| נשלח ב-5/4/2015 09:01 |
|
| |
שכחתי להוסיף
אני אמור להיות שם לקראת 11:00 אשמח לראות אותך שם 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 12:43 |
|
| |
המייחל חג שמח אני כבר הייתי אצל הרב הייתי בתפילה , וכבר חזרתי הביתה.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 05/04/2015 12:43:35
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 15:46 |
|
| |
אשריך על הזריזין ואוי לך על ההתחמקות האלגנטית ממני 
בקיצור חזרתי אחרי כמעט 4 שעות שהיינו שם. הצלחתי לגנוב וידאו קצר של ההמתנה בתור ושתי תמונות עם אמיר ובעיקר אינספור חידושים ממנו לאחר שיחת עומק ארוכה איתו.
פירוט נרחב של החוויה בהמשך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 16:12 |
|
| |
תמונה פנימה תוך כדי ההמתנה בתור

|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 17:15 |
|
| |
עד שאעלה על הכתב את מה שראיתי שם הרושם המרכזי הוא
שהתוודעתי לפער העצום שקיים בין מי שהיכרותו את כבוד הרב נובעת ממעקב אחרי הרצאותיו וכנסיו כלומר בעיקר מהאינטרנט לבין אלה שנמצאים איתו שם וחיים קרוב אליו.
הם סיפרו לי דברים שלא העלתי על דעתי שקיימים!
כמו דיבורים של הרב מלפני 10-15-20 שנה ויכולותיו המדהימות של הרב ברמות הכי קטנות והכי מטורפות של אנשים ששואלים 'כמה אנשים להזמין לחתונה?' והרב אומר לדוגמא 300, "אבל זה מעט מאוד!?" והם לא שומעים בקולו ומחליטים על יותר ובסוף מגיעים לאירוע בדיוק כמו שהרב אמר. וזו רק דוגמא אחת קטנה והזויה.
ואיך קרא אותי ותיאר את מידותיי ותכונותיי כשנכנסתי אליו? חבל לכם על הזמן. בקיצור להכיר אותו דרך האינטרנט לעומת היכרות מקרוב זה שני עולמות שונים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 18:16 |
|
| |
דיברתי עם הרבה אנשים שם תוך כדי ההמתנה על הרב שהוא המשיח ועוד עניינים המסתעפים אף אחד! אף לא אחד מהם הסכים עימי או הצדיק אותי שאני עושה נכון שאני מפרסם זאת ברבים שהרב הוא המשיח! כולם בלי יוצא מן הכלל הסתייגו ממני!. מדהים.
אולם כשנכנסתי לרב והרב והתחלתי לדבר איתו הרב תיאר בצורה מדהימה את מעשיי ואת כוונותיי הטובות ואמר שיש לי סיעתא דשמייא מיוחדת בדבר הזה ושאמשיך לעשות זאת וה' יעזור לי מן השמיים בתפקיד הזה וחיזק ועודד אותי לא לוותר ולא להרפות.
הוא שתמיד אמרתי לכם - אני לא כמו כולם, אני קרוב יותר למשיח מאשר לאנשים הרגילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 09:44 |
|
| |
"כבוד הרב אנחנו אוהבים אותך מאוד"
אמרתי לו בעיניים כמעט דומעות לאחר שנישקתי את ידו ולפני שיצאתי את הקודש ונפרדתי ממנו מתוך תחושה עמוקה וחזקה בלב גם לפני כן ועד לרגע זה ממש שהמלכת המשיח הולכת וקרבה.
אז דעו לכם אחים יקרים שאמת נכון הדבר, קרובה מאוד המלכת המשיח! 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 10:14 |
|
| |
אחד מהיושבים לידי שם היה ממשפחתו של הרב, לא זוכר בדיוק איך, והוא סיפר לי ככה בתמימות ופשטות איך הוא זוכר את הרב כנער צעיר בין 15-16 לפני 40 שנה איך כבר אז הוא היה רואה נסתרות ויודע עתידות והיו מדברים על זה חופשי.
נקודה נוספת שהיתה משותפת לכל הוותיקים שם שזוכרים את תחילת דרכו של הרב לפני 20 שנה כיצד הרב היה יושב איתם ככה חופשי ואומר לכל אחד מה הוא היה בגלגול הקודם ומה התיקון שלו. כולם דיברו בערגה על אותם ימים בהם הרב לא היה מפורסם והיה אפשר לשבת איתו חופשי חופשי בלי כל הרעש והבלאגן שיש סביבו היום.
"אתה זוכר איך ישבנו בבית הכנסת ההוא שם בקרוואן (לפני שבנו את הנוכחי הם היו בקרוואן) ואיך הרב אמר לנו את זה ואיך עשינו את זה ואיך היה כך וכך.." היה סגנון הדיבור הכי נפוץ בין וותיקי המקום.
ניסיתי לסחוט מהם אישור שבעבר השגתו של הרב היתה פחותה מאשר היום אך הם לא הסכימו איתי ואמר "אדרבה פעם היינו שומעים ממנו דיבורים שהיום אנחנו כבר לא שומעים"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 16:30 |
|
| |
כשנכנסתי לרב מאוד התרגשתי ואת רוב הדברים שתכננתי לומר שכחתי נוסף על כך בדיוק כמה אנשים לפניי התקבלה החלטה להתחיל להריץ את העסק כדי לזרז את התור שהלך והתארך בגלל כמות האנשים שהלכה וגדלה בחלוף הזמן לכן הרב השתדל להסתפק בברכה וזהו, בלי שאלות ודיבורים נוספים.
מ"מ איך שנכנסתי אמרתי לו שלום עליכם מורנו ורבנו + נשיקה והתחלתי לומר לו "הרב זוכר אותי. אני ממשיך להפיץ ולפרסם את הרב ואת המשיח.." מיד הרב קוטע אותי "בטח בטח שזוכר אתה מאשדוד כן?" "כן אני יודע" ומיד התחיל לתאר את מעשיי ותוכן ליבי "אתה רודף אחרי אנשים ומדבר איתם על המשיח והגאולה, כוונתך לשם שמיים, יש לך ס"ד מיוחדת, הקב"ה נתן לך כוחות לעשות את זה, תמשיך תמשיך וה' יעזור לך שתצליח" "כן בדיוק כך!" עניתי, הרב ראה שאני מתפלא איך הוא יודע ואז נפלט לו ככה בשקט כזה "אני רואה ברוח הקודש בנבואה" לא ממש התייחסתי לזה באותו רגע רק לאחר מכן שמתי לב לזה ממש.
אמרתי "כבוד הרב יש לי שאלה" יש הרבה דברים שמפריעים לי אבל הדבר שהכי משגע אותי זה איך יתכן שהרב כשמדבר בכנסים ובהרצאות ואז מגיע לחלק שהרב מדבר על המשיח וכל זה איך אנשים לא רואים שהרב מדבר על עצמו?? עד כדי-כך אנשים עוורים שלא רואים את זה?!" דיברתי במהירות (כדי להספיק כמה שיותר כי ידעתי שזמני קצר) בשטף דיבור ובכאב לב גדול. הרב ענה מיד בעיניים עצומות "עוד מעט בהמלכת המשיח ייפתח הפתח הגדול וכולם יראו ויבינו"
נגענו גם בנושא הרבנים והרב אמר "כן אתה שלחת לי לא מזמן שאלה על הרבנים שמסתלקים" אורו עיניי איך הרב זוכר ואמרתי "כן כן!" "מצטער לא יכולתי לענות לך משמיים אמרו לי לא להתערב" (אתם בטח זוכרים את השאלה והתשובה על רבנים הנמצאים בקבוצת סיכון גבוהה להסתלק מן העולם בגלל התנגדותם למשיח, הרב מוצפי והרב שטיינמן והרב ענה 'אני מנוע מלהתערב') "הרבנים נמצאים בתוך קליפה שעוטפת אותם הם לא יכולים לראות" (את המשיח) פה קטעתי אותו ואמרתי "כן בדיוק כך!" "הם לא מסוגלים לראות מחוץ לקליפה שלהם הם חושבים שכל מה שלא מתאים להשקפה שלהם זה שקר" אבל הרב לא התרגש יותר מדי ואמר שזה ישתנה לאחר המלכת המשיח.
מפה עברנו לענייני הפרטיים הרב בירך אותי ונפרדתי ממנו בקושי רב. כ"כ רציתי להמשיך ולדבר איתו. אבל הרב לא הפסיק לרמוז שחייבים לקצר "מה השם אני אברך אותך" נמשך בערך 2-3 דקות בסה"כ. זהו, זה פחות או יותר מה שהיה, היו עוד כמה נקודות קטנות את חלקן אני לא זוכר וחלקן לא זוכר את ההקשר לכן נסתפק בזה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/04/2015 16:34:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 20:41 |
|
| |
יפה מאוד! אשריך שזכית לפגוש את הרב! באמת גם אותי משגע העניין הזה שאנשים שומעים איך הרב מדבר על המשיח ולא קולטים שהוא מדבר על עצמו,כל כך מוזר לי שזה גורם לי להרגיש מיוחדת חח :) וגם אמרתי לבחור שחזר אלי בעקבות שאלה ששאלתי באתר איך זה שהרב מדבר בכנסים על המשיח והם לא מבינים שזה הוא!אני לא מתפלאת שבתלמים לא רואים בעין יפה את פרסום הרב כמשיח, ניסיתי להבין אם גם שם מדברים על כך בגלוי שהרב הוא המשיח..והרגשתי את ההתחמקות, לא מדברים על כך בפומבי. דרך אגב, זה מבאס אותי שאנשים לא פתוחים לשמוע ולדבר.. לבעלי כבר נמאס לשמוע שאני מדברת על הרב או הגאולה הוא לא נותן לי לסיים משפט..איך אני מחכה כבר להמלכה גם בשביל שיאכל ת'כובע חח
|
|
|
|
|