|
|
| נשלח ב-27/11/2014 02:52 |
|
| |
ניסיתי להסביר בקצרה, מבינה שלא הצלחתי אז אני ירחיב: מתישהו מהללאל חושב או נזכר שהוא ערך בלילה שיחה עם אטיאן ופילין והצליח לשכנע אותם שהם לא יצמדו אליו יותר מדי כי זה מעורר חשד. אפשר לכתוב את זה בתור קטע לפרויקט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 12:14 |
|
| |
אסתרק, רעיון חמוד!! אפשר להוסיף גם על תגובתם של אטיאן ופילין כששמעו שהוא נכלא, ועל גזר הדין שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 17:16 |
|
| |
חברה אני צריכה רעיון מאתגר במיוחד,אולי יהיה לי מוזה בקרוב לנסות בעצמי לכתוב קטע....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:15 |
|
| |
גזר הדין השמח ביותר....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:16 |
|
| |
מעניין אם ביוזבד כבר אשר לא יהיה בן החיים או שאיסתרק ישים אותו במאסר עולם...
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2014 00:06 |
|
| |
יש לי רעיון למילואים, לתאר את הקטטה שפרצה בין הרועים המונדרים ואיך מהללאל הצליח לפשר ביניהם לפני שתפסו אותו. דיאלידאן מאד ישמח לקרוא את הקטע הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 18:44 |
|
| |
| רבקושירה כתבה: |  | מעניין אם ביוזבד כבר אשר לא יהיה בן החיים או שאיסתרק ישים אותו במאסר עולם..._________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:04 |
|
| |
| אלרנן כתב: |  | יש לי רעיון למילואים, לתאר את הקטטה שפרצה בין הרועים המונדרים ואיך מהללאל הצליח לפשר ביניהם לפני שתפסו אותו. דיאלידאן מאד ישמח לקרוא את הקטע הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחחחח, תשלחי לו בפרטי.......
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:06 |
|
| |
| רידה כתב: |  | | רבקושירה כתבה: |  | מעניין אם ביוזבד כבר אשר לא יהיה בן החיים או שאיסתרק ישים אותו במאסר עולם..._________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!! |
|
|
|
כי איסתרק- בשונה מהנבל, רחמן! אבל אני חושבת שהבוגד הזה- לפי הכול, הוא צריך למות!!! וד"א, מישהי מוכשרת כתבה לפרויקט המילואים את משפטו של אשר........
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:34 |
|
| |
| אלרנן כתבה: |  |
יש לי רעיון למילואים, לתאר את הקטטה שפרצה בין הרועים המונדרים ואיך מהללאל הצליח לפשר ביניהם לפני שתפסו אותו. דיאלידאן מאד ישמח לקרוא את הקטע הזה...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:49 |
|
| |
נו, אסתרק- מה לדעתך יעשה איסתרק באשר?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 20:33 |
|
| |
אני מכירה מישהי רצינית ומוכשרת בשם אסתרק הביואר  אולי תזכי אותנו בעוד קטע מעשה ידייך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 21:07 |
|
| |
מה דעתך? מזמן לא זיכית אותנו במעשה ידך!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2014 20:51 |
|
| |
אפשר לכתוב על הקטע איך שאולה שומע את מהללאל בכלא אומר על הקשר שלו למפלה ברכס האנשוג. או את הקטע שמהללאל ומיכאל נפגשים. אני נותנת לכן את הכבוד! למה הכתיבה שלי באמת חבל על הזמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2014 20:59 |
|
| |
מהלעלעל הרעיון הראשון הוא רעיון פצצה!!!!
|
|