|
|
| נשלח ב-29/5/2014 18:48 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | ובלי קשר להתמודדות העיקרית שתהיה לו והשפעתו על שאר הגיבורים, האם הא מסכים עם עזרתם למלך כוזר? אולי הוא חושב שזה לא מתאים לגישת המונדרים? אולי הוא מתלבט בין גישת המונדרים לגישת הכוזרים בעצמו? |
|
איזה כיוון, איזה כיוון!! לא זוכרת אם כתבתי את זה כבר, אבל אתן יכולות להמשיך את התסריט שלכן, רק שהדמות של יוזבד תהיה שונה. במקביל תתארו את יוזבד החדש, המונדרי, ותנסו להתאים לו תפקיד שיכול להשפיע על השתלשלות העניינים. ולא להיבהל משינויים! כבר כתבתי שקינן עושה את זה גם..
תוקן על ידי אסתרק ב- 29/05/2014 18:48:39
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 21:15 |
|
| |
חכי, בשבת יהיה לי ראש פנוי יותר, נחשוב... כולן מוזמנות לעזור
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2014 21:44 |
|
| |
ניסיתי לחשוב בשבת ולא זרם... רק חשבתי, אולי לא רק יוזבד מתלבט בין 2 הדרכים? אולי יש מאבק מסוים בין השבטים המונדרים? אלו שחתמו על נאמנות לאסתרק, האוהבים את דיאלידאן והנמנעים מכל צל של פוליטיקה ומלכות..
יתכן שיש אפילו סוג של נידוי בתוכם על קבוצות מסוימות ויוזבד אמור למצוא את עצמו בכל זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2014 22:34 |
|
| |
וכהמשך לתסריט החמוד שלנו... יקוואל, עזרה. אולי הוא עוזר בחיפוש של יוזבד? מוצא אותו וצריך להחליט למי להעביר? אולי בלי קשר לתסריט ההוא, הנקמה היא חטיפת רעואל וכגשש התינוק מגיע לידיו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2014 22:35 |
|
| |
ועל רקע המאבקים בקהילה הוא מסתבך
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2014 22:47 |
|
| |
או מסתבך, או שהוא מקבל תפקיד מטעם השבט שלו כחלק מהמאבקים שם, ואז יש לו אחריות. ועם האחריות שלו יש גם אפשרות השפעה על המצב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2014 23:11 |
|
| |
אפשרות הגיונית (-:
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 00:31 |
|
| |
הי, חזרתי ;) אמממ האמת שלא כל כך חשבתי על זה היום, כי הייתי עסוקה בלכתוב קטע לפרוייקט מילואים... מקוה שאני יספיק להקליד את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 13:14 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | אולי יש מאבק מסוים בין השבטים המונדרים? אלו שחתמו על נאמנות לאסתרק, האוהבים את דיאלידאן והנמנעים מכל צל של פוליטיקה ומלכות..
יתכן שיש אפילו סוג של נידוי בתוכם על קבוצות מסוימות ויוזבד אמור למצוא את עצמו בכל זה? |
|
כוון מדהים!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 23:59 |
|
| |
אמהלה אין עליכן....... יופי שאין לכן סבלנות ליוזי!!!!! תראו לקינן מה זה: תגידו לה שאין צורך שהיא תוציא את איסתרק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2014 22:48 |
|
| |
ממש סתם דמיון... אבל תארו לעצמכם שאכן המונדרים רבים ומנדים זה את זה, המחתרת פועלת במרץ, המוסלמים רוצים להשתלט, אבל הכל בשקט ומתחת לפני השטח. עד ש...דיאלידן מת או נהרג מאיזושהי סיבה. (היא לא תעשה את זה.. אל תדמיינו..) עכשיו פייר אמור למלוך שם. שלוואן נמצא על אדמותיו של אסתרק ורוצה שיתנו בו יותר אמון. הוא מתגבר איכשהו על שבועת האחים (התרת נדרים) ופונה במכתב לנתיני ממלכת אביו בנוגע למלוכה האמיתי או משהו פשרני יותר. עכשיו האזרחים שם מתחלקים בין תומכי פייר לתומכי שלוואן. ואז כל הבלאגן של השבטים המונדרים והמחתרות עולים על פני השטח והשטח בוער. אבל הצבא עם פייר. והצבא חזק. גם הקאוורים מסייעים. כך שהעסק לא מתמוטט כל כך מהר. ויוזבד? אלף צפקידים יכולים להיות למונדרי הזה בתוך הבלאגן הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2014 20:32 |
|
| |
פאר, כוזרית, פאר  אני קוראת פה הכל לראשונה ומרותקת... היצירתיות כאן עוברת כל גבול!   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 15:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 15:58 |