בית פורומים שידוכי חרדים

לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2014 13:46 לינק ישיר 

בס"ד

המוסלמים בעצם משמרים את תורתנו בקנאות עד היום...ובקיצוניות...ההבדל היחיד והגדול  שהם לא צריכים בית דין...
האבא והחמולה כבר תולים בחצר את הנערה הסוררת שפגע בכבוד המשפחה...
(ועוד הבדל גדול...לפחות ביהדות נותנים עונשים גם לגברים ולא רק לנשים...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2014 13:47:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 13:52 לינק ישיר 

גם אצלם תולים נואפים, כבוד המשפחה זה בדר"כ בחורה רווקה ולכן אין מה להעניש (לתפיסת המשפחה) את הגבר...

נשלח מהאייפון שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 13:56 לינק ישיר 
בדיון בבית הדין צריך שיהיו את כל הכלים, גם לאנשים שרוטים..

חייכנית770 כתב:
בס"ד

זה כל הבעיה שהשירות בא מפחד ולא מאהבה...נתינה בזוגיות לדעתי צריכה לבוא מאהבה כשזה בא מיראה לא סובלים את הבנאדם שאיתו חיים...
היראה היחידה שצריכה להיות בזוגיות זה היראה שההרמוניה בבית תישבר.
בבית היהודי לא רק שיש אהבה, יש חיבור ענק של ודבק באשתו והיו לבשר אחד, היא האישה הראשונה שהוא מכיר מקרוב, יש כבוד הדדי, והערכה לאישיות המיוחדת ששמה אישה. וודאי שזה גם מה שקורה בשטח, מטבע הדברים יש גם חיכוכים לפעמים ואנחנו רק בני אדם, אלא שאנחנו מחנכים מעולה, מחנכים לתיקון המידות, והרשות נתונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2014 13:59 לינק ישיר 

בס"ד

טוב דווקא ביהדות יש הנחות לבחורה רווקה...בשונה מהערבים...רק ל"אשת איש" או מאורסת יש בעיה שמצריכה שימוש בכלי הריגה (כשיש עדים)

לכן הרבי אמר לא לקרוא לבחורה שסוגרת שידוך "מאורסת" ולא לתת טבעת/מתנה מכספי הבחור עד החתונה...
אלא להגיד "נהייתי כלה" ואם הגבר רוצה לקנות מתנה זה מכספי ההורים או שעושה "קומבינה" ומביא להם/לחברו את כספו במתנה ואז לוקח מהם וקונה לה... (מי שבאמת רוצה לתת לא מחפש תירוצים של קניין...)
כדי שלא יהיה קניין...

מה גם אצלם הורגים גברים שנואפים עם אשת איש?לא ידעתי...חשבתי שלהם מותר הכל....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 14:04 לינק ישיר 

רציף כתב:
בס"ד

זה כל הבעיה שהשירות בא מפחד ולא מאהבה...נתינה בזוגיות לדעתי צריכה לבוא מאהבה כשזה בא מיראה לא סובלים את הבנאדם שאיתו חיים...
היראה היחידה שצריכה להיות בזוגיות זה היראה שההרמוניה בבית תישבר. בבית היהודי לא רק שיש אהבה, יש חיבור ענק של ודבק באשתו והיו לבשר אחד, היא האישה הראשונה שהוא מכיר מקרוב, יש כבוד הדדי, והערכה לאישיות המיוחדת ששמה אישה. וודאי שזה גם מה שקורה בשטח, מטבע הדברים יש גם חיכוכים לפעמים ואנחנו רק בני אדם, אלא שאנחנו מחנכים מעולה, מחנכים לתיקון המידות, והרשות נתונה

בס"ד

הרשות נתונה למה??לשוט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 14:16 לינק ישיר 
אין מושלם בעולם

אדם_ה1 כתב:
נליאן כתבה:

מה השאלה אפילו??
אנחנו מוסלמים?????

רק אצלם מחתנים בנות קטינות עם עשירים מבוגרים ותולים נואפים בפרהסיא והורגים כל מי שלא מאמין באל שלהם...

אה, סליחה, זה גם אצלנו...

נשלח מהאייפון שלי
אתה בוחן חברה על סמך הממוצע. למשל בטלוויזיה הישראלית מקובל לראות בסרטים שלהם איך שמעשנים סמים קלים. יש אפליקציות לרוב ובעברית צחה איך להגעיל את החבר'ה, קשה אפילו לחשוב על הנושא, טירוף שכזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2014 14:24 לינק ישיר 
הרשות נתונה לכל אדם להיות צדיק כמשה רבינו, או רשע כירבעם בן נבט

בבית היהודי לא רק שיש אהבה, יש חיבור ענק של ודבק באשתו והיו לבשר אחד, היא האישה הראשונה שהוא מכיר מקרוב, יש כבוד הדדי, והערכה לאישיות המיוחדת ששמה אישה. וודאי שזה גם מה שקורה בשטח, מטבע הדברים יש גם חיכוכים לפעמים ואנחנו רק בני אדם, אלא שאנחנו מחנכים מעולה, וזה עובד יפה במרבית המקרים. אין לנו כ"כ שליטה על הפרט, על החולים, ועל השוליים , ועל מי שבוחר ברע

