|
|
| נשלח ב-3/8/2014 17:38 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
חח חייכנית, תמשיכי ככה, לשמח את כולם ! ובהחלט את מנסה להשתפר, בלשון הרע אולי כשלת ולא יותר מזה. את בסדר גמור, רק לתותי אין כוח להתווכח אתך, אז לא !
|
|
אתה אל תחליט מה יש לי או אין לי...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 23:28 |
|
| |
תותי, מספיק לריב עם כולם  ואפילו לא השלמת איתי
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 04/08/2014 00:02:10
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 14:16 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  | חלוקה מחדש.
שבוע טוב,
השבת קראנו ספר תהילים שלם!!!!! (כל הכבוד לכם!) להצלחתה של ריקי, שתזכה לזיווג הגון בקרוב!
אז, ראינו שיש יותר מצטרפים, ונשארו לנו כמה מאחור.
בשבת הקרובה נקרא לפי סידור חדש (מקווה שהחלוקה האחרונה!!).
זו השבת האחרונה לפי המשתתפים מהפעם הקודמת. בה ריקי מסיימת את הסבב.
ומשבת הבאה אנחנו ממשיכים (מתחילים) מהמצטרפים שלא קראנו עבורם והצטרפו לאחרונה ובעבור משתתפים חדשים.
הרצף יהיה לפי סדר הבקשה להצטרפות. (הכל מתועד כאן באשכול... )
-
וזו החלוקה, לפי 10 פרקים לכל אחד. אני מוכנה לקחת את קבוצת הפרקים עם קי"ט. (רק אל תתלוננו!!)
א' - י' - רציף
י"א - כ'- bm
כ"א - ל'-
ל"א - מ'-
מ"א - נ'-
נ"א - ס'-
ס"א - ע'-
ע"א - פ'-
פ"א - צ'-
צ"א - ק'- כיפהאדומה1
ק"א - ק"י-
קי"א- ק"כ- תותי
קכ"א - ק"ל-
קל"א - ק"מ-
קמ"א - ק"נ-
כמובן, שהקריאה כוללת את שתי הצדדים.
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
לא לשכוח לקרוא את התהילים במהלך השבת.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
המשך רצף הקריאה אחרי ריקי יהיה: bm, כיפהאדומה1, חייכנית 770, דובונת, פרוזן, (אדם, טום?)
בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב !
נ.ב. אם תרצו לשנות מפרקי התהילים שבחרתם לאחרים שעדיין אינם תפוסים, עדכנו אותי. אם תרצו להחליף בפרקי תהילים שתפוסים, פנו לניק\ית שבחר\ה בפרקים אלו, אם יהיו שינויים עדכנו אותי. תודה. (לא לבקש ממני לעשות את זה. אני לא גננת).
נ.ב.2. אם תרצו לקבל תזכורת ביום שישי דרך ההודעות הפרטיות, כתבו לי, אכניס אתכם לרשימת תפוצה. אגב, ממשק ההודעות הפרטיות שלי הוא מסננת תותחית. תחסכו ממני הודעות מיותרות.
אני מניחה כאן ניסוח של ברכה שקיבלתי פעם, אם תרצו תוכלו להשתמש בה.
"יהי רצון מלפניך ה' אלוקיי ואלוקיי אבותי, שבזכות פרקי התהילים שקראתי לפניך תתמלא רחמים על עמך בית ישראל ובכללם תתמלא רחמים על:
(הניק\ניקית).
שיהיה זיווגו\ה עולה יפה לאורך ימים ושנים עוד ינובון בשיבה דשנים ורעננים יהיו, אמן כן יהי רצון
תוקן על ידי tootii2 ב- 02/08/2014 23:14:51 |
|
תוקן על ידי tootii2 ב- 06/08/2014 14:25:08
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 14:20 |
|
| |
בס"ד
כנראה כולם מחכים לפקודה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 14:28 |
|
| |
שבוע טוב,
השבת קראנו ספר תהילים שלם!!!!! (כל הכבוד לכם!) להצלחתה של ריקי, שתזכה לזיווג הגון בקרוב!
ומשבת הבאה אנחנו ממשיכים (מתחילים) מהמצטרפים שלא קראנו עבורם והצטרפו לאחרונה ובעבור משתתפים חדשים.
-
וזו החלוקה, לפי 10 פרקים לכל אחד. אני מוכנה לקחת את קבוצת הפרקים עם קי"ט. (רק אל תתלוננו!!)
