|
|
| נשלח ב-19/7/2014 23:58 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | שבוע טוב לכולם...
מישהו יודע מה הכוונה בפסוק בתהילים(קיט) "לכל תכלה ראיתי קץ רחבה מצותך מאד" ??...
וגם.. מתי התור שלי....? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 00:32 |
|
| |
מתי התור שלי? 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 00:52 |
|
| |
אתה חלק מקוראי התהילים?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 00:53 |
|
| |
הוא חלק מכורי הטילים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 01:28 |
|
| |
בדקתי את חלוקת פרקי התהילים... ויצא לי כבר כמה פעמים לקרוא את החסרים...
וראיתי שלמשל היה אחד עם 15 פרקים ואחד עם 3 פרקים...
אז עשיתי סדר מחדש.
כל אחד\ת קורא\ת בין 15-16 פרקי תהילים חוץ מפרק קי"ט.
אז הנה החלוקה החדשה . תשתבצו בה.
אני רק מזכירה שיש לנו עוד כמה שלא קראנו עבורם. ריקי וברוריה.
תשתבצו להנאתכם.
א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
השבת נקרא עבור ברוריה (כן, את ריקי נשאיר כמסיימת הסבב, ומשבת אח"כ נוכל להתחיל סבב חדש, עם משתתפים חדשים אם יהיו. ונשמח שיהיו).
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
לא לשכוח לקרוא את התהילים במהלך השבת.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 02:13 |
|
| |
אולי כדאי גם להרבות תפילה על חיילי צה"ל אלה הפצועים ואלה שעדיין נלחמים... יש את "האלף למטה" כל אחד מקבל שם להתפלל עליו אולי כדאי לשים על זה דגש יותר... לילה טוב ותזכו למצוות
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 02:57 |
|
| |
תשתבצו להנאתכם.
ברוריה - א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
השבת נקרא עבור ברוריה (כן, את ריקי נשאיר כמסיימת הסבב, ומשבת אח"כ נוכל להתחיל סבב חדש, עם משתתפים חדשים אם יהיו. ונשמח שיהיו).
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 07:42 |
|
| |
תותי, אין יותר טובה ממך, תביא לי ווקשה את המס של הבוס, יש הרבה על מה להמליץ. הפרקים שהיו חסרים עד עכשיו, אלו בקשות של ניקים לקרוא פחות ואני השלמתי אותם. אני מקווה שכולם יספיקו להיכנס עד כניסת השבת בע"ה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 08:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 11:23 |
|
| |
אני בחרתי קיט. אפשר גם לכוון על החיילים שלנו, זה לא סותר. אדרבה, זה זכות בשבילנו. שבת שלום בשורות טובות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 11:33 |
|
| |
ולכל מי שעדיין לא זכה להשתתף בקריאת תהילים, דעו לכם שזו חוויה. פרקי התהילים נאמרים בהתעוררות מיוחדת. כולה רבע שעה של אחדות הודיה ותחנונים לאבא. וודאי שתפילת רבים, תפילה מעומק הלב, ואמירת תהילים בשבת קודש, לא שבה ריקם ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 12:43 |
|
| |
תשתבצו להנאתכם.
ברוריה - א - ט"ז
bm - י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
רציף - קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב ! [/quote]
תוקן על ידי tootii2 ב- 25/07/2014 12:44:04
|
|
|
|
|