|
|
| נשלח ב-11/10/2014 22:06 |
|
| |
אם הכל ילך כשורה מחר אנחנו קופצים לביקור קצר בתלמים לקבל פני משיח
אעשה מאמץ להביא לכם תמונות ואולי גם וידאו, נראה מה יצא. למישהו שאלה העומדת ברומו של עולם ומעוניין לקבל עליה את התייחסותו של כבוד הרב?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 15:13 |
|
| |
היינו התעייפנו התברכנו וזה עתה חזרנו
צילמנו לא מעט סרטונים. בהמשך בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 18:07 |
|
| |
וואו! פשוט כל הכבוד על ההשקעה ואשריך שזכית להגיע לכבוד הרב. וזאת באמת בשורה מעודדת ומשמחת שיש סיכוי שזה יקרה השנה, במיוחד שקיבלת ברכה שתזכה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 19:42 |
|
| |
יפה מאד!
מכל הלב אני התרגשתי חבר יקר!! בשבילך! ובשביל כולנו!
כל הכבוד על ההשקעה והצילום המושקע לכל חלק!
ובמיוחד אהבתי את החלק ד' של הליווי עד הרכב ממש והכניסה לתוכו... אם הייתי בא לשם עוד הייתי מתבלבל...
מועדים לשמחה חברים!!
נ.ב: דנמש !!! אייכה מוצ'צ'ו ?? אתה חסר לי בפריים טיים כנס לפורום ב'קשה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 11:08 |
|
| |
שמחתי בשבילך שהיית אצלו. ותודה עלהוידיאו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 11:59 |
|
| |
אשריכם אחים אהובים והתודה לכם!
עכשיו כשאני חושב על זה אני מבין שיכולתי לתעד יותר. גם את הנסיעה לשם וגם את ההמתנה הארוכה ליד הסוכה עם כל השיחות והאין סוף דיבורים שהיו לי שם עם כל מיני יהודים יקרים, רק שקשה לצלם כשאתה עסוק בשיחה עם בנאדם זה לא ממש הולך ביחד לכן אני דן את עצמי לכף זכות בקטע הזה. ויש פה עוד נקודה - אני ממש לא צלם מקצועי ואפילו חובבן לא! אין לי שום רקע וניסיון בצילום לא במצלמות רגילה ובטח לא של וידאו כך שאתם צריכים להבין שהעולם הזה לא מוכר לי ואין ניסיון איתו. מה שיוצא יוצא בחסד ה' וגם על זה אני אומר תודה. אבל יכולת למידה והסקנת מסקנות ושיפור לפעמים הבאות יש גם יש ועם הזמן והניסיון זה רק ישתפר אני מקווה.
ברוכים תהיו לה' ותודה על הפידבק 
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/10/2014 12:00:47
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 20:19 |
|
| |
אשריך על היוזמה והאותנטיות.כל מה שתעדת היה טוב חיפה ולדעתי זוהי עליית מדרגה בתיעוד ובקרבה לרב בן ארצי ונראה לי שה' פותח לך פתח.כה יוסיף ויעלך ה' מעלה
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2014 08:43 |
|
| |
אתה שומע תופון??? הנה דנמש פה הוא חזר לשטח!! יופי דנדוש שמח לראות שאתה איתנו לא יודע כבר התחלתי לדאוג שמא סוכת אורו של ליווויתן סינוורה את עיניך עם כל המקיפין ואתה מתקשה למצוא את הפורום.. אבל ב"ה אני רואה שאתה באזור. ישתבח שמו 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2014 13:09 |
|
| |
רגע ! לא הבנתי אם משמעות הדבר הוא שליהדות ארה"ב יהיה דין קשה יותר או קשה פחות?? או בכלל תהיה הצלה גמורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2014 14:17 |
|
| |
שההתבוללות בארה"ב פחות קשה לקב"ה מזו שבצרפת. על ההשלכות אתה שואל? מאיפה לי לדעת 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 01:22 |
|
| |
לפניכם מפגש ביני לבין חבר הפורום היקר davien ר' צבי דוד מבאזל שבשוויץ שקפץ לבקרני באשדוד בימים אלה בהם הוא נמצא בארץ במסגרת חופשה ועניינים אישיים. ישבנו זמן מה בביהכנ"ס ותיעדתי כמה דקות לטובתכם. בהסכמתו האדיבה כמובן. עקב כל מיני מגבלות לא יכולתי להשקיע יותר מדי באיכות הצילום ואני מקווה שמה שיצא יצא נורמלי.
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2014 22:12 |
|
| |
איך אפשר להגיע לכבוד הרב? האם כשמגיעים יש קצת זמן איתו?
|
|
|
|
|