מטורף... יש מספיק אוהדים בארץ.. זה מריח לצאת ידי חובה.. גם ירחמיאל יודע שקצת ילדים זה פשדוט לא זה והוא מתייחס לזה בהתאם... מי שיש לו קשרים איתו חבל לעשות בשמינו מחאה בקשה ותחנונים שלא יזלזל בישראלים. אבל אנחנו שמחים גם על ההופעות האלו בארץ יחד עם כאב גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2014 00:08 |
|
| |
מספר הילדים המגיעים לא קשור להרחבת ראש של ירחמיאל אלא לארנקם של הורי הפרחים.
אולם אעיר, כי במקרה זה, דעתי נוטה לומר שבכלל לא כדאי לסמוך על קונצרט שנערך אחרי מרתון של קונצרטים וטיסות חוצים יבשות ומדינות – בלגיה, צרפת, אנגליה, ישראל, ומיד אחרי שתי הופעות רצופות בבית שמש. ימים יגידו הצדקו דבריי אם לאו... כמה שאתה צודק! בהופעת המקהלה בלונדון בשנת 2010 כמדומני, היו כמה קטעים שהיה ניכר על הילדים שהם פשוט עייפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2014 22:53 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | בקונצרטים שנערכו בחוה"מ סוכות האחרון אכן הזדמן לי (באמצעים שונים ומסיבות שונות שאין כאן המקום לפורטן) להשתתף בשני הקונצרטים שערך ירחמיאל באותו האולם יום אחר יום, ואכן היה זה מרתק מאד לעמוד על ההבדלים שבין קונצרטים הנערכים אחד אחר השני, ולקבוע (כמו גם לקבור) באופן סופי בדילמה ושאלת מליון הדולר האם כדאי להשתתף בדרך כלל בקונצרט הראשון או השני, כי לא ניתן לקבוע דבר בענין זה. ישנם בהחלט מעלות רבות בקונצרט הראשון, כשמנגד ישנם גם מעלות בקונצרט השני. נצטרך, אפוא, להמתין לאליהו הנביא בכדי שיתרץ קושיות ואבעיות.
אולם אעיר, כי במקרה זה, דעתי נוטה לומר שבכלל לא כדאי לסמוך על קונצרט שנערך אחרי מרתון של קונצרטים וטיסות חוצים יבשות ומדינות – בלגיה, צרפת, אנגליה, ישראל, ומיד אחרי שתי הופעות רצופות בבית שמש. ימים יגידו הצדקו דבריי אם לאו...
|
|
צד אחר: כשאתה בא אחרי סיבוב הופעות הסיכוי לפשאלות מבחינת הילדים שואף לאפס!(ראה רק את ההופעה הארחונה שהיתה בפסח. אני מאמין שבהופעתם החמישית כבר לא היו טעויות כאלו...)וזה יתרון ענק!
ובנוגע לרצף, אז מה? האם בניו יורק אין 3 הופעות רצופות אחד אחרי השני? ותקח בחשבון שמההופעה בבית שמש(יותר נכון בקיבוץ צרעה) ועד להופעה בירושלים יחלפו 3 יממות(!) וזה המון. אלא אם מנחם טוקר מתכנן לנו הפתעה להביא אותם לרדיו קול חי ל"מוצ"ש חסידי" ואפי' להסריט כמו לפני 3 שנים (וגם...הגלריה מלפני 3 שנים וכמו"כ הוידאו)
תוקן על ידי netson ב- 24/05/2014 22:58:58
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 15:55 |
|
| |
ובכן, לשואלים: "קבוצה" הפעם נחשבת החל מ-15 איש. בדף הקונצרט בג'ואיש טיקטס מצויינים איזורים נפרדים (כמו גם איזורים למשפחות). ואגב, ב 2007 ההופעה בת"א - שנערכה למחרת ההופעה בירושלים - היתה הרבה יותר מאורגנת מקודמתה: נראה שי-ם שימשה כעין "חזרה גנרלית" לת"א... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 16:11 |
|
| |
חברים, האם מישהו מבין אלו שהספיקו לצפות בקליפים האחרונים יוכל לערוך לנו מסדר זיהוי (אפילו חלקי) לפרחים המשוערים, קרי - שם, תמונה, ואיפה אפשר לראות אותו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 16:24 |
|
| |
| אידי כתב: |  | חברים, האם מישהו מבין אלו שהספיקו לצפות בקליפים האחרונים יוכל לערוך לנו מסדר זיהוי (אפילו חלקי) לפרחים המשוערים, קרי - שם, תמונה, ואיפה אפשר לראות אותו? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זיהוי פרחים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 18:11 |
|
| |
אני בהההללםםם!!!! מה זה המקומות האלה??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 18:16 |
|
| |
לי עדיף ללכת לבית שמש... שימו לב שהתאריכים זה בזמן הקייטנות ולא אחרי תשעה באב.... לאן אתם ממליצים לי ללכת??....:) למה דיויד פרלמן לא מגיע????????????????הוא יצא מהמקהלה??????אוווווווווווווףףףףף!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 18:49 |
|
| |
מאיפה לקחת את זה שהוא לא יהיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 18:56 |
|
| |
| netson כתב: |  |
צד אחר: כשאתה בא אחרי סיבוב הופעות הסיכוי לפשאלות מבחינת הילדים שואף לאפס!(ראה רק את ההופעה הארחונה שהיתה בפסח. אני מאמין שבהופעתם החמישית כבר לא היו טעויות כאלו...)וזה יתרון ענק!
