אז בקצרה..! קיבלתי הצעת נישואין שלא חלמתי בחיים, מבחור שיצאתי ולא התלהבתי.. אבל איכשהו זה נמשך ונמשך... לא אלאה אתכם בפרטים אבל המשפט שהפתיע כ"כ, ריגש, ובסופו גם עצב... "אני יתן לך את הדבר שאת הכי רוצה אם תתני לי את מה שאני הכי רוצה..!" למי שלא הבין: פירוש - אעזור לך לסיים את תקופת השידוכים(כנראה חשב שאני מלא זמן יוצאת חח) תמורת זה שתהיי אשתי... כפי שפירש בהמשך דבריו....
האמת היא שקיבלתי הלם, זבנג לפנים, אני לא יודעת למה זה המשיך איתו הפגישות אבל זה הגיע לרמה כזו שהוא כנראה חשב שאני בעניין ולא הבין שאני רק באמת מנסה למצוא אם יש כיוון... אבל לא... ביקשתי זמן לחשוב, ומיד הורדתי... ועכשיו באיזה שהוא מקום זאת תחושת עצב.... אבללל הלב לא נתן פשוט
נשלח ב-15/5/2014 18:22
בקצרה... בדברים האלה תקשיבי בעיקר ללב שלך. ותתייעצי עם בנאדם שאת יודעת שהכי מכיר אותך ואת יכולה לספר לו או לה הכל בפתיחות.
טוב אז הבהרת הסיפור ובמיוחד לפו, הוא אמר את המשפט הראשון שכתבתי ואז כשהבטתי בו במבט תימהוני לדעת מה פשר הדבר הוא מיד הסביר... ואני עוצרת באמצע להקדמה, וזה שיצא לנו כמה פעמים לדבר על תקופת השידוכים הארוכה שלו, והקצרה יחסית שלי, ואמרתי לו שלמרות שלא נפגשתי עם הרבה די קשה לי ושאני רוצה כבר לבנות בית ולהיות כלה.. אז לכן מיד לאחר שלא הבנתי מה הוא התכוון הוא אמר אני יכול לעזור לך לגמור את התקופה.. אם תהיי אשתי..
אבל בסופו של דבר הלב קבע וזה ברור למרות שיש קצת עצב, יותר עליו מאשר על עצמי
נשלח ב-15/5/2014 18:51
עופה_מוזרה כתב:
פווווווווו כתבה:
אני לא יודעת אם זאת היתה הכוונה שלו. אולי הוא התכוון אני אתן לך אהבה ואת תתני לי לאהוב אותך?
לחשוב שהוא אמר: תהיי אישתי רק כדי לסיים את תקופת השידוכים נשמע נואש ופטתי, סליחה שהרסתי לך.
מצטרפת לדבריי פו בפרט, וקודמיי בכלל.
את מרגישה אולי החמצה? יש מצב ואם היית חושבת עלזה שוב היית עונה שכן?
לא אני לא מרגישה החמצה, כלל וכלל! אבל באיזה מקום.... נקשרתי אליו טיפה וזאת הרגשת דאון שתעבור יותר מקווה שהוא יהיה בסדר
נשלח ב-15/5/2014 19:01
יעבור לך בע"ה מהרר ובואי נקווה שגם לו. (וחבל שמרחת..:( )
נשלח ב-15/5/2014 20:34
רציתי לבדוק אם יש סיכוי זה עדיף מאשר לחיות אחר כך בתחושה שאולי אם הייתי מנסה הכל היה נפתח פתאם
נשלח ב-16/5/2014 00:22
אני חייבת לשאול אם היית הרבה זמן בשידוכים וכבר היית די מבוגרת יכול להיות שהיית סוגרת ומתחתנת איתו? יכול להיות שאת מרגישה מצב של יש עוד מבחר רחב של בחורים למה לי להתפשר עכשיו?
נשלח ב-16/5/2014 00:29
לא הייתי מתחתנת איתו, זה לא משהו שקשור לגיל!! והוא סך הכל באמת בחור חמוד והכל אבל לא רציתי להיות רעה ולהוריד אחרי פגישה או שניים רציתי לתת לו את ההזדמנות להוכיח, כי הוא ממש התאמץ להוכיח, וניסיתי להתקרב לעולם שלו ו.... לא הצלחתי!!
נשלח ב-16/5/2014 00:36
אז כמו שאמרו כאן כולם לא היית צריכה למשוך אותו כ"כ הרבה זמן... במיוחד שהוא תקופה ארוכה בשידוכים...
נשלח ב-16/5/2014 07:40
או לפחות, לא לתת הרגשה כאילו מבחינתך את זורמת.
אני למדתי אחרי פעם אחת, להדגיש ולחזור ולהדגיש לשדכנית שתעביר לצד השני שאני מתלבטת (כשזה באמת כך), זה יכול לחסוך הרבה עוגמות נפש.