|
|
| נשלח ב-6/10/2014 17:00 |
|
| |
אבל אם אשה לא יכולה לבטא את דעותיה מחשש פן יבולע לה ואין לה כלל יכולת לחוות דעה בשידוך של בנה עצמה ובשרה!!! מה ערך יש לזהב?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 21:10 |
|
| |
זה דווקא נראה שהיא יודעת שזה כלוב אבל בגלל שהוא מזהב היא מדחיקה את זה במוחה......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 22:11 |
|
| |
אז עכשיו נאתגר אותך תוכיחי מהספר שהיא יודעת שזה כלוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 22:29 |
|
| |
אין לי את הספר ליד... אבל זה נראה כך היא שקטה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 22:30 |
|
| |
סתאם, זאת הרגשת בטן כזאת.... חוץ מזה תסתכלי בתגובות קודמות ותראי הוכחות (גם באשכול לאה דיאילידאן)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 23:37 |
|
| |
טוב זה שהיא שקטה לא בהכרח מוכיח על כך שהיא מעדיפה את הזהב אפילו שהוא כלוב... והבטן שלי מרגישה כיווץ של פחד ואיום כשאני קוראת על השיחות בינה לבין יוסף
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 12:59 |
|
| |
ומצד שני, כשהיא לא לידו היא מלכה בכל מובן המילה, והיא מאוד מאוד נהנית מהתפקיד הזה. אבל את זה היא יכולה לקבל רק בזכות יוסף
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 15:02 |
|
| |
מילכהה את צודקת
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:22 |
|
| |
אם תשימו לב לא כתבתי אם היא יודעת שזה כלוב אלא עד כמה היא מודעת. לא טוב לה. משהו מוזר לה. לפעמים היא קצת מפחדת גם. זה לא אומר שהיא מבינה שיש כאן בעיה עקרונית. זה לא אומר שהיא מבינה שבעלה רצח את המלך. זה לא אומר שהיא מבינה שבעלה משחק בה ובילדים לצרכיו ומה הוא מנסה להשיג. ויחד עם זה יש לה הנאה מהמלוכה , מהכסף והכל. גם הסגנון שלה לא הכי פנימי ואמיתי בדומה לשלוואן. זה אופי אחר. לא יודעת להגדיר. היא עושה את הצדקה והחסד, אבל משהו בצורה שהיא עושה הפריע לי כבר ברגע הראשון. אז היא כן קצת משתלבת בסגנון של הממלכה החדשה.
לדעתי המצב לא ברור לה מספיק. היא רואה את הזהב, חשה מעט בכלוב. ולא ממש מצליחה לשייך מה זהב ומה כלוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:37 |
|
| |
וואו כוזרית איזה ניתוח יפההההה אני גם חושבת שהיא שטחית מידי, ואני חושבת שהיא מקיימת את המצוות לצורך ההנאה שלה ולא כי ככה ה' רוצה וזאת הסיבה שהפריע לך מעשי הצדקה וחסד שלה הם נעשים לצורך ההרגשה הטובה שלה, בשביל תחושת הסיפוק שלה, בשביל הרגשת העליונות ולא
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:40 |
|
| |
כוזרית, ממש יפה! ד.א. זה באמת דיאילידאן רצח את הבק, ואת רעואל? (באמת? חשבתי שזה רק חשד.... בבקשה, לא לצחוק עלי אם זה נכון, אני לא נוהגת לחשוד בכשרים... )
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:42 |
|
| |
אני לא יודעת אם הוא זה שירה את החץ אבל בודאי שזה שליחים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 17:32 |
|
| |
אני בשוק! כמה שחשבתי על יוסף, אבל לרצוח? הוא גם רצח את שרה ואת רעואל? איזה רשע! תתני לי הוכחות לפני שהוא יהיה "מחוק" אצלי! אני לא רוצה סתם לחשוד בו....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 19:58 |
|
| |
אין לי כרגע אף אחד מהספרים בבית בשביל לתת לך ציטוטים מדויקים אבל קחי רק לדוגמה בסוף איסתרק שהוא יוצא מחדר האוצרות דרך מנהרת הסתרים ממש ביציאה כתוב שהיא נבנתה ע"י אדוניהו דיאלידאן ואז הוא שואל את עצמו האם יכול להיות שכבר בשמך מאות שנים המשפחה הזאת בוגדת וכתוב שם שהמאורעות האחרונים בממלכה נתנו לו תשובה חיובית
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 21:35 |
|
| |
ואת אליהו זה ממש כתוב בברור שהוא רצח בדם קר
|
|
|
|