א' - י' - רציף
י"א - כ'- bm
כ"א - ל'-
ל"א - מ'-
מ"א - נ'-
נ"א - ס'-
ס"א - ע'-
ע"א - פ'-
פ"א - צ'-
צ"א - ק'- כיפהאדומה1
ק"א - ק"י-
קי"א- ק"כ- תותי
קכ"א - ק"ל-
קל"א - ק"מ-
קמ"א - ק"נ- חייכנית770
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
המשך רצף הקריאה אחרי ריקי יהיה: bm, כיפהאדומה1, חייכנית 770, דובונת, פרוזן, (אדם, טום?)
נ.ב. אם תרצו לשנות מפרקי התהילים שבחרתם לאחרים שעדיין אינם תפוסים, עדכנו אותי. אם תרצו להחליף בפרקי תהילים שתפוסים, פנו לניק\ית שבחר\ה בפרקים אלו, אם יהיו שינויים עדכנו אותי. תודה. (לא לבקש ממני לעשות את זה. אני לא גננת).
נ.ב.2. אם תרצו לקבל תזכורת ביום שישי דרך ההודעות הפרטיות, כתבו לי, אכניס אתכם לרשימת תפוצה. אגב, ממשק ההודעות הפרטיות שלי הוא מסננת תותחית. תחסכו ממני הודעות מיותרות.
"יהי רצון מלפניך ה' אלוקיי ואלוקיי אבותי, שבזכות פרקי התהילים שקראתי לפניך תתמלא רחמים על עמך בית ישראל ובכללם תתמלא רחמים על:
(הניק\ניקית).
שיהיה זיווגו\ה עולה יפה לאורך ימים ושנים עוד ינובון בשיבה דשנים ורעננים יהיו, אמן כן יהי רצון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 15:29 |
|
| |
אני אקח מקלא עד קמ לפקודתך חייכנית למען אושרה של ריקי 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 15:43 |
|
| |
בס"ד
יפה... בחרת פרקים שצמודים אלי...עכשיו אתה גם שכן שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 15:46 |
|
| |
להיות בטוח שהתפילה תתקבל 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 16:15 |
|
| |
שבוע טוב,
-
א' - י' - רציף
י"א - כ'- bm
כ"א - ל'-
ל"א - מ'-
מ"א - נ'-
נ"א - ס'-
ס"א - ע'-
ע"א - פ'-
פ"א - צ'-
צ"א - ק'- כיפהאדומה1
ק"א - ק"י-
קי"א- ק"כ- תותי
קכ"א - ק"ל-
קל"א - ק"מ- טום
קמ"א - ק"נ- חייכנית770
(הניק\ניקית).
תוקן על ידי tootii2 ב- 06/08/2014 16:16:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 23:00 |
|
| |
גם טרולים יכולים לקרוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 01:09 |
|
| |
שלום לכולם כבר חודשים שלא הייתי פה וקראתי כל שבת לפי מה שחילקו בהתחלה רק עכשיו ראיתי שחילקו מחדש... אז אקח להצלחת כולם בעז'ה פרקים קכא - קל נא להוסיף אותי לרשימה בבקשה תודה וכל טוב בינתיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 11:49 |
|
| |
בס"ד
תותי,אבל למה לא להשאיר את החלוקה כמו בעבר?עכשיו בגלל השוויוניות של 10פרקים לכל אחד יותר קשה להגיע לספר שלם.... אולי כדאי שכל אחד ייקח על עצמו 20פרקים??
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 12:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
תותי,אבל למה לא להשאיר את החלוקה כמו בעבר?עכשיו בגלל השוויוניות של 10פרקים לכל אחד יותר קשה להגיע לספר שלם.... אולי כדאי שכל אחד ייקח על עצמו 20פרקים?? |
|
חייכנית, אל תתיאשי. הנה הגיע גם זלמן. ותיכף כיפה אדומה תסחוב לכאן את צדיקונת הצדיקה. ויש את ריקי שעדיין לא ברשימה, וגם את מזיזה כאן עניינים בחן רב, ויהיה לזה השפעה, מסתבר. נעשה מאמץ כדי שזה יהיה עשרה פרקים, ככה קוראים בכיף ובנחת למשך עשר דקות. בבקשה, שכל אחד יקרא לחברים שלו, מי קורא לליטאי שיצטרף ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|