כל שבוע יש מפגש וכל פעם שבאים זה 30 שקל, או 30 שקל זה להרשמה ראשונית ?
נשלח ב-18/10/2014 23:58
שמח_תמיד כתב:
רגע.
כל שבוע יש מפגש וכל פעם שבאים זה 30 שקל, או 30 שקל זה להרשמה ראשונית ?
כל כניסה זה 30 שקל בלבד.
כשתתרשם מהשיטה ומהשדכן וכו' תוכל לסכם עם השדכן על תשלום חודשי של 77 שקל לחודש, או תשלום דומה עבור כל מפגש עם מישהיא מתאימה, ואז תוכל להכנס חופשי לכל השיעורים.
יש שיעור אחד בשבוע לכל קבוצת גיל.
מחר זה יהיה לכל הגילאים.
לגבי המחירים - כתבתי את הידוע לי. כדאי להגיע ולהתרשם.
אני מעיד לך שיש לשדכן מאגר גדול, הוא איש מסור ואמין, וקל להשיג אותו בטלפון
יש גם אפשרות לצאת בצורה רגילה.הכי טוב שתדבר עם השדכן בטלפון, והוא יסביר לך באדיבות על כל האפשרויות.דפדף קצת למעלה ויהיה לך את המס' של השדכן משה מאורי.בהצלחה !
אז יוצא שאתה יכול להסחב חודשים איתו על הגג שלמת כבר מאות שקלים ולא מצאת כלום!! זה דרך מנתוחכמת להוציא ממך הרבה כסף כמו שעושים עם דמי רישום
נשלח ב-19/10/2014 00:14
ואם המישהי המתאימה שיש לו במאגר לא הגיעה באותו ערב? הוא מתקשר להודיע לה על התאמה?
נשלח ב-19/10/2014 00:15
כנראה תצטרך לחכות בגג גם בשבוע הבא
נשלח ב-19/10/2014 00:17
טום888 כתב:
אז יוצא שאתה יכול להסחב חודשים איתו על הגג
שלמת כבר מאות שקלים ולא מצאת כלום!!
זה דרך מנתוחכמת להוציא ממך הרבה כסף כמו שעושים עם דמי רישום
דמי רישום זה חד פעמי
העינין שצריך לשלם כל פעם מחדש.
ואם יש התאמה יש תשלום נוסף?
נשלח ב-19/10/2014 00:19
זה מה שאני אומר שזה יותר גרוע מדמי הרישום תשלום נוסף? אם יש הייתי קופץ למאורי מהגג
נשלח ב-19/10/2014 00:21
כדי למצוא את האישה שלך נשאלת גם השאלה האם הבנות שיש לו במאגר לא יתאשו לשלם לו כל פעם מחדש כדי שתפגש איתן ככה אפשר לשדך?
נשלח ב-19/10/2014 00:26
מחכה לתגובה מרציף כמה שלמת לו עד עכשיו?
נשלח ב-19/10/2014 00:45
אני שמעתי על שדכן מארה"ב, שהוא לוקח דמי רישום 3000 דולר. סיפור אמיתי.
נשלח ב-19/10/2014 00:48
השקט_שנשאר כתב:
אני שמעתי על שדכן מארה"ב, שהוא לוקח דמי רישום 3000 דולר. סיפור אמיתי.
לא מופרך עם הוא משדך בין הבנות של רכניץ לבנים של וולפסון אז ברור
נשלח ב-19/10/2014 10:50
טום888 כתב:
אז יוצא שאתה יכול להסחב חודשים איתו על הגג שלמת כבר מאות שקלים ולא מצאת כלום!! זה דרך מנתוחכמת להוציא ממך הרבה כסף כמו שעושים עם דמי רישום
אני בקשר איתו זה קרוב לשנה והוא כל הזמן מציע לי הצעות. וזה מעולה שהפגישות הן קצרות, ואם אתה רוצה אז אתה מאריך את הפגישה. שוה לי לשלם 77 שקל מסכנים בחודש (למוסדות של הרב הרוש) עבור הצעות באופן תדיר, הרצאות מרתקות ואוירה נחמדה, וכדאי וכיף להגיע להרצאות בכל הגילאים, כי אי אפשר לדעת מתי תבוא המתאימה
דמי רישום זה חד פעמי
העינין שצריך לשלם כל פעם מחדש.
ואם יש התאמה יש תשלום נוסף?
או הוראת קבע על 77 שקל בחודש, או תשלום על כל הצעה מתאימה, ואני מציע לך לבחור את האפשרות השניה ולצאת עם מישהיא באמת מתאימה, ובינתיים אתה נכנס חופשי להרצאות מרתקות כמה פעמים בשבוע. ויש את הפלוס שאתה עובד עם שדכן אחד מסור וזמין, עם מאגר ממש גדול. שים לב שאני לא אומר לך מחירים סגורים. זה הסדר גודל. וזה באמת מחיר סביר. יש הוצאות רבות על המקום, והשדכן עובד בשבילך ברצינות. ומה שבטוח ששוה לך לבדוק את העניין, ולשלם על זה 30 שקל, ולראות במה מדובר, והיום יש מרצה מרתק במיוחד. תופתע לגלות שמדובר בשדכן רציני וצדיק.
כדי למצוא את האישה שלך נשאלת גם השאלה האם הבנות שיש לו במאגר לא יתאשו לשלם לו כל פעם מחדש כדי שתפגש איתן ככה אפשר לשדך?
חביבי, 77 שקל לחודש זה ממש לא הרבה עבור שדכן שעובד בשבילך ברצינות, ויש לו הצעות באופן רציף, והשדכנית גם בשמחה עוזרת לדבר עם המוצעת מתי שצריך. ויש גם הרצאות מרתקות, ומקום נחמד לצאת בערב. אז יש בנות שרשומות אצלו בלי לשלם, או עם תשלום חד פעמי, ואתה גם יכול לעשות זאת, אלא שאין התחייבות להשתדלות מיוחדת עבורך. ויש הרבה בנות שמשלמות "סכום עתק" של 77 שקל, (כמנין מזל..) והן יודעות שההצעות זורמות בתדירות