|
|
| נשלח ב-26/8/2014 22:36 |
|
| |
זה לחרדים.? מעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 11:10 |
|
| |
כן, זה מפגשים לשומרי מצוות, ובעיקר חרדים. בהמשך היום, אנסה להביא כאן את המס' של השדכנ/ית, ככה שנתכונן יותר טוב, ונגביר את הסיכויים לתכל'ס. אגב, השדכנית אסתר בן אלי גם כן מארגנת ערבים כאלה. פרטים באתר שלה "שאהבה נפשי". באתר שדכנט (בעבר ההרשמה לאתר היה בחינם, היום הם לוקחים טוב כסף) יש רשימה ארוכה של אירועים לדתיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 21:41 |
|
| |
עידכון לגבי המפגש ביום שני הקרוב בעזרת ה'
יש כניסה נפרדת לנשים, הכניסה לנשים הוא מרחוב שד"ל 9, מול שוק מחנה יהודה, ירושלים. מוסר השיעור הוא המרצה הרב איתמר יוסף שליט"א. מומלץ להתקשר קודם לשדכן או השדכנית, כדי שכבר ביום שני הקרוב הם ינסו להפגיש אתכם עם הצעה מתאימה אחת לפחות, מתוך המאגר שיש להם. במקרה והצעה אחת ירדה מהפרק, השאיפה היא שעוד באותו לילה יציעו לכם עוד הצעה מתאימה, ועוד הצעה מתאימה, אם צריך. הרעיון הוא שבכל לילה שכזה נוכל להפגיש עשרות זוגות, פגישה אחת לפחות, זה ייעל משמעותית את עבודתם של השדכן והשדכנית, כי הביקוש לשידוכים הוא אדיר, והזמן שיש לשדכנים הוא מוגבל. הפגישות יערכו בקירבת מקום. ובכל מקרה זה יהיה ערב נחמד, ועם שיעור תורה וכיבוד, השדכן או השדכנית יכירו אתכם, והם ידעו להזמין אתכם לעוד ערבים בעתיד כששידוך מתאים לכם יהיה אמור להופיע. השדכן הרב משה נהורי ; 0527117257 השדכנית הרבנית נהורי ; 0507413657 והכל באמת מתוך מטרה שאף אחד לא ישאר לבד, ושכולם יהיו מאושרים, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 22:37 |
|
| |
היום הזה עבר בהצלחה ב"ה. מחר יום ג' יתקיים לימוד ומפגש במקום הנ"ל, ובמתכונת הנ"ל, לגילאי 40-45 עד 60. השיעור מרתק. יש כיבוד קל. הכניסה חופשית. בואו באהבה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 01/09/2014 22:59:48
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 14:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
היום הזה עבר בהצלחה ב"ה. מחר יום ג' יתקיים לימוד ומפגש במקום הנ"ל, ובמתכונת הנ"ל, לגילאי 40-45 עד 60. השיעור מרתק. יש כיבוד קל. הכניסה חופשית. בואו באהבה.
תוקן על ידי רציף ב- 01/09/2014 22:59:48 |
|
האירוע נדחה למחר יום ד'.
אתכם הסליחה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/09/2014 14:51:23
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 21:57 |
|
| |
ביום א' הקרוב, יב אלול, 7/9 יהיה שיעור מאת הרב יהודה אדלשטיין, בנושא ; ישוב הדעת בזוגיות.
מיועד לגילאי 40/45 ומעלה
האירוע יתקיים בשעה 19.30.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 04/09/2014 22:03:49
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 22:01 |
|
| |
ביום ב', יג אלול, 8/9 בשעה 19.30. ימסור את השיעור, הרב אליהו כהן, בנושא ; אני לדודי ודודי לי. האירוע מיועד לגילאי 30-45 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 22:12 |
|
| |
הפתיחה החגיגית ! לכל הגילאים, יהיה מצב להכיר בעזרת ה'
עם המרצה הדגול, הרב אריק נווה שליט"א שירצה על ; אמת אוהבת. האירוע יתקיים ביום רביעי הקרוב, בשעה 7 בערב. טו אלול, 10/9 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 22:21 |
|
| |
לכל הגילאים ! אירוע ההשקה !
