בית פורומים שידוכי חרדים

נדבן אחד הקדיש דירה שתיועד במיוחד לענייני שידוכים, נראה אתכם מייעצים מה לפעול במקום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/6/2014 12:31 לינק ישיר 

ולגבי הרעיון הזה.. שמעתי עליו ממש ממזמן מבחור יצירתי במיוחד.. זה לא חדש.. אבל תאמת? זה לא נראה לי מתאים לציבור שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2014 12:33 לינק ישיר 

בס"ד

נכון...ברעיון זה נשמע קל ונוח...אבל בתכלס זה יהפוך את העניין לזול ורדוד יותר....כבר אין יחס אישי לבחורה אחת
אלא הרגשה של "שוק" לגמרי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 12:36 לינק ישיר 

גם ככה זה שוק, רק שבמקום שהשדכניות והאמהות יבדקו את השיניים של הסוס עושה את זה הבחור בעצמו... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 12:42 לינק ישיר 

בס"ד

כן אבל שאהיה מוצגת כמו חלון ראווה לקבוצת בחורים יחד עם עוד בנות?אני לא רוצה להרגיש אחת מ...
לפחות כשנפגשים בצורה של אחד על אחד אני מרגישה שכרגע הוא מסתכל עלי ולא פוזל על אחרת לבדוק אם היא יותר טובה ממני....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 12:49 לינק ישיר 

נראה לך שאת עומדת בחלון ראווה ובנים עוברים ומחליטים? פה זה לא אמסטרדם...

נניח שיש קוביות (כמו במשרדים למשל) ובכל תא יושבת בחורה ומידי כמה זמן הבנים מחליפים תא, יותר טוב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:03 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:12 לינק ישיר 

בס"ד

אמממ לא נשמע טוב....אם אתלהב סוף סוף על מישו והוא יסיים מהר?לא רוצה.לפחות תן לי ליהנות כמה שעות עד שאשמע את ה"לא" מהשדכנית....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:18 לינק ישיר 

אם הוא יהיה מעוניין בך כמו שאת מעוניינת בו הוא יחזור...

(ואם הוא מצא מישהי יותר מתאימה למה את רוצה להרוס שידוך?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:27 לינק ישיר 

בס"ד

מה הכוונה יחזור?אם שנינו נהנים זה לצד זו למה שיברח לקובייה אחרת?זה סתם מלחיץ ולא נותן לאדם להקשיב כמו שצריך ולהכיר באמת..כי כל הזמן יש לו במחשבה "מתי הזמן נגמר" "ואולי בקובייה אחרת יש משהי יותר מתאימה"

מי רוצה להרוס?סה"כ רוצה יותר זמן של צ'אנס אחד לשני ולא מתאים שביום אחד בן אדם יפגוש כמה...
זה עושה את השידוכים לזולים...
ומאידך יש בזה משו טוב של "הרצת תהליכים"....מה שאני לא מבינה זה איך עושים בירורים על 20 בחורים?
כי הרי לא נפגשים לפני שמבררים....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:38 לינק ישיר 

בס"ד

ומה יקרה אם אוהב 5בחורים מתוך ה20?אי אפשר להתחתן עם 5...כך שזה עוד יותר יבלבל אותי לבחור אחד מתוך 5שלכול אחד יש משו אחר מיוחד....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 13:45 לינק ישיר 

זה כל העניין, הבירורים מבזבזים הרבה זמן ואחרי הכל הוא מוריד כי הוא חושב (או היא חושבת) שהם יכולים להשיג יותר טוב. (אם בכלל הגיעו לפגישה, לפעמים זה יורד בבירורים על דברים שבפגישה פנים מול פנים רואים שהם שטותיים ולא כמו שחשבנו)

כל הערב הזה הוא סוג של בירור בתכל'ס, ומכל אלה שהתרשמת לטובה בוחרים את זה שהכי נראה לך (ואחריו את השני בתור?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 14:04 לינק ישיר 

בס"ד

זלא חכם להיפגש לפני שמבררים לפחות על התאמה השקפתית....
וזה לא כזה קל לבחור אחד מתוך 5 שמצאו חן בעיני...אני מכירה את עצמי...זה יסבך