ובנוגע לרצף, אז מה? האם בניו יורק אין 3 הופעות רצופות אחד אחרי השני? ותקח בחשבון שמההופעה בבית שמש(יותר נכון בקיבוץ צרעה) ועד להופעה בירושלים יחלפו 3 יממות(!) וזה המון. אלא אם מנחם טוקר מתכנן לנו הפתעה להביא אותם לרדיו קול חי ל"מוצ"ש חסידי" ואפי' להסריט כמו לפני 3 שנים (וגם...הגלריה מלפני 3 שנים וכמו"כ הוידאו) כמי שעשתה הופעות במסגרת התיכון אוכל להעיד שללא ספק ההופעה הראשונה היתה מעין חזרה גנרלית, והיתה מלאה בפשלות. אך ההופעה האחרונה אולי כבר לא היתה במסגרת חזרות, אבל כבר היתה מעין מסיבת סוף... הכל זורם מאליו, ומרב עיפות כבר חסרי חיות... כך שלסיכום כשמופיעים זקוקים להתרגשות של ההתחלה, אך גם לא לשחיקות של הסוף... כשכל מה שרוצים זה לישון... בעיקר לא רחרי מסע מפרך של טיסות וג'טלטים סביב העולם.
תוקן על ידי netson ב- 24/05/2014 22:58:58 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 18:58 |
|
| |
עכשיו אני רואה שזו רק השערה..מהתגובה של ניורק זה היה נראה לי שבטוח הוא לא יבוא..אני מקווה שהוא יבוא!!!!!! לפחות הוא,הנציג האחרון של מיאמי ה"ישנים" יותר...........
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 19:01 |
|
| |
ההופעה שנראה לי שאלך אליה ,שהכי מסתדרת לי מבחינת התאריכים זה ביום חמישי בבית שמש..וזו גם ההופעה לא הראשונה בישראל ולא האחרונה...אז זה יוצא מעולה:) מצד שני,זה טוב שההופעה באולם קטן יותר כך גם יש סיכויים לראיונות עם הילדים וכו..(זה לא בניני האומה עם כל ההסתערות על הילדים..) אז בואו נתכנן משהו בנוגע לכך!! לא כ"כ הבנתי ,אבל אם אתם קונים בקבוצות אז אני גם מעוניינת ....-:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 19:06 |
|
| |
ברור שירושלים יותר נגיש... זה בסך הכל תחבורה ציבורית לאזור דרום מרכז העיר על אף שלמי שלא ירושלמי זה נשמע מסובך... (אם תרצו אוכל להעלות פרוט של דרכי הגעה) מצד שני כפי שחשדנו - קיבוץ צרעה, הקוים לאזור מאד נגשים לפחות מאזור ירושלים. (גם ממודיעין ומת"א) זה לרדת בביג, רק שמשם זקוקים לטרמפים כדי להכנס לקיבוץ, או ללכת מרחק מה ברגל... כשישיבה בויז הופיעו שם לא היה קשה להשיג טרמפים, אבל א"א לבנות על זה. אז מה העדיפיות?! Jerusalem or Beit Shemesh?!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 19:12 |
|
| |
בנוגע למחירים: בפעם שעברה היתה באתר גרופי הנחה של 50%. אם למישהו יהיה מושג על המבצע גם הפעם הזאת, שיועיל בטובו לעדכן!!!
(ההנחה בפעם הקודמת)
(וגם זה)
תוקן על ידי netson ב- 25/05/2014 19:17:05
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 19:16 |
|
| |
יהיה לי הכי קל להגיע לירושלים מהצפון,הבעיה זה לחזור!! אי אפשר לסמוך על האוטובוס האחרון ב12 במיוחד שאני לא יכולה להסתובב בשעות כאלה בלילה.. היתרון של בית שמש שיש לי דודה שם ואוכל להשאר לישון ולחזור בבוקר.. והכי מעצבן-לנסוע לבית שמש יעלה לי 110 ש"ח ברכבת הלוך חזור!! זה בנוסף למחיר של ההופעה..אבל אין לי ברירה אחרת...חבל שאין תחבורה ציבורית זולה יותר..באוטובוס זה אותו דבר..
|
|
|
|
|