תוקן על ידי רציף ב- 21/05/2014 14:41:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2014 14:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

טוב דווקא ביהדות יש הנחות לבחורה רווקה...בשונה מהערבים...רק ל"אשת איש" או מאורסת יש בעיה שמצריכה שימוש בכלי הריגה (כשיש עדים)

לכן הרבי אמר לא לקרוא לבחורה שסוגרת שידוך "מאורסת" ולא לתת טבעת/מתנה מכספי הבחור עד החתונה...
אלא להגיד "נהייתי כלה" ואם הגבר רוצה לקנות מתנה זה מכספי ההורים או שעושה "קומבינה" ומביא להם/לחברו את כספו במתנה ואז לוקח מהם וקונה לה... (מי שבאמת רוצה לתת לא מחפש תירוצים של קניין...)
כדי שלא יהיה קניין...

אני לא בטוח שרצח על כבוד המשפחה אצלם מעוגן בקוראן, אבל אני לא מוסלמי אז אני לא יודע...

אצלם יש גם אפשרות "לתקן" את זה אם תתחתן עם הגבר ההוא (כמו אצלנו במי שפיתה נערה רווקה, עיי' חומש דברים)

גברים נשואים עם רווקות זה פחות בעיה אצלם (וגם אצלנו) - במקרה של ניאוף (אישה נשואה) גם הגבר וגם האישה נסקלים ו/או נתלים, בשני הדתות...

נשלח מהאייפון שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 14:52 לינק ישיר 
לבחורה הנתקפת יש אפשרות אם היא רוצה

אדם_ה1 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כדי שלא יהיה קניין...

אני לא בטוח שרצח על כבוד המשפחה אצלם מעוגן בקוראן, אבל אני לא מוסלמי אז אני לא יודע...

אצלם יש גם אפשרות "לתקן" את זה אם תתחתן עם הגבר ההוא (כמו אצלנו במי שפיתה נערה רווקה, עיי' חומש דברים)

גברים נשואים עם רווקות זה פחות בעיה אצלם (וגם אצלנו) - במקרה של ניאוף (אישה נשואה) גם הגבר וגם האישה נסקלים ו/או נתלים, בשני הדתות...

נשלח מהאייפון שלי
להחתן עם הבר מינן... כי הרי יתכן והם נפגשו בהסכמה, אז בכבוד, ענבי הגפן בענבי הגפן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2014 14:54 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כדי שלא יהיה קניין...

נשלח מהאייפון שלי

בס"ד

ואם היא לא רוצה "לתקן" ע"י חתונה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 15:03 לינק ישיר 

אצלם? עדיף לא לדעת...

יש גם בתנ"ך דוגמאות לרצח על כבוד המשפחה כגון הבן הבכור של דוד המלך שנרצח ע"י אבשלום בגלל שאנס את אחותו. (של אבשלום, כמובן)

נשלח מהאייפון שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 15:04 לינק ישיר 

רציף כתב:
בבית היהודי לא רק שיש אהבה, יש חיבור ענק של ודבק באשתו והיו לבשר אחד, היא האישה הראשונה שהוא מכיר מקרוב, יש כבוד הדדי, והערכה לאישיות המיוחדת ששמה אישה. וודאי שזה גם מה שקורה בשטח, מטבע הדברים יש גם חיכוכים לפעמים ואנחנו רק בני אדם, אלא שאנחנו מחנכים מעולה, וזה עובד יפה במרבית המקרים. אין לנו כ"כ שליטה על הפרט, על החולים, ועל השוליים , ועל מי שבוחר ברע

בס"ד

אתה בטוח שזה חל על כל בחורי ישראל?מיום ליום אני בספק גדול יותר....עם הסיפורים שאני שומעת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 15:16 לינק ישיר 
מדברים על החינוך, בשטח יש נפילות, ואפשר לסלוח על מה שהיה ואיננו עוד

חייכנית770 כתב:

בס"ד

אתה בטוח שזה חל על כל בחורי ישראל?מיום ליום אני בספק גדול יותר....עם הסיפורים שאני שומעת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2014 15:18 לינק ישיר 

בס"ד

אי אפשר לסלוח...לא נשכח ולא נסלח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2014 15:41 לינק ישיר 
עונשי המוות הכתובים בתורה זה בעיקר להתראה

אפשר לבית הדין של למעלה משלושים דיינים! להרוג פושע רק אחרי 2 עדים כשרים שהיו עדים לפשע, ורק אם היה התראה לפושע לפני המעשה. זה היה סיפור ארוך להרוג פושע. עונש מוות היה דבר נדיר מאוד. בזמנינו כשהפשעים הם כה רבים עולה המחשבה, מה ההבדל בין תורת אלוקים, לחוקים של בני אדם שנכתבים על ידי פוליטיקאים עם אינטרסים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.