|
|
| נשלח ב-19/10/2014 11:22 |
|
| |
היום בעזרת ה', ולכל הגילאים
| רציף כתב: |  | בס"ד
שבוע טוב ומבורך, מחר זה יקרה בעזרת ה', במרכז אלול בירושלים, הבית לפו"פ. בהנהלת השדכן והשדכנית משה ורות מאורי שליט"א, בברכת הרב מרדכי שיינברגר, הרב שלום הרוש, הרב שמואל שטרן, הרב אריק נוה שליט"א. מחר, יום ראשון, כ"ה תשרי תשע"ה, 19/10 ב 7.30 בערב, ירצה המרצה היקר, אהוב הקהל, הרב איתמר יוסף שליט"א. בנושא ; בנין עדי עד.
הכניסה לגברים ; מרחוב נבון 14 הכניסה לנשים ; מרחוב שד"ל 9. מול שוק מחנה יהודה, ירושלים.
יוגש כיבוד קל.
מחיר הכניסה ; 30 ש"ח בלבד.
יערכו מפגשי זוגיות, כלומר ; השדכן מזהה התאמה בין הנוכחים, האיש והאישה, ואו אז הם נפגשים לפגישה קצרה כדי לבדוק התאמה ראשונית. והכל על טהרת הקודש. ברוכים הבאים !
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 17:11 |
|
| |
בס"ד
הערב במרכז אלול, המרכז לפו"פ על טהרת הקודש, יתקיים מפגש לכל הגילאים, ירצה הרב איתמר יוסף שליט"א, בשעה 7.30 בערב. יוגש כיבוד קל. הכניסה ; 30 ש"ח בלבד. יעשה מאמץ להפגיש לכם הצעה מתאימה. מנהל הערב ; השדכן הותיק והמסור הרב משה נהורי, והשדכנית רות נהורי. ברוכים הבאים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 21:41 |
|
| |
דברתי עם כבוד השדכן, הוא חושב שזה המחיר, ואין פה מקום להנחות ואנחות. הכסף הולך עבור ההוצאות הרבות, וכל תשלום זה בעצם נתינת כסף לצדקה מאוד חשובה, ואפשר לכאורה לשלם את זה ממעשר כספים. יש אפשרות להרשם בחינם, אלא שאז אין כל התחייבות להצעות. בינינו, בזכות זה שאנחנו משלמים אז השדכן פנוי לעבוד בשבילנו ברצינות. והצעתי לכם מה שעדיף לעשות, וזה לשלם סכום מסוים רק במקרה שיש הצעה מתאימה. ויש בעצם עוד אפשרות נראה לי, לשלם 30 שקל בכל כניסה, והחל מהכניסה השניה מזמינים במקביל מישהיא/מישו מתאימ/ה, אבדוק את הרעיון הזה שוב. אני ממליץ על הרב השדכן המסור משה נהורי - מכל הלב. שירבו כמותו בישראל ! בהצלחה לכולם ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:34 |
|
| |
1. אז למה לשלם בפעם הראשונה שבאים אם אין הצעות באותו ערב?
2. לשלם רק עבור הצעה מתאימה? או עבור כל הצעה? מי קבע שמה שהוא שידך לי זה "הצעה מתאימה" אולי זה לא מתאימה בכלל. אם יש פגישה שניה מיל'ה אני מבין שזה נקרא הצעה מתאימה... אבל אם לא, כל הצעה אתה יכול להגיד שזה מתאים אפילו אם זה לא שייך בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2014 12:33 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  |
1. אז למה לשלם בפעם הראשונה שבאים אם אין הצעות באותו ערב?
2. לשלם רק עבור הצעה מתאימה? או עבור כל הצעה? מי קבע שמה שהוא שידך לי זה "הצעה מתאימה" אולי זה לא מתאימה בכלל. אם יש פגישה שניה מיל'ה אני מבין שזה נקרא הצעה מתאימה... אבל אם לא, כל הצעה אתה יכול להגיד שזה מתאים אפילו אם זה לא שייך בכלל.
