בית פורומים שידוכי חרדים

לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2014 16:59 לינק ישיר 

נכון וצודק שלכל אחד יש דברים חשובים אבל תסכים איתי שאם שואלים תבחורה רק חיצוניות ואז אומרים לה....יש לי מישו בול בשבילך....אז לדעתי לזה התכוונו פה חברות הפורום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 17:15 לינק ישיר 

נניח שזאת דרך טיפשית לשדך (בהנחה שהשאלה היתה באמת רק על זה). זה כמו שאמרתי כבר באשכול על מכרים חילונים שמנסים לשדך כי "אתה דתי והיא דתיה". סו וואט?

ואני מקווה גם לטובת הבחורה שהיא אמרה את התשובה ההיא רק כדי להתפטר ממנה כי אם היא באמת מורידה בגלל הסיבה הזאת זה ממש טיפשי.. (ואולי מסביר למה היא לא התחתנה עד גיל 35 )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 19:14 לינק ישיר 

אדם כבר רשמתי קודם שהבעיה היא לא בדרישה של הבחור אלא בטמטום של השדכנית שחושבת שאם הבחור רוצה מישהי שאוהבת במבה והיא מצאה בחורה בת 35 שאוהבת במבה כנראה שהם ממש זיווג משמיים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 19:23 לינק ישיר 

ראשית אני מקווה שאת מבינה את ההשלכות של (1) אהבת במבה (2) ואישה בעלת משקל עודף על הצלחת השידוכים וההבדל ביניהם.

שנית, מה עם הטמטום של תשובת הבחורה? זה לא מפריע לך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 19:27 לינק ישיר 

אדם התשובה של הבחורה לא מקוממת אותי כ״כ ותכלס בינינו אם הגיעה לגיל 35 ומורידה על כזה דבר כנראה שמשהו שם לא לגמרי מסתדר....(בשכל הכוונה)חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 20:14 לינק ישיר 
מימדי גוף זה לא עוד נתון

די88 כתב:
רציף איך היית מגיב אם שדכנית היתה מתקשרת אליך ואומרת לך תספר על עצמך...
ואז היתה אומרת יש לך עיניים כחולות?? וואו יש לי בדיוק את הבחורה בשבילך...
סבבה אז יש בחורה שרוצה עיניים כחולות אבל מכל המכלול שיש לבחור או לבחורה להציע להיתקע דווקא על נקודה אחת חיצונית היא מטופשת לחלוטין! כי הרי את מי זה מעניין?! וואי סבבה הבחורה רזה,ו....? אולי היא כ"כ מכוערת שהבחור היה מעדיף את הבחורה הכי שמנה ביקום במקום?! או אולי אתה יודע מה היא רזה ועצבנית ומקללת או השם יודע מה...כאילו מה זה אומר לנו כבני אדם שהצד השני מחפש קריטריון אחד והוא חיצוני?!
תגיע לפגישה תראה בעצמך...מבררים בעיקר על מידות ויראת שמיים כי זה משהו שקשה לבחון ב2-3 פגישות אבל מראה חיצוני?! שברת שילמת...באת ראית מוצאת חן בעיניך? סבבה ספר לחברים שלך, לא נהנית? חכה לבחורה הבאה...
מעניין שבחורות חרדיות לא מבינות זאת, ואם הבחור אמר שהוא רוצה רזה אוי ואבוי לו, הוא רדוד!!!. בעצם הוא אמור להיות מטומטם ולקחת כל בחורה שמציעים לו. מעניין רק מה יקרה אם הבחור יחפש שמינה, מה השמינה החרדית תגיד אז ?.... רזה או מליאה או שמינה קצת זה לא נתון זניח כמו צבע עיניים או מספר נעליים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 21:37 לינק ישיר 
בס"ד

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אממ אני בעצמי מסננת בלי קשר לשדכנית(= למה שארצה בחור לא חבדניק?

כן רזה לדעתי לגיטימי אבל גם אז לא צריך לדוש בזה כי בחורה רוצה להרגיש שאוהבים אותה ללא תנאי.
בהחלט שאני נוגעת בענייןכל יום אני מתפללת קצת להשמין...ואתם רוצים רזה?
חייכנית, למה את רוצה להשמין ?... ועוד מתפללת על זה כל יום ?... תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 21:59 לינק ישיר 
למה טיפשי ?

אדם_ה1 כתב:
נניח שזאת דרך טיפשית לשדך (בהנחה שהשאלה היתה באמת רק על זה). זה כמו שאמרתי כבר באשכול על מכרים חילונים שמנסים לשדך כי "אתה דתי והיא דתיה". סו וואט?

