|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:18 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
לכן בדיוק לא השתתפתי.....  |
|
לא... בלי שמות... אנחנו אומרים נגיד... לזכות 'ריקי' ... ה' כבר יודע במי מדובר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:52 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
או קיי... אז אני מסכימה להשתתף בסבב הבא ...
מקווה שכבר לא יהיה צורך.....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:53 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  | בדקתי את חלוקת פרקי התהילים... ויצא לי כבר כמה פעמים לקרוא את החסרים...
וראיתי שלמשל היה אחד עם 15 פרקים ואחד עם 3 פרקים...
אז עשיתי סדר מחדש.
כל אחד\ת קורא\ת בין 15-16 פרקי תהילים חוץ מפרק קי"ט.
אז הנה החלוקה החדשה . תשתבצו בה.
אני רק מזכירה שיש לנו עוד כמה שלא קראנו עבורם. ריקי וברוריה.
תשתבצו להנאתכם.
א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
השבת נקרא עבור ברוריה (כן, את ריקי נשאיר כמסיימת הסבב, ומשבת אח"כ נוכל להתחיל סבב חדש, עם משתתפים חדשים אם יהיו. ונשמח שיהיו).
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
לא לשכוח לקרוא את התהילים במהלך השבת.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
בהצלחה ושנתבשר בשורות טובות ב ק ר ו ב ! |
|
תותי, בשבוע שעבר. אחרי חצות הלילה, בלילה שבין חמישי לשישי, פרסמת את החלוקה החדשה של התהילים, פלא שזה לא התמלא ?!... עכשיו יש לנו שבוע שלם. ובעזרת ה' תיהיה חלוקה של כל התהילים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:58 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| tootii2 כתבה: |  | בדקתי את חלוקת פרקי התהילים... ויצא לי כבר כמה פעמים לקרוא את החסרים...
אז עשיתי סדר מחדש.
תשתבצו להנאתכם.
א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
השבת נקרא עבור ברוריה (כן, את ריקי נשאיר כמסיימת הסבב, ומשבת אח"כ נוכל להתחיל סבב חדש, עם משתתפים חדשים אם יהיו. ונשמח שיהיו).
בכל שאלה (חיונית בלבד!) ניתן לפנות אליי בפרטי. אשתדל מ א ו ד להיות זמינה ולטפל בכל על מנת שהכל יסתדר.
שבתות הקיץ הן ארוכות ויש די זמן לקרוא. נסו לדאוג למישהו שיזכיר לכם לקרוא את התהילים (מערב שבת עד השקיעה של יום שבת) שימו פתק על ארון הבגדים, על הדלת, על המקרר או כל רעיון אחר...
|
תותי, בשבוע שעבר. אחרי חצות הלילה, בלילה שבין חמישי לשישי, פרסמת את החלוקה החדשה של התהילים, פלא שזה לא התמלא ?!... עכשיו יש לנו שבוע שלם. ובעזרת ה' תיהיה חלוקה של כל התהילים.
|
|
איך זה קשור?? כל השותפים בחלוקה הקודמת קיבלו הודעה פרטית. חלקם קראו ובחרו להתעלם. פלא, הא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 02:06 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
אז עשיתי סדר מחדש.
תשתבצו להנאתכם.
א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
|
תותי, בשבוע שעבר. אחרי חצות הלילה, בלילה שבין חמישי לשישי, פרסמת את החלוקה החדשה של התהילים, פלא שזה לא התמלא ?!... עכשיו יש לנו שבוע שלם. ובעזרת ה' תיהיה חלוקה של כל התהילים.
|
|
איך זה קשור?? כל השותפים בחלוקה הקודמת קיבלו הודעה פרטית. חלקם קראו ובחרו להתעלם.
פלא, הא?
|
|
קבלו את ההודעה ביום שישי, לא ? לא כולם נכנסים לפה ביום שישי, ואפילו לא כולם בודקים את המייל בכל יום, ששם הרי מודיעים להם שהם קיבלו כאן מסר מתותי. ואני לא יודע אם כולם מקבלים מייל בעניין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 02:08 |
|
| |
אז עשיתי סדר מחדש.
תשתבצו להנאתכם.
א - ט"ז
י"ז - ל"ב
ל"ג - מ"ח
מ"ט - ס"ד
תותי - ס"ה - פ
פ"א - צ"ו
צ"ז - קי"ב
קי"ג - קי"ח
קי"ט
ק"כ - קל"ה
קל"ו - ק"נ
|
|
|
איך זה קשור?? כל השותפים בחלוקה הקודמת קיבלו הודעה פרטית. חלקם קראו ובחרו להתעלם.
פלא, הא?
|
|
קבלו את ההודעה ביום שישי, לא ? לא כולם נכנסים לפה ביום שישי, ואפילו לא כולם בודקים את המייל בכל יום, ששם הרי מודיעים להם שהם קיבלו כאן מסר מתותי. ואני לא יודע אם כולם מקבלים מייל בעניין
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 02:35 |
|
| |
וביום שישי אחרי הצהריים, זה מה שמעניין אותם לעשות. להכנס לפורום, לחפש את האשכול המתאים, לדפדף עד הסוף, לקרוא מה שתותי כתבה, לבחור איזה פרקי תהילים הם רוצים, לרשום את הפרקים, ואז להכנס עם השם שלהם לפורום, לכתוב ולנסח תגובה בפורום.. יש אנשים שביום שישי יש להם דברים דחופים יותר לעשות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 02:41 |
|
| |
וביום שישי אחרי הצהריים, זה מה שמעניין אותם לעשות. להכנס לפורום, לחפש את האשכול המתאים, לדפדף עד הסוף, לקרוא מה שתותי כתבה, לבחור איזה פרקי תהילים הם רוצים, לרשום את הפרקים, ואז להכנס עם השם שלהם לפורום, לכתוב ולנסח תגובה בפורום.. יש אנשים שביום שישי יש להם דברים דחופים יותר לעשות
|
|
אבל לקרוא הודעה פרטית כן היה להם זמן, נכון? אני מצידי... שלא יקראו, שלא יגידו, שלא יעשו... אבל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 08:47 |
|
| |
אשמח גם להצטרף לסבב הבא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 11:10 |
|
| |
וביום שישי אחרי הצהריים, זה מה שמעניין אותם לעשות. להכנס לפורום, לחפש את האשכול המתאים, לדפדף עד הסוף, לקרוא מה שתותי כתבה, לבחור איזה פרקי תהילים הם רוצים, לרשום את הפרקים, ואז להכנס עם השם שלהם לפורום, לכתוב ולנסח תגובה בפורום.. יש אנשים שביום שישי יש להם דברים דחופים יותר לעשות
|
|
אבל לקרוא הודעה פרטית כן היה להם זמן, נכון?
אני מצידי... שלא יקראו, שלא יגידו, שלא יעשו...
אבל...
|
|
תותי, את עושה את שלך וברצון. תמיד כדאי לנו להפעיל את השריר שנקרא התמדה, רצון, להמשיך עם חיוך :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 12:47 |
|
| |
בס"ד
אני חושבת שאם תותי תתפלל עלי בטוח אהיה כלה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 13:07 |
|
| |
בס"ד
אוהבת אותך נו אז משבוע הבא אני גם רוצה להצטרף בעז"ה... אבל תפרסמו כבר ביום חמישי את החלוקה...(כי אני לא כאן ביום שישי)
|
|
|
|
|