|
|
| נשלח ב-24/9/2015 11:43 |
|
| |
תראי נשמה.. זה תלוי במה אני הולך לעשות לקראת החג.. האם לבנות סוכה על הגג שזה מבצע די מסובך בעיקר בגלל שאני תלוי בגורמים אחרים ולטובות מהם מה שיגזול ממני את כל הזמן ולא ישאיר לי טיפת זמן פנוי או שמא אני הולך להסתדר בדרכים אחרות כמו בשנים עברו מה שאומר שאוכל להתפנות לכתוב כבר מחר. במה זה תלוי? אני מחכה לתשובות מאנשים אחרים שכרגע אינם פנויים. בקיצור כרגע זה תלוי ועומד באוויר. אני בהמתנה. לכן אני עדיין כאן כותב אבל לא מה שאת רוצה כי זה מצריך כמה שעות וראש שקט ורגוע. זה המצב נכון לרגע זה אבל הוא נזיל מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2015 23:18 |
|
| |
מי מתכווין לנסוע בסוכות לסוכתו של הרב? הוא מקבל קהל בנפרד בתוך הסוכה? כלומר יש רשימה עם תור וזה כמה דקות לכל אחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 00:58 |
|
| |
יש תור מחלקים מספרים , וכל אחד נכנס רק לברכה , יש המתעכבים קצת .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 11:50 |
|
| |
אם מגיעים בהתחלה ב-10 יש לחץ? עדיף יותר מאוחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 11:52 |
|
| |
ב 10 יש לחץ גדול , מה קורה אחר כך אני לא יודע.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2015 21:07 |
|
| |
אני נתקל בקשיים למצוא טרמפ למחר בבוקר לא יודע אם בסוף אצליח להגיע לקבלת פני רבו
שני שיקולים עומדים מולי לא להתאמץ מדי 1. אחרי הכיפור אצל הרב אני 'שבע' והמוטיבציה להגיע שוב לא בשמיים 2. הסוללה של המצלמה שברשותי שבקה חיים ואין לי עם מה לתעד לכם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2015 14:30 |
|
| |
א' חוה"מ סוכות אצל הרב
אני כאמור לא זכיתי להגיע הפעם אך מעידכון שקיבלתי מר' דב משמע שאין שום דבר חדש כרגע. הכל מתנהל שם על מי מנוחות והשגרה נשמרת
המשך חג שמח לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 20:24 |
|
| |
מחר אני מקווה להגיע לכנס ברעננה (ואולי אוכל לראות את התגובה של הרב בן ארצי כשיראה אותי, מקווה שהפעם לא ייבהל, אולי אוכל אפילו לשאול אותו על כך ואז לא להיות מוטרד מזה). (השבוע שני הכנסים באזור המרכז). מניסיון שלכם- האם הכנס שהיה היום זהה לכנס שיהיה מחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 21:51 |
|
| |
מהניסיון שלי לא משנה כמה כנסים יהיו באותו שבוע הם כולם פחות או יותר אותו דבר רק שהראשון בד"כ איכותי יותר יענו ארוך יותר עם דיבור מפורט יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2016 14:51 |
|
| |
אם הכל ילך כמתוכנן מחר אגיע מחר בע"ה לתלמים לתפילת שחרית השיעור וכניסה לרב
ה' יעזור שהכל ילך חלק לא יודע אם אוכל לתעד כי הסוללה של המצלמה לא עובדת רק עם חיבור לחשמל מה שמצמצם מאוד את יכולת הצילום. ה' יעזור נראה מה יהיה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2016 19:29 |
|
| |
אם יתאפשר, תוכל לחזור עם תשובות לשאלות שלא מצאנו להן מענה בפורום, כמו מה להגיד לאנשים ששואלים על המצב הביטחוני פה- איך הכי טוב בארץ? ועל הסתירה בין הציפייה להמלכה כל רגע ובין תהליכים ארוכי טווח עליהם הרב מדבר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2016 19:31 |
|
| |
אם אפשר שאלה ל-danmash: מתי אתה מזמין אותנו ל-"על האש" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2016 14:53 |
|
| |
רבי צבי נראית צוחק עם כבוד הרב :) שתף אותנו שנצחק גם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2016 15:17 |
|
| |
הרב דיבר על המנהרות שחופרים בצפון..ועל העננים שמקיפים את גובלות המדינה ומגינים עליה אמרתי לו אולי לכן הם חופרים כדי לעקוף את הענן מתחת.. מצא חן בעינו והוא צחק
אין כ"כ מה להרחיב על השיחה איתו שעסקה בעניינים פרטיים בעיקר אבל היתה שיחה טובה מבחינתי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 19:50 |
|
| |
וידאו קצרצר שהצלחתי לתפוס עם מכשיר סלולר ישן שהיה עליי לאחר השיעור הרב עובר בקהל, המבוגר לידו עמדתי שואל את הרב בכאב ''כל יום הרוגים מהדקירות של הערבים עד מתי יימשך המצב הזה?!" ניסיתי באמת שניסיתי לצלם גם כאשר הרב התקרב אליי אך לא הצלחתי להעיז פני עד כדי כך.
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
|
|
|
|
|