בית פורומים שידוכי חרדים

לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2014 15:31 לינק ישיר 

בס"ד

הנה הדעתן הפרופסור ירום הודו הגיע לנתח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:04 לינק ישיר 

אני בכלל לא חושבת שהבעיה במקרה הזה היא הבחור...
אני חושבת שהשדכנית מוזרה שלא יכלה למצוא התאמה בשום מקום חוץ מב-את רזה? יופייייייייייייייי מושלם הוא בדיוק רוצה אחת כזאת...
דרישה חיצונית היא לא לא משהו רע...כולנו היינו נורא רוצים/רוצות להתחתן עם מישהו יפה גבוה ורזה
זה לא דבר רע או שטחי...אבל כמו שאמרתי קודם להסתכל רק על משהו אחד ולבדוק רק על משהו אחד חיצוני זה קצת רדוד וגם כ"כ לא אובייקטיבי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:11 לינק ישיר 

אה, נראה לך שאם היא היתה אומרת לשדכנית שהיא חילונית ורזה אז השדכנית היתה ממשיכה?

קצת לחשוב, מן הסתם את שאר הדברים היא כבר שאלה או יודעת. (אשכנזיה/ספרדית, לומדת בסמינר וכו'..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:15 לינק ישיר 

די88 כתבה:

אני בכלל לא חושבת שהבעיה במקרה הזה היא הבחור...
אני חושבת שהשדכנית מוזרה שלא יכלה למצוא התאמה בשום מקום חוץ מב-את רזה? יופייייייייייייייי מושלם הוא בדיוק רוצה אחת כזאת...
דרישה חיצונית היא לא לא משהו רע...כולנו היינו נורא רוצים/רוצות להתחתן עם מישהו יפה גבוה ורזה
זה לא דבר רע או שטחי...אבל כמו שאמרתי קודם להסתכל רק על משהו אחד ולבדוק רק על משהו אחד חיצוני זה קצת רדוד וגם כ"כ לא אובייקטיבי...

הבעיה בשדכנית, היא צריכה לחפש מקצוע אחר...
ואני בטוח שלבחור יש עוד קרטריונים שלא נוגעים רק לחיצוניות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:18 לינק ישיר 

חציון הרבה פעמים שדכניות גם ברגע שנתקעות על סממן כזה כמו רזון זה לרוב כי על זה אותו בחור הוריד פעמים קודמות והפעם אולי היא רוצה להקדים תרופה למכה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:29 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אה, נראה לך שאם היא היתה אומרת לשדכנית שהיא חילונית ורזה אז השדכנית היתה ממשיכה?

קצת לחשוב, מן הסתם את שאר הדברים היא כבר שאלה או יודעת. (אשכנזיה/ספרדית, לומדת בסמינר וכו'..)

צר לי לחדש לך ש..יש כאלה שלוכפת להם כלום!! רק שתי פרמטרים..חרדית?(לפחות נראית ככה..) וחיצוניות!! (מכירה כמה כאלה..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:32 לינק ישיר 

די88 כתבה:

חציון הרבה פעמים שדכניות גם ברגע שנתקעות על סממן כזה כמו רזון זה לרוב כי על זה אותו בחור הוריד פעמים קודמות והפעם אולי היא רוצה להקדים תרופה למכה...

אז ענית לעצמך למה זה כ"כ חשוב לשדכנית לדעת.

סתם שאבין, יש מישהו שחושב שלבקש באופן מפורש מהשדכנית מישהי רזה זה לא בסדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:32 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

וחוצמזה שאני לא רואה מה רע לשים את זה במרכז. אתן הבנות לא שמות במרכז את קריטריון ה"בן תורה"? וכי זה משנה בכלל לחיי נישואים תקינים או לא? אבל אף אחד לא מתלונן.
לכן (הבנות) יש דרישות משלכן, לנו (הגברים) יש דרישות משלנו.
Take it or leave it...

בארור שזה משנה!!!!!ישר רואים תהבדלים!!! ולומתלוננים... כי יודעים שזה נכון!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:33 לינק ישיר 

צדיקונת כתבה:

אדם_ה1 כתב:

צר לי לחדש לך ש..יש כאלה שלוכפת להם כלום!! רק שתי פרמטרים..חרדית?(לפחות נראית ככה..) וחיצוניות!! (מכירה כמה כאלה..)

ולמה זה מפריע לך? כשלבחור יש הרבה דרישות הוא "בררן" אבל כשיש לו 2 דרישות פשוטות פתאום זה לא בסדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:36 לינק ישיר 

צדיקונת כתבה:

אדם_ה1 כתב:

וחוצמזה שאני לא רואה מה רע לשים את זה במרכז. אתן הבנות לא שמות במרכז את קריטריון ה"בן תורה"? וכי זה משנה בכלל לחיי נישואים תקינים או לא? אבל אף אחד לא מתלונן.
Take it or leave it...

אין בני תורה שסיימו בגירושים מכוערים? או אנשים חילוניים שחיים באהבה עד 120 כמו ביום הראשון?

אלא מה? רוב ה"בני-תורה" בעלי מידות טובות וגם רוב הבנים נמשכים יותר לרזות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:38 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
צדיקונת כתבה:

אדם_ה1 כתב:

ולמה זה מפריע לך? כשלבחור יש הרבה דרישות הוא "בררן" אבל כשיש לו 2 דרישות פשוטות פתאום זה לא בסדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

שתי דרישות פשוטות?? מבחינך החיצוניות יותר חשובה מהפנימיות???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:40 לינק ישיר 

מה איכפת לך מה הבחור מעדיף?

ואם לא הבנת, חיצוניות היא תנאי סף, פנימיות א"א להגדיר וצריך לבדוק בפגישות וכיו"ב. אם את מבחן החיצוניות היא לא עברה מה העניין להמשיך? כמו שהשדכנית לא תשדך לבחורת סמינר מישהו עובד למרות שהוא חתיך ויפה ובעל מידות טובות וכל השאר....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 16:42 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
צדיקונת כתבה:

אדם_ה1 כתב:

Take it or leave it...

אין בני תורה שסיימו בגירושים מכוערים? או אנשים חילוניים שחיים באהבה עד 120 כמו ביום הראשון?

אלא מה? רוב ה"בני-תורה" בעלי מידות טובות וגם רוב הבנים נמשכים יותר לרזות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש היום הכל מכל כל....בכל מגזר....

אתה נכנס פה להכללות...מזה רזה?..כל אחד חושב שזה קצת שונה...וחוץ מזה אין שום בעייה שירצו רזות אבל לולהגיד אתזה ככה!!

אתה רוצה רזה? סבבה אבל השאלה איך אומרים אתזה ואיך השדכנית אומרת אתזה.. יש שדכניות ששואלות אותך קודם פרטיים חיצוניים ולושואלת על השאיפות,המידות השקפות וכדו.. ואז ואי יש לי מישו פצצה להציע לך....כאילו הלו???מאיפה את יודעת מה אני מחפשת? עוד לואמרתי לך כלום... ולדעתי לזאת הייתה הכוונה בשאלה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:43 לינק ישיר 

התשובה הזאת עונה גם למה שכתבת בתגובה הקודמת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 16:54 לינק ישיר 

נראה לי שקצת יצאתם מפרופורציות בכל הנוגע למקרה הזה.

בחורה בת 35 שלא מסכימה לשמוע שידוך בגלל שהשדכנית מציעה לה (אחרי בירור פרטים, מן הסתם חלק היו כתובים במודעה) בחור והיא מסרבת בגלל סיבה מפגרת.
(מזל שהיא לא סירבה כי הוא מחפש מישהי בגילאי ה-30 והיא לא יכולה להתחייב להישאר בגילאי ה-30 כל החיים)

אם זה פוליטיקלי קורקט לשאול בחורה בתחילת השיחה אם היא אשכנזיה או ספרדיה אז קל וחומר שאפשר לשאול אותה אם היא רזה במידה וזה חשוב לבחור.

אתן יכולות למלא אשכולות שלמים אבל זה לא ישנה את העובדה הבסיסית: החיצוניות תופסת מקום חשוב בשידוכים ולכל בחור יש זכות לבקש מה שהוא רוצה. אם את לא רוצה תמשיכי הלאה, אבל לבוא ולומר מה זכותו או חובתו של פלוני לדרוש (או לא לדרוש) זה כבר מחוץ לסמכותה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.