בית פורומים ממלכה במבחן

=פגישה שכזו=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2014 14:33 לינק ישיר 
=פגישה שכזו=

הפגישה המשפחתית- האחיות ובני הדודים לאחר החזרה מהשבי. וגם- למה רנה ואחותה לא בקשר?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 14:36 לינק ישיר 

ב"ה

דלתות האלון הכבדות נפתחו זו הפעם השלישית ברציפות.

אלמנתו של הבק המנוח התרוממה מבין הכרים שריפדו את הכורסא עליה ישבה. לאחר רגע, נעמדו על רגליהם גם פנרס, אחיו ובני דודיהם- הנסיכים.

המלך פסע פנימה מפטיר כלאחר יד ברכה שגרתית לחיילים העומדים בפתח. רנה והלה נותרו לרגע עומדות מאחריו, מהססות. חיוך רחב ומעודד שנשלח אליהן מאת הוד מלכותו והן מצאו עצמן פוסעות אל תוך האולם.

מבטה של רנה מטושטש והיא מנסה להישיר אותו בכל זאת אל אחותה.

הלב עמוס, המוח מתפוצץ. אלפי חלקיקי זכרונות נלחמים על תשומת ליבה.

מיאל (* יש לה שם לאחות?) והיא בונות ארמון חול בחצר הארמון. רעואל בן העשר מרתק אותן בסיפור ואינו מבין מדוע הן מפחדות ומיבבות בבכי. אבא מרים את שלושתם יחד על הכתפיים. היא גוזרת בטעות את בד המשי היקר שנועד לשמלתה של מיאל. מיאל כועסת. רעואל מפייס. מיאל והיא מתחרות בטיפוס. היא נופלת ונפצעת. מיאל מגישה עזרה.

זהו? זה מה שיש לה לעשות עכשיו? אחותה עומדת ומחכה. 25 שנה היא חיכתה!

רנה פוסעת עוד מספר צעדים. הן עומדות זו מול זו. בוחנות את תווי הפנים, מחפשות שם את האחות אליה התגעגעו.
הדמעות הגואלות מגיעות סוף סוף.

הידיים נפתחות. הן עוטפות זו את זו בחיבוק חזק. חזק כל כך, כאילו מנסות לדאוג שאף אחד לא יפריד ביניהן עוד לעולם.

עוד רגע, עוד רגע. המלך מכחכח בגרונו. בעוד כחמשה עשר רגעים עליו להיפגש עם שר המלחמה, האביר מקאן, והנוכחים בחדר עוד לא ערכו הכרות עם רעייתו צעירה, בת דודתם. אח"כ תוכלנה הנשים לשבת יחדיו עוד שעה ארוכה.

רנה ומיאל מתיישבות זו לצד זו.

מיאל מביטה סביב. ילדיה שלה, טור ובעלה, מיכאל, יקוואל, אונמר, בנימין, ליסיה. כולם כאן.

לא, לא כולם. "הוא כל כך חסר עכשיו!".

העיניים כולם מבינות, מזדהות. הוא חסר לכולם.

"לא פגשתי אותו, אבל אני מחותנת שלו, מיאל. תכירי את ביתי הלה".

"את הלה אשתי"- מוסיף אסתרק.

מיאל שותקת.

הלה שולחת חיוך קטן ומושיטה יד עדינה אל עבר דודתה.

היד נשארת באוויר.

אסתרק מנסה לשווא להסתיר את שפתיו הרועדות מתחת לשפמו.

הוא מנסה לדלות מידע מבין ריסיו של פנרס.

פנרס מאשר בניד ראש את חששותיו.

רנה לא זקוקה לאישור.

"זו הבת שלי, מיאל. בת יהודיה כשרה. כוזרית בת דת משה".

שתיקה.

רק עתה נוחתת ידה של הלה חזרה למקומה. פניה היפות חיוורות והעלבון ניכר בכל תו בהן.

"הי, טור, אתן דומות כמו תאומות"- ליסיה מרשה לעצמו לשבור סוף סוף את השתיקה. אף אחד לא מחונן אותו במבט.

"כן, מיאל, היא דומה לטור". רנה מוכיחה כי על אף הכל, מישהו הקשיב לו. "הן דומות כי הן בנות דודות. הלה היא ביתי היקרה יראת השמיים".

"היא ביתו של קאה הי" גם מיאל שוברת שתיקה בעקבותיו של ליסיה.

רק מבטו המצמית של אסתרק מזכיר לה מיהו בעלה של הלה ומונע ממנה להמשיך ולספר על הדם הקאוורי הזורם בעורקיה של המלכה.

רנה קמה בכבדות, מניחה יד אוהבת על כתף ביתה. "בואי הלה".

מבט קצר נוסף בין האחיות. כאב של פרידה מחודשת.

אסתרק חוכך בדעתו. וכיון שלא פנרס ולא רנה מתנדבים לעזור לו, הוא יוצא אחריהן מן האולם.

