|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:16 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | לכל אלה המבקרים כאן לעיתים רחוקות.אז הנה, שוב. הרשימה מהשבוע שעבר.-כל אחד\ת קורא\ת בין 15-16 פרקי תהילים חוץ מפרק קי"ט.אז הנה החלוקה החדשה . תשתבצו בה.אני רק מזכירה שיש לנו עוד כמה שלא קראנו עבורם. ריקי וברוריה (משום שבשבוע שעבר ההיענות היתה על הפנים בלשון המעטה, השבוע נקרא שוב לזכותה של ברוריה)..המשך רצף הקריאה אחרי ריקי יהיה: bm, כיפהאדומה1, חייכנית770, דובונת, פרוזןתשתבצו להנאתכם. ברוריה - א - ט"ז
bm - י"ז - ל"ב
ריקי - ל"ג - מ"ח
הספרדי מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ כיפהאדומה1 - פ"א - צ"ו
אדם צ"ז - קי"ב
דובונת - קי"ג - קי"ח
רציף - קי"ט
פרוזן - ק"כ - קל"ה חייכנית770 - קל"ו - ק"נ
השבת נקרא עבור ברוריה (כן, את ריקי נשאיר כמסיימת הסבב, ומשבת אח"כ נוכל להתחיל סבב חדש, עם משתתפים חדשים אם יהיו. ונשמח שיהיו).בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.לא לשכוח לקרוא את התהילים במהלך השבת.שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...עוד 2 ניקים\ות סוגרים ספר! הראשון\נה שיכנס\תיכנס לרשימה, יהיה הבא בתור אחרי פרוזן.בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב !נ.ב. אם תרצו לשנות מהשבוע שעבר את פרקי התהילים שבחרתם לאחרים שעדיין אינם תפוסים, עדכנו אותי.אם תרצו להחליף בפרקי תהילים שתפוסים, פנו לניק\ית שבחר\ה בפרקים אלו, אם יהיו שינויים עדכנו אותי. תודה. (לא לבקש ממני לעשות את זה. אני לא גננת).נ.ב.2. אם תרצו לקבל תזכורת ביום שישי דרך ההודעות הפרטיות, כתבו לי, אכניס אתכם לרשימת תפוצה. אגב, ממשק ההודעות הפרטיות שלי הוא מסננת תותחית. תחסכו ממני הודעות מיותרות. |
|
תוקן על ידי riki_m ב- 31/07/2014 22:16:05
תוקן על ידי riki_m ב- 31/07/2014 23:04:43
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:25 |
|
| |
טוב, אני לא אפרוש מן הציבור אז אקח את מה שנשאר...
(אבל רק השבת הזאת בינתיים, לא מבטיח להמשך)
נ.ב. החלוקה לא שיוויונית, יש כאלה שקיבלו פרקים בודדים וקלים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:34 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
הושלם הספר, צדיקונת בחוץ.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:40 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | ומי עוד רוצה להצטרף לתהלים?!?! נשארו מקומות אחרונים :P
נראה לי שאין פה פשוט מודעות למעלת קראית תהלים ובמיוחד לקריאת תהלים בקבוצה ובמיוחד שמתפללים למען השני ובמיוחד שזה דרך האינטרנט
כי אחרת אין הסבר לזה שלא קפצו פה כולם על זה  |
|
וזה פשוט מתן בסתר, הצדקה הכי חשובה. תהילים יש לה את הכוח להסיר כל משטין ומקטרג, שנאמר תהילים נגד טילים.. ויש הרבה מקורות על זה, וכן מבואר בסוף התהילים של חבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:11 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | משום מה ירדתי מהרשימה?
אני מצטרף |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:16 |
|
| |
לא, ממש לא, גם לא ממש מאמין בדברים האלה. אבל בתקופה כזאת שכל עם ישראל מאוחד - אשכנזים עם ספרדים, תימנים עם מרוקאים, חיילים עם אזרחים - חשבתי שלרגע כדאי להניח את ההבדלים בצד ולהצטרף למה שעושה אותנו שונים משאר האומות: שבזמנים לא קלים אנחנו תמיד מאוחדים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:18 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
לא, ממש לא, גם לא ממש מאמין בדברים האלה. אבל בתקופה כזאת שכל עם ישראל מאוחד - אשכנזים עם ספרדים, תימנים עם מרוקאים, חיילים עם אזרחים - חשבתי שלרגע כדאי להניח את ההבדלים בצד ולהצטרף למה שעושה אותנו שונים משאר האומות: שבזמנים לא קלים אנחנו תמיד מאוחדים...  |
|
פיוטי משהו... (מזכיר לי מישהי.. אההמממ .. שאני מקווה שקוראת כאן... שגם היא לא האמינה...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|