וואוו.. איזה שיעור סוער היה. גם השיעור ובעיקר מה שהלך מסביב, כלומר הדיבורים והוויכוחים שאחרי. זה אזור של חרדים בעיקר חסידים, גור וכאלה. הרב וציוותו איחרו אז בינתיים עמדנו בחוץ חיכינו וכמובן שניצלתי את הזמן כדי לדבר עם אנשים ולקרב אותם לעניין הרב והמשיח וכו'. או הו איזה ניצוצות עפו שם. בעיקר אחרי השיעור אז כבר התגודדו שם עשרות רבות של בחורים צעירים מישיבה סמוכה והקיפו אותי בחומה שחורה של בחורים צעירים חמים ונלהבים מלאי אנרגיות ומוכנים לקרב כדי להתווכח איתי על זה שאני מעיז להכריז על הרב כמשיח. הרבה פתיחות ואינטילגנציה כמובן שלא היתה שם, אחרי הכל גם בחורים, רובם עד גיל 20 וגם חרדים המצייתים להוראת רבותיהם ואדמוריהם האוסרים בכל תוקף את עולם האינטרנט ומכשירי המדיה.
בקיצור מלבד כמה יהודים שכן היו פתוחים לשמוע עיקר ההישג מבחינתי היה אותה חצי שנה לערך בה הישמעתי את דבריי ואנשים נפתחו לשמוע דברים שלא שמעו מעולם ובכך נחשפו לעולם חדש של מושגים הכולל את הגאולה והמשיח עצמו.
יש וידאו ארוך שצילמתי מהשיעור עצמו. מקווה שיעלה בהמשך.
אגב, כאחד שעוקב אחרי הרב בלי הפסקה אני יכול להעיד שזה היה השיעור בו הרב דיבר הכי הרבה על המשיח ועל המלכתו של המשיח! לא זכור לי שיעור שהוא דיבר על זה באינטנסיביות כ"כ גדולה. כאילו לכבודי עשה זאת. לא צוחק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/12/2014 22:00:28
 |
|
|