תוקן על ידי אסתרק ב- 10/06/2014 19:11:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 14:50 לינק ישיר 

יפה מאוד. כל הכבוד על הרעיון שהשלימו ואחר כך נפרדו שוב אבל לא הבנתי למי הכוונה ״לא פגשתי אותו אבל אני המחותנת שלו״?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 15:10 לינק ישיר 

וואו. איזה כיוון...
ואיזה כשרון!
פשוט מושלם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 15:15 לינק ישיר 

היא מדברת על רעואל, רנה לא פגשה אותו, אבל היא מחותנת שלו כי הבת שלה והבן שלו נשואים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 15:20 לינק ישיר 

אוקיי אז למה מיאל כעסה על רנה איך היא ידעה שהיא התחתנה עם קאה הי אולי עם מונדרי גר לדוגמא אחד כמו קנז ואם היא ידעה הייתה צריכה לכעוס עליה גם לא קשור להלה. נקודה למחשבה חחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 15:28 לינק ישיר 

כוזריתוש! איזה מהמם כתבת! גם הכתיבה עצמה וגם הרעיון!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2014 16:12 לינק ישיר 

היא יודעת שהלה ביתו של קאוורי כמו שכולם יודעים כבר. זו לא פגישה אקראית אלא מתוכננת והיא קבלה מידע וידעה לקראת מה היא הולכת.

היא לא כועסת. אין לה על מי לכעוס. אף אחד לא אשם. אולי היא כועסת מעט על אסתרק על הנישואים.

אבל היא לא מוכנה לקבל את הלה כאחיינית. מבחינתה היא ביתו של קאוורי ולא משנה כמה זה לא באשמתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2014 21:46 לינק ישיר 

יפה כוזרית!
כתיבה נהדרת ואומץ לא נורמלי לכתוב קטע עלום וחסר כל רמזים בספרים עצמם...
האמת היא שלא כ"כ התחברתי לסיבת הפרידה המחודשת. הזאת אמא של פנרס? איך היא יכולה להתנהג ככה עם אחותה, עצמה ובשרה? אבל מצד שני נישואין, אפילו כפויים, לנוכרי- הם בהחלט מעשה קשה לתפיסה בשכל יהודי, בפרט כשמדובר בבן משפחה.

ו- איזה כייף שתוך יומיים צצו פה שלושה קטעים בפרוייקט... מצפים לעוד! יושיוש, מה איתך, מנהלת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2014 23:46 לינק ישיר 

קדימה, תכתבי את הקטע עם סיבה אחרת..
מחכה בעניין רב לקרוא 

אגב, אני חושת שזו נקודה הגיונית (מוזר, לא? )
. תארי לעצמך שח"ו (ורק בכאילו...) מישהי ממשפחתך הייתה במצב כזה אצל אחד משונאי ישראל (בלי להשוותב בחומרה ביניהם)- היטלר, סטאלין, אחמדניגאד, ערפאת וכדומה.
עכשיו היא חוזרת עם בן. 
האם הרגשות כלפיו לא מעורבים? האם היית מקבלת בקלות את הבן הזה כראש העיר שלך? זה בן של היטלר/ סטאלין/ אחמדניגאד/ערפאת.

אני לא מדברת על שכל, הלכה ונפש יהודית. אלא על רגשות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2014 10:03 לינק ישיר 

תוקן על ידי אסתרק ב- 08/06/2014 10:07:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2014 10:09 לינק ישיר 

מבטיחה להעלות משו עד סוף השבוע..
תקופה לחוצה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2014 10:34 לינק ישיר 

אסתרק, רצית לומר משהו? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2014 16:11 לינק ישיר 

כוזרית כתבה:

קדימה, תכתבי את הקטע עם סיבה אחרת..
מחכה בעניין רב לקרוא 

אגב, אני חושת שזו נקודה הגיונית (מוזר, לא? )
. תארי לעצמך שח"ו (ורק בכאילו...) מישהי ממשפחתך הייתה במצב כזה אצל אחד משונאי ישראל (בלי להשוותב בחומרה ביניהם)- היטלר, סטאלין, אחמדניגאד, ערפאת וכדומה.
עכשיו היא חוזרת עם בן. 
האם הרגשות כלפיו לא מעורבים? האם היית מקבלת בקלות את הבן הזה כראש העיר שלך? זה בן של היטלר/ סטאלין/ אחמדניגאד/ערפאת.

אני לא מדברת על שכל, הלכה ונפש יהודית. אלא על רגשות. 

לכתוב... מממ... קצת קשה.

בעיקרון כן הסתייגתי ממה שכתבתי, אם שמת לב, ועכשיו כשאת מציגה את זה ככה- זה בהחלט מחזק את ההבנה.
מצד שני, אחרי שאת מציגה את זה ככה- השאלה עכשיו אינה על מיאל אמו של פנרס, אלא על כוזר כולה! איך הם קיבלו ככה בשלוות נפש את הנסיכה החדשה?!

וההודעה ההיא הייתה טעות, וכל עוד אני לא על מחשב אין לי אפשרות למחוק אותה לגמרי...

יושית- מחכים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2014 23:05 לינק ישיר 

הם לא קיבלו את זה מהר כל כך, לכן מיכאל ורנה ערכו מסעות בכל כוזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2014 16:43 לינק ישיר 

אתן כולכן פצצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > =פגישה שכזו=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext