|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:58 |
|
| |
בגלל שהאתר בו אנו מתארחים אינו מתחשב בזכויות היוצרים שלנו, אנא עיין מעט באשכולות המעוגנים בראש הפורום ותבין את הבעיה.
אני בהחלט מבין את טענתך ובעקרון הצדק אתך, אך אשמח לשמוע את דעתך אחרי שתבין מדוע אני עושה זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 21:29 |
|
| |
סביר שתמונות שאתה רק מטמיע (אולם שוכנות האתר אחר) אין הנהלת בח"ח יכולה לעשות בהן שום שימוש.
הרי לא יעלה על הדעת שאם אני מטמיע תמונה מ CNN, יש זכות להנהלה לעשות מהן שימוש כל שהוא.
מי יכול לברר מבחינה משפטית אם אני צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 21:38 |
|
| |
ליפא,
הגיוני שאתה צודק והעלית את הטענה בעבר.
למרות הפיתרון האפשרי הרבה יותר נגיש וקל להעלות תמונות ישירות לפורום ולא למיקום אחר והטמעה לאחר מכן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 22:51 |
|
| |
מלך, הלינק לא עובד אצלי. ובכלל כל הדו שיח ביניכם על תמונות ישירות ועל הטמעות, איננו מובן לי כלל. אפשר מעט הסבר. אני מעלה תמונות וחסל. מה זה להטמיע? למקום אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 23:16 |
|
| |
תורפיה,
בראש הפורום מעוגן אשכול 'ברוכים הבאים לפורום...', תכנס אליו ותבין הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 23:59 |
|
| |
אוקי החכמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 00:17 |
|
| |
אני מאמין שהסיכוי שבעלי האתר ישתמשו בתמונות מכאן הוא קטן מאד, אך עדיין אני מרגיש שלא בנוח להפקיר את תמונותי לחסדי האתר.
אגב, בעבר כבר גנבו תמונה שלי מפורום אחר באתר כאן, אך הגנבים היו בעלי אתר אחר. לאחר איום בתביעה התמונה הוסרה מאתרם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 21:16 |
|
| |
| כדרלעמר כתב: |  | אני מאמין שהסיכוי שבעלי האתר ישתמשו בתמונות מכאן הוא קטן מאד, אך עדיין אני מרגיש שלא בנוח להפקיר את תמונותי לחסדי האתר.
אגב, בעבר כבר גנבו תמונה שלי מפורום אחר באתר כאן, אך הגנבים היו בעלי אתר אחר. לאחר איום בתביעה התמונה הוסרה מאתרם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 22:05 |
|
| |
זה כמו צוק איתן... רוצים לנצח אבל זה לא שוה את המאמץ ואת מה שמאבדים בדרך. מה שהצלחתי זה לפחות הפסקת הפגיעה בזכויותי.
כדי לתבוע הייתי צריך לתבוע בבית דין ולחכות שהם לא יופיעו לדין תורה בכדי לקבל היתר לתבוע בערכאות, אז הייתי צריך לקחת עורך דין ולעבור את כל התהליך שסוחט שעות בדרך כלל בכדי לקבל בסופו של דבר כמה שקלים. לא שוה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 01:04 |
|
| |
| כדרלעמר כתב: |  | זה כמו צוק איתן... רוצים לנצח אבל זה לא שוה את המאמץ ואת מה שמאבדים בדרך. מה שהצלחתי זה לפחות הפסקת הפגיעה בזכויותי.
כדי לתבוע הייתי צריך לתבוע בבית דין ולחכות שהם לא יופיעו לדין תורה בכדי לקבל היתר לתבוע בערכאות, אז הייתי צריך לקחת עורך דין ולעבור את כל התהליך שסוחט שעות בדרך כלל בכדי לקבל בסופו של דבר כמה שקלים. לא שוה את זה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 11:03 |
|
| |
ביג, אני לא רואה את התמונה שלך [באשכול יום לוהט] . איני יודע אם רק אני או גם אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 16:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 19:27 |