|
|
1) משלמים עבור ההוצאות, הכיבוד, והשיעור המאלף. וגם במפגש הראשון יתכן ויציעו לך הצעה מתאימה - אם ישנה. 2) השדכן מציע לך הצעה, ואתה רשאי לברר ולסרב להפגש, אם נפגשת - יש לשלם עבור העבודה הסזיפית הזאת שנקראת עשיית שידוכים, זו העבודה של האיש משה מאורי, והוא עושה זאת במסירות ובאהבה, אני מניח שגם אתה עובד תמורת תשלום.. אני מבין את המניע לשאלות שלך, אתה רגיל לכל מיני משרדים ותחמנים שכל מטרתם זה לעשות כסף ולעבוד על אנשים. שים לב שההפסד הגדול שלך פה זה 30 שקל, כדי לבדוק את העניין, ותמיד אתה מוזמן להתקשר ולשאול שאלות את המנהל משה נהורי והוא יענה לך, אני בס"ה מתנדב, ואני לא תמיד בקי בפרטים. הוא יענה לך על הכל גם אם לא שלמת 30 שקל. 052 7117257 נא להתקשר משעה 2 בצהריים עד 10 בערב. וכמו שרבי משה מאורי אומר תמיד המטרה פה שכולכם יתחתנו ! שאף אחד לא ישאר לבד ! בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 12:44 |
|
| |
בס"ד
כדאי להגיע, היום בערב, לכל הגילאים, ירצה כבוד המרצה הידוע זה רבות בשנים הרב רמי לוי שליט"א בנושא ; השפעת הסביבה. בשעה 19.30 אחרי ההרצאה יהיו מפגשי זוגיות למתאימים, והכל על טהרת הקודש ובניהולו של השדכן הותיק והמסור הרב משה מאורי, והרבנית רות מאורי שליט"א יוגש כיבוד קל. התשלום לכיסוי ההוצאות ; 30 ש"ח בלבד. הכניסה לגברים ; נבון 14, הכניסה לנשים ; שד"ל 9, מול שוק מחנה יהודה, ירושלים. ברוכים הבאים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2014 21:15 |
|
| |
מחר בעזרת ה', יום ד', לכל הגילאים
בשעה 8 בערב יתארח הזמר והגיטריסט אלנתן מלול. ובשעה 9 ירצה ויאלף אותנו חכמה הרב אהרן ערן שצמן שליט"א בנושא ; צא מעצמך. וכמיטב המסורת במרכז אלול, מתארחים במקום מרצים מאלפים, זמרים מעולים, כיבוד עשיר, ואוירה נעימה. וכמובן, מפגישים בין הפו"פ. מחיר הכניסה לכיסוי ההוצאות 35 ש"ח תרומה להוצאות המקום. הכניסה לגברים ; מרחוב נבון 14, הכניסה לנשים ; מרחוב שד"ל 9. מול שוק מחנה יהודה, ירושלים. ברוכים הבאים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 00:25 |
|
| |
היה 30 , עכשיו 35 יפה יפה מתקדמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 09:32 |
|
| |
שמח שכחת שיש הופעה בלעדית של גדול הזמר אלנתן מלול? 35 שקל זה הנחה משמעותית!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 18:04 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  |
היה 30 , עכשיו 35 יפה יפה מתקדמים. |
|
עכשיו 35 ש"ח היות שיש זמר. אם יש רק הרצאה אז המחיר ירד ל 25 ש"ח. ככה היה בפעם האחרונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 18:15 |
|
| |
הערב זה יקרה
| רציף כתב: |  | מחר בעזרת ה', יום ד', לכל הגילאים
בשעה 8 בערב יתארח הזמר והגיטריסט אלנתן מלול. ובשעה 9 ירצה ויאלף אותנו חכמה הרב אהרן ערן שצמן שליט"א בנושא ; צא מעצמך.
וכמיטב המסורת במרכז אלול, מתארחים במקום מרצים מאלפים, זמרים מעולים, כיבוד עשיר, ואוירה נעימה. וכמובן, מפגישים בין הפו"פ.
מחיר הכניסה לכיסוי ההוצאות 35 ש"ח תרומה להוצאות המקום.
הכניסה לגברים ; מרחוב נבון 14, הכניסה לנשים ; מרחוב שד"ל 9. מול שוק מחנה יהודה, ירושלים.
ברוכים הבאים !
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 14:16 |
|
| |
היום בעזרת ה', לכל הגילאים
במרכז אלול, מפגשים סולידיים לפו"פ. הערב בשעה 7.30 ירצה הרב משה צרפתי שליט"א, בנושא ; זוגיות בשמחה. כיבוד עשיר ואוירה נעימה המחיר לכיסוי ההוצאות ; 25 ש"ח בלבד. הכניסה לגברים, מרחוב נבון 14 הכניסה לנשים, שד"ל 9 מול שוק מחנה יהודה, ירושלים. ברוכים הבאים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 13:32 |
|
| |
בס"ד
נו איך היה? מצאת לי שם חבדניק ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
נו איך היה? מצאת לי שם חבדניק ? |
|
כתבתי לך כבר נראה לי, יש לו חבדניק בשבילך, תתקשרי אליו, כדאי לך ! אני משער שהוא יזמין אותך ואותו לאחד המפגשים, והכניסה יעלה לך 25 שקל חדש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:15 |
|
| |
בס"ד
אני מתעסקת רק עם שקלים ישנים אספנית שכמוני........
|
|
|
|
|