ואני מקווה גם לטובת הבחורה שהיא אמרה את התשובה ההיא רק כדי להתפטר ממנה כי אם היא באמת מורידה בגלל הסיבה הזאת זה ממש טיפשי.. (ואולי מסביר למה היא לא התחתנה עד גיל 35 )

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפשר להבין את הבחורה בת 35, זה מלחיץ אותה להתחתן עם בחור שמאוד חשוב לו שהיא תהיה רזה, היא חוששת מהלחץ סביב העניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2014 22:14 לינק ישיר 

אם היא נשארה רזה עד גיל 35 למה היא צריכה להילחץ? תוך 3 פגישות היא תשמין? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2014 22:15 לינק ישיר 
שום רדוד מאוד

מבריקה כתב:
הבחור יכול לרצות רק בחורה רזה,זכותו.
 אבל ברגע שהוא אומר אתזה,זה נהפך לרדוד מאודדד.
בחורים אומרים לשדכנים בדיוק מה הם רוצים. אנחנו בני אדם עם העדפות, וזה טבעי וחיובי שבחור יכיר את עצמו ואת העדפותיו, ההגיוניות יותר, וההגיוניות פחות. . אולי לא מקובל להגיד ממש הכל, ובפרט לא לבחורה שמא היא רגישה או תדמיין שהבחור רדוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 11:30 לינק ישיר 

רציף כתב:
בס"ד

אממ אני בעצמי מסננת בלי קשר לשדכנית(= למה שארצה בחור לא חבדניק?

כן רזה לדעתי לגיטימי אבל גם אז לא צריך לדוש בזה כי בחורה רוצה להרגיש שאוהבים אותה ללא תנאי.
בהחלט שאני נוגעת בענייןכל יום אני מתפללת קצת להשמין...ואתם רוצים רזה?
חייכנית, למה את רוצה להשמין ?... ועוד מתפללת על זה כל יום ?... תודה

בס"ד

כי אני רוצה להיות קצת חסונהולא להרגיש את העצמות שלי ושהבגדים לא יהיו גדולים עלי ושלא אהיה כמו עלה נידף ברוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2014 13:52 לינק ישיר 

אני לא מבינה אתכם בכלל, בנות.
מה רע בבחור שמציין שהוא רוצה בחורה רזה?

כן, הוא רוצה רזה. וזו זכותו המלאה. 
זה בדיוק כמו להגיד שהוא רוצה בחורה יפה, כל קשר בין לרות בחורה יפה לרדידות- הוא מקרי בהחלט.
ואבסורד הוא שדווקא בחורים שפיצים ולמדנים וכל המילים היפות האלה, רוצים רזה ויפה.

זה אולי קצת מדגיש את זה שהוא מסתכל על חיצוניות (כמה בחורים יש שבאמת לא מעניינת אותן חיצוניות?! בינינו), אבל זה בסדר גמור לרצות חיצוניות שתתאים לו ולמה שהוא מחפש.

קשה להכיל את ה-"אין אישה נבראה אלא ליופי"? אולי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 14:12 לינק ישיר 

בס"ד

אם האישה נבראה אלא ליופי אז למה מחפשים גם אישה עם כסף?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2014 14:22 לינק ישיר 

כדי שהבנתיירע יוכל להמשיך לשבת ללמוד בשקט...

מה נראה לך, שבחור ישיבה "גאון" עשה 3 שנים ישיבה קטנה ו-3 שנים ישיבה גדולה בשביל דירה בפריפריה? למה מה קרה?

(זה שבכתובה כתוב שהוא זה שידאג למגורים ולפרנסה לאשתו וחותם על זה - כנראה שהוא לא ממש מבין ארמית.. )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2014 14:39 לינק ישיר 

חחח.

חברה שלי סיפרה לי שהיא נוהגת לשאול בחורים מה הם אומרים על הסעיף הזה בכתובה, שכתוב שמחובתו לדאוג לפרנסה ומגורים לאישה.

אין לה בעיה עם לעזור לו עם הסעיף הזה, אבל לעשות את זה במקומו, ושהוא עוד יראה את זה כמובן מאליו?! לא.

אהבתי את הגישה שלה.
גם אפשר לראות בתשובה שלו למה באמת הוא בוחר ללמוד ולהישאר בכוילעל, כשזה בניגוד למה שהיה מקובל וצריך הליוץ (לפי הכתובה), ומאיפה הרצון ללמוד מגיע ולא סתם כי זה מקובלות חברתית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לכתוב בעיתון מחפש בחורה נחמדה ורזה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.