|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:50 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | * פגישתם הראשונה של אביי וטבאל בגלות * התגבשות המחתרת. * מהללאל ואחיו הקטן רעיון שמאוד אהבתי * גילוי מחלתו של מיכאל בבל * פדיון הבן של רעואל (יש להם כהנים שם? מאיפה הם מיבאים אותם?)
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:52 |
|
| |
| יקוואל כתב: |  | *דיאלידאן נותן את טבעת הירקן לאשר *חטיפת ילדי הכפר אפסל ע"י חייליו של דיאלידאן *איסתרק חוזר לאתיל בראש שיירת אנשי המחנך *מלחמת עשר השנים אפשר גם קטע או שנים *נרמה סטזדיריאן- מה קורה איתה? *המריבה בין אלרנן לבסטיאן... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:53 |
|
| |
עוד רעיון יפה
| יקוואל כתב: |  | | *איך בסטיאן מתקבל ע"י חבריו האצילים כשחוזר לתפקידו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:53 |
|
| |
| יקוואל כתב: |  | אני הלכתי על הקטע שמיכאל נוסע לבבל... ויש לי רעיון נוסף- *הבנים של רנה וקאה הי, והמוות המוזר שפקד כל אחד מהם... |
|
נראה לי שאולי כתבו על זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:54 |
|
| |
| הפצי כתב: |  | *תגובת בסטיאן על אסון האלנורק. רוצה ללמוד ממנו אולי איך לקבל יסורים באהבה.... |
|
ועוד אחד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:56 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | הי חברה! קטע נוסף שאפשר לכתוב- הניסוי של האבקה השחורה, עם הילד שנפטר שם והרגשות של בסטיאן וכל מי שקשור בעקבות האסון.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:58 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | רעיון למילוי נוסף:
*איסתרק מבקר באחוזה שבניהולו של כלב, ונהנה מאד ממראה עצי האגוז...
|
|
רעיון יפה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2014 23:23 |
|
| |
הההההההההה כתבה קטע יפהפה על על מיכאל באוהלי הקווארים א-ל נקמות הופיע!מומלץ לקרוא!
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 21:42 |
|
| |
אחרי התלבטות קשה אם לכתוב ואם יש לי רעיון לזה החלטתי לכתוב בלי נדר על: מיכאל ואחיו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 17:14 |
|
| |
מחכים טמיאלוש:) תודה רבה!
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 13:27 |
|
| |
אני אכתוב את זה גם פה חשבתי לכתוב את היומן של איסתרק ותודה ליהודית על הרעיון אם יש לכם רעיונות לקטעים טובים שהוא יכתוב אז תכתבו ואני מעדיפה באשכול ההוא. אני מתכננת להתחיל לכתוב את זה עד חגי תשרי.
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 20:16 |
|
| |
טמיאל!!!! איזה כיף לנו:) ננסה לחשוב במרץ.. איפה לשים אם לא? תביאי שם של אשכול או משהו בסגנון, שידעו איפה לכתוב כל הכבוד!!:)
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 20:50 |
|
| |
יש לי שם מחשבות מהיומן יש לי כבר שם גם לאשכול ההוא אבל אני רוצה שזה יהיה הפתעה! אם לא אשמח שזה יהיה באשכול שכתוב בו את הרעיון הוא לא בדיוק פעיל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 19:40 |
|
| |
מנהלות אשמח אם תוסיפו את הקטע האחרון שכתבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 21:15 |
|
| |
שחשבתי על רעיונות ליומן עלה לי הרעיון על מתה של המלכה דבורה אם מישהי רוצה לכתוב כי לימן של איסתרק זה נראה לי לא רלוונטי כי הוא היה בין שלוש בערך זה נישמע מעניין...
|
|
|
|
|