עם הרב שמואל שטרן שליט"א תיקון למציאת הזיווג. ביום חמישי הקרוב, בשעה 7 בערב. טז אלול, 11/9 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 22:46 |
|
| |
המשך יבוא בעזרת ה'. בהמשך יהיה גם שיעור מאת הרב שלום הרוש שליט"א. מה שמסתמן, שיש במקום הצעות מעניינות, בעיקר של חוזרים בתשובה מכל הרמות הסיגנונות והגילאים. כמעט כולם חרדים לדבר ה'. יש יותר ציבור עממי מעידות ספרד, אם אתם כאלה, המקום מתאים לכם במיוחד, רק תגיעו, ויתכן מאוד ותמצאו את אושרכם בעזרת ה'. חשוב לי לספר לכם את האמת, מה קורה במקום, לטובת כולם. בעיקרון המקום מיועד לכל שומרי המצוות. השיעורים שיש במקום ממש מאלפים ומרתקים ! יש כיבוד קל, ואפילו מרק מרוקאי מיוחד :) כרגע, הכניסה בחינם, בקרוב יצטרכו לשלם מחיר סימלי של 30 שקל בלבד, עבור כיסוי ההוצאות. משה ורות נהורי שליט"א השכילו להרים רעיון אדיר וחשוב עד מאוד ! מסתמן שהרעיון ישגשג ויתפשט בעוד הרבה מקומות. ויהיו כאלו שיוכלו להגיד ; אני הייתי שם כשהמקום נפתח. ניכר שהכוונה שלהם היא לשם שמיים, והם יצליחו ! מרתק פשוט לראות איך שנבנה כאן מקום חמים ומקסים, לתורה ולבניית בית בישראל ! כל הכבוד ! יישר כוח ! יברך ה' חילם, ופועל ידם ירצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2014 14:14 |
|
| |
מפגשים בשבוע הקרוב במרכז אלול
ביום ראשון, יט אלול, 14/9 יתקיים שיעור מאת הרב והמרצה הדגול הרב רמי לוי שליט"א, בנושא ; מידת הכעס. לגילאי 45 ומעלה. ברוכים הבאים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2014 14:19 |
|
| |
ביום שני הקרוב, כ' אלול, 15/9, יתקיים שיעור מאת המרצה הרהוט והמרתק הרב איתמר יוסף שליט"א בנושא ; הביית היהודי. לגילאי 30-45, ברוכים הבאים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2014 14:32 |
|
| |
הכונו ליום החמישי הקרוב, כ"ג אלול, 18/9, בשעה 7, חנוכת הבית והרצאה מאלפת מפי הרב היקר הרב שלום הרוש שליט"א בנושא ; זוגיות בקדושה. לכל הגילאים. דמי כניסה לכיסוי ההוצאות ; 35 שקל, מי שבא קבוע, אפשר להגיע לסכום עוד יותר סביר. כאמור ; חלק ניכר מהבאים זוכים להצעת שידוך. הערה ; הוזנח קצת המפגשים לגילאי 20-30, ברור שזה יתוקן בקרוב. תיקון ; לשדכן קוראים הרב משה מאורי, הוא שדכן ותיק וצדיק, הוא ואשתו מרת רות פותחים את ביתיהם למען עם ישראל בשמחה וברצון. ה' יברך אותם ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 20:58 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
ביום שני הקרוב, כ' אלול, 15/9, יתקיים שיעור מאת המרצה הרהוט והמרתק הרב איתמר יוסף שליט"א בנושא ; הביית היהודי. לגילאי 30-45, ברוכים הבאים
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2014 21:28 |
|
| |
השיעור של הרב הרוש נדחה למועד מאוחר יותר. כל עקבה לטובה. מחר, יום רביעי, ב 7.30 בערב יתקיים שיעור בנושא ; בניית הבית. ירצה כבוד הרב ברק שם טוב שליט"א. האירוע מיועד לכל הגילאים. ברוכים הבאים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|