אחותי עברה כל כך הרבה פגישות עם בחורים. היא הופיעה לכל הפגישות לבושה ונראית ממש במיטבה . שעות של מחשבה ולדעתי נר איתה תמיד נהדר. איכשהו היא מגיעה לפגישות והבחורים פשוט מזלזלים בה. הם מעבירים שעה פגישה והולכים. אבל תמיד הם מודיעין לשדכנית שהתשובה שלילית. שזה לא נראה. ואני לא מבינה למה עושים לה את זה . אחותי רזה . וחמודה ומתלבשת בטוב טעם. פשוט פוסלים אותה כל הזמן בלי להכיר את האישיות המדהימה שלה. היא פשוט הפכה להיות בחורה עצובה . כל הזמן מודאגת מאיך אנשים רואים אותה. הסברתי לה כבר כמה פעמים שאני חושבת שהיא יפיפייה אבל היא תמיד בוכה. ולא מבינה היא תמיד אומרת לי נכשלתי נכשלתי בדבר הכי חשוב בעולם. ה' לא חנן אותי. ותמיד היא מדברת על לעשות ניתוח. למרות שאין לה בכלל. מה האף שלה ממש קטן. הבחורים גם מעבירים לאחרים שהיא לא נאה בעיניהם ואחותי מאוד נפגעת. כבר כמה פעמים ששמעתי שהיא רצתה לוותר על חייה . ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. פעם היו לאחותי כמה הצעות טובות של בחוקים שמצאה חן בעיניהם אב ל כיום המצב התהפך. אני לא יודעת מה לעשות אחותי מתמוטטת.
היא היתה בחורה שמחה חייכנית חברותית . תמיד צוחקת. מאז שהגיעה לגיל 25 היא פשוט הפכה להיות עצובה וכל זה רק מה שידוכים ! היא שונאת את עצמה וזה הכל בגלל הפגישות . אולי היא צריכה ברכה ? לדעתי פשוט מזל קשה .
תוקן על ידי מתמזגת ב- 08/05/2014 09:14:23
נשלח ב-8/5/2014 09:12
ושלא תחשבו שהיא מכוערת. היא נראית טוב ואני לא מבינה למה זה קורה לה.. ! כואב לי עליה ממש. היא סובלת מאוד
נשלח ב-8/5/2014 09:38
שתלך ליועצת או קאוצינג
נשלח ב-8/5/2014 10:35
באמת מוזר ? היא נראית יפה ואומרים שהיא לא נראית יפה ?
נשלח ב-8/5/2014 12:04
אני חושבת שזה לא עניין של יופי... זו מציאת חן. לכן צריך להתפלל לפני פגישה שאם זה הזיווג אז שתיהיה מציאת חן. בלי זה זה יורד (כמעט תמיד) .
חוץ מזה, יש גם כושר ביטוי. איך לדבר בפגישה. מה לומר, מתי, ובאיזה טון. זה משפיע מאד.
היא חייבת כרגע לדבר עם מישי להעלאת הדימוי העצמי שלה. בחור שיראה אותה בפגישה כך ברור שתוך 20 דקות מסתיימת פגישה... שיהיה בהצלחה!
כיפה,את מסכימה איתי שאם בחורים אחרים שנפגשה איתם הורסים לה ומדברים עליה ככה מאחורי הגב זה באמת מדכא לא?
נשלח ב-8/5/2014 12:19
נראה שאחותך סחוטה
והיא צריכה או יועצת, או משו שיחזק אותה, כמו עיסוי, או משו שירגיע אותה כמו שחיה או רפלקסולוגיה שזה ממש מרגיע. והיא אמורה לדעת מה עושה לה טוב... אולי תקחי יוזמה ותצאי איתה להליכה מדי פעם.. יתכן שמרוב לחץ היא מדברת דברים שהם פחות לעניין..
תחזקי אותה שהשידוך יגיע, היא תירגע ואז היא תעשה עוד יותר רושם, יש הרבה דגים בים.. ומה שהיה ממש לא מנבא את מה שיקרה. תבדקי גם איך היא מתלבשת, האם הלבוש שלה הולם אותה והיא מסודרת.. כתבת שיש לה אף ממש קטן, אני לא יודע, אולי אפשר לעשות ניתוח להגדלת האף ?..... :)
נשלח ב-8/5/2014 13:15
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
כיפה,את מסכימה איתי שאם בחורים אחרים שנפגשה איתם הורסים לה ומדברים עליה ככה מאחורי הגב זה באמת מדכא לא?
כן מסכימה ... אבל בשביל להוכיח להם שזה לא נכון.... צריך להתחיל לפעול לשינוי בדימוי העצמי באמת. ולא להשאר בתוך הסיבןך הזה ולהעמיק אותו.
מה הקשר שינוי עצמי?אם פוגעים באדם פעם אחר פעם קשה מאד להעלות את הביטחון עצמי... דמייני לך בחורה מוצלחת ויפיפייה שפוסלים אותה נגיד 20פעם אחרי פגישה ובנוסף לזה עוד 50פעמים לפני פגישה... איזה שינוי עצמי היא יכולה לעשות?זה כמו לתת כוסות רוח למת...
נשלח ב-8/5/2014 15:26
אני לא מסכימה עם הקטע של "להתמסכן "
ברור שזה קשה. ואפילו מאד. ואני מבינה את הכאב הגדול הזה. השאלה היא.... מה?? עכשיו היא תכנס לבועה כי ככה חושבים עליה? .... להבין אותה הבנתי. אבל היא צריכה עזרה בשביל לתפקד נורמלי ... ולנסות לחיות בהבנה שהיא טובה מאד ושכל הבחורים האלה לא שווים אותה... כדי שלא יתפספסו לה החיים תוכדי.
לא חושבת שאחרי המון פסילות אדם יכול לחשוב על עצמו יותר מדי חיובי...אולי היא צריכה טיפול כדי לבדוק מה בדיוק מפריע לבחורים...ואח"כ לשפר את זה...כי אני מכירה בחורה יפיפייה(לדעתי אפילו יותר ממני) שפוסלים אותה ישר אחרי פגישה ראשונה... ובאמת זה לא מוסבר...הייתי בטוחה שיתלהבו עליה...מסתבר שבגלל שהיא קצת קשוחה ולא פתוחה בפגישה ראשונה הרבה לא ממשיכים ולא נותנים לה צ'אנס... כך שאם בחורה מגלה שהיא כזאת היא צריכה לשפר את עצמה בנושא...לבוא יותר לבבית יותר מחייכת פחות שופטת...יותר זורמת ומשתפת ואז אניבטוחה שלפחות יתנו צ'אנס לעוד פגישה....
נשלח ב-8/5/2014 15:45
tamar8 כתבה:
קורע לב.. תבדקי שהאח השמן שלך לא יורד גם עליה.... זה יכול להוליך אותה בכלל לאבדון.... משפחה שכזאת...