כאו ירוכזו כל הטיפים שצריך לדעת ולהתארגן לפניי ההופעה במהלכה ולאחריה... טיפים יכולים להיות בעניני צילום והסרטות(עם כל המשתמע בכך, איך לצלם ולהסריט מתי כאי יותר להסריט ולאיפה כדאי להעלות את החומר), העלות לפורום, מקומות ישיבה רעיונות לראיונות ואפי לתפוס שיחה קצרה עם פרח...טיפ: לא כדאי לשבת ממש בשורות הראשונות מול הבמה.
נשלח ב-1/6/2014 12:23
הכי הכי חשוב-לזכור להטעין עד הסןף את הפלאפון והמצלמה!!!!ולהביא אפילו עוד מצלמה ספרל.. בהופעת מיאמי תשרי ע"ג,נגמרה לי הבטריה במצלמה בסוף ההופעה,ובאתי לצלם את מ"מ גולדמן,הוא עומד ומחייך והמצלמה לא עובדת!!! ואני בלחץץץ....ישר הוצאתי את הפלאפון וצילמתי אותו!!(מה הייתי עושה אם לא היה לי...(הפלאפון לא היה עם סים כי כאמור הייתי באמריקה ..ולא קניתי סים..כך שהוא שימש כמצלמה בלבד,וטוב שזכרתי להביא אותו!!!!!)
נשלח ב-1/6/2014 13:02
יפה מיאמוש! עוד טיפים: א.כדאי לקנות כרטיסים להופעה בחנות כיון ש: 1)שם אין בטוח עמלה. 2)חוסך זמן עמידה ובלאגן בתור ביום ההופעה ואיחור להופעה... ב.ללמוד את דרכי ההגעה בתחבורה ציבורית וזמני התחבורה ציבורית הלוך ושוב, כך שנבוא הכי בזמן שיכול להיות. ג.לישון טוב לילה לפני. ד.לבוא עם המון מצב רוח. ה.להכין מצלמה וידאו או מכשיר הקלטה כך שיהיה לנו מזכרת.(וכמובן חומר לפורום) ו.ליושבים אי שם למעלה באולם מומלץ להצטייד גם משקפת קטנה. ז.כדאי להצטייד מראש בכסף עבור דיסקים של מיאמי הנמכרים בהפסקה מחוץ לאולם. (בדר"כ יש הנחות בזמן ההופעה)
תוקן על ידי netson ב- 01/06/2014 13:03:04
נשלח ב-2/6/2014 18:27
יש לי טיפ למי שבא מחוץ לעיר: תודאו שיש לכם דרך לחזור... ולמי שבא ממש מרחוק שידאג להצטיד בשתיה, מזון וכו'.
נשלח ב-2/6/2014 19:08
נו זה מה שאני שוברת עכשיו את הראש מה לעשות....איך אני חוזרת... איזה כיף למי שגר קרוב רק אני בקצה העולם!!
נשלח ב-3/6/2014 00:05
תלמדו את השמות של הילדים החדשים זה יהי' כייף תתחברו יותר לכל סולן ששר וגם עי''ז תוכלו למשוך עליכם קצת עיניים סביבכם וואלה מאיפה אתם יודעים את כל השמות.? כמובן תגידו מהפורום.
נשלח ב-3/6/2014 13:24
יישר כוח לנטסון על האשכול המועיל ולכולם על הטיפים המצויינים, לוקחת לתשומת ליבי!
תנו לעצמכם בהופעה להנות לשם הנאה תרשו לעצמכם להנות. זה לא כזה פשוט היום בכל דבר שואלים ומה יוצא לך מזה? זה התכלית להנות ממוזיקה יהודית אוטנטית. ולקשור את עצמך למשהו אמיתי ואיכותי.
נשלח ב-1/8/2014 22:21
אני בדרך כלל קונה כרטיס בשורה הרביעית זה קרוב מידי וגם לא רחוק מידי וגם כמה שאפשר באמצע
נשלח ב-12/4/2015 01:11
בהופעה הניתנת לצפייה דרך המחשב:
יש לבדוק, האם המכשיר בו אני משמתש, תומך בצפיית וידאו.
טרם השידור: יש להתחבר עם הסיסמא שקיבלתי ולבדוק שההתחברות הצליחה .
כיון שהשידור מתחיל לפני ההופעה, מומלץ בזמן זה (טרם פתיחת ההופעה)להתחבר ולבדוק אם השידור משודר.