זהו בחור שמחפש נתון מסוים
| השיבני כתב: |  | | ,תראה, עד היום לא נתקלתי בזה בשידוכים הסטנדרטיים. ואחד הדברים שאני נהנית מהם זה שלא באים כבר עם איזה רושם מגובש. אני לא מבקשת לראות תמונה בגלל שאני מאמינה שכשאפגוש בבן אדם כבר אדע אם הוא מוצא חן בעיניי או לא. וזה יהיה מכלול של דברים ולא רק הנתונים החיצוניים היבשים. אני באה מעולם שבו החיצוניות כל כך שולטת, אנשים מתייחסים אחד לשני כאל מוצר צריכה, ואתר היכרויות זה כמו קפיצה לסופר או מבחני אגו, ואני כל כך לא רוצה להיות שם. ואם הבחור מבקש תמונה זה אומר שהוא שם דגש מאד גדול על מראה חיצוני, לא כן? |
| אולי אפילו שהיא תיראה סביר. תמונה חוסכת זמן וכאב לב, אז למה לא. אני מתאר לעצמי שאת חוששת מכל מיני יצורים , נכון, יש כאלה אצל מבקשי תמונה, וגם אצל אלה שבאים עם ראש פתוח לפגישה.. יש למשל אנשים אומנים שרגישים לחיצוניות, יש כאלה שלא נעים להם להחשף לשדכנית שהם מחפשים מראה כלשהוא, יש הרבה סיבות לבקש תמונה. לכולנו חשוב חיצוניות, וכולנו כמעט נמשכים או מחפשים נתונים מצחיקים בחיצוניות שעושה לנו את זה, אחד נמשך אחרי תלתלים, והשניה נמשכת אחרי עיניים חכמות וכו וכו,. אם מדובר בבררן אז עדיף שיוריד אותך אחרי שיראה את התמונה שלך. לסיכום, בפרט אצל החוזרים בתשובה, אין בעיה בלבקש תמונה. תשלחי כמובן תמונה מוצלחת. אולי גם תבקשי תמונה, תמונה עשויה לשקף כמה עניינים
תוקן על ידי רציף ב- 20/05/2014 14:13:46
|
|