היו לו כמה וכמה תירוצים "טובים" הקטע שהוא הגיע רק אמר סליחה והמשיך כרגיל...ואני כאילו הלוווווו ספר לי אולי מה עובר עליך?? בסוף הפגישה שאלתי דוגרי..הייתי חייבת לדעת...וואי כזה דפוק!! לפחות הוא היה בלונדיני גבוה עם עיניים כחולות...נהנתי 45 דקות( הוא הגיע מאוחר והבוס האחרון..) מיופיה של הבריאה....אבל שכל?...שכחו לשים לו המסכן...
נשלח ב-21/5/2014 20:43
אבל שאלתי הייתה על הרגע הראשון שהוא מגיע...איך ומה מגיבים במצב כזה?
אם הוא גבוה את צריכה לחטוף אותו ככה זה לגבוהים מחכים המון זמן לדעתי פשוט לקח לו זמן לגבוה ולכן הוא איחר בשעתיים
נשלח ב-22/5/2014 14:30
צדיקונת כתב:
בעייה קטנה...הפגישה הייתה בבית:)
היו לו כמה וכמה תירוצים "טובים" הקטע שהוא הגיע רק אמר סליחה והמשיך כרגיל...ואני כאילו הלוווווו ספר לי אולי מה עובר עליך?? בסוף הפגישה שאלתי דוגרי..הייתי חייבת לדעת...וואי כזה דפוק!! לפחות הוא היה בלונדיני גבוה עם עיניים כחולות...נהנתי 45 דקות( הוא הגיע מאוחר והבוס האחרון..) מיופיה של הבריאה....אבל שכל?...שכחו לשים לו המסכן...
בס"ד
אולי הוא בחור ביישן ולא הרגיש נעים לשתף אותך יש בכל הסיבות למה איחר..לדעתי אם היה נחמד לך לדבר איתו תבררי למה איחר...ורק אח"כ תחליטי.
נשלח ב-22/5/2014 15:55
אבל תסכימי איתי שבחור שמאחר כ"כ הרבה זמן (אני אישית התלבטתי כבר אם לשים פיגמה..) ושסופסוף מגיע לומתנצל ומסביר,כבר מוריד לו הרבה נקודות..
נשלח ב-22/5/2014 16:26
הזמן זה הכל בפגישה. לא מבקשים ממך יותר מידי- לא איפור, לא התגנדרות, לא החלקת שיער- רק- תופיע בזמן. לא מגיע בזמן באיחור של שעתיים? ממש לא הייתי מזמינה אותו לפגישה שניה.
נשלח ב-23/5/2014 14:47
חחח, אל תמהרו לפסול. קרה לי פעם שנירדמתי לפני פגישה וקמתי באיחור מטורף. זו הייתה פגישה ראשונה, אחרתי בשלושת רבעי שעה.
והוא נתן לי צ'אנס נוסף לפגישה שנייה. והיה ממש מוצלח. זה נגמר מסיבות אחרות, אבל גם אני וגם הוא נהנינו מזה שהוא לא פסל אותי על האיחור הזה.
נשלח ב-23/5/2014 15:21
עופה_מוזרה כתבה:
חחח, אל תמהרו לפסול. קרה לי פעם שנירדמתי לפני פגישה וקמתי באיחור מטורף. זו הייתה פגישה ראשונה, אחרתי בשלושת רבעי שעה.
והוא נתן לי צ'אנס נוסף לפגישה שנייה. והיה ממש מוצלח. זה נגמר מסיבות אחרות, אבל גם אני וגם הוא נהנינו מזה שהוא לא פסל אותי על האיחור הזה.
איכזבת אותי... חשבתי כבר את הולכת לסיים במשו כמו... "והיום אנחנו הזוג הכי מאושר....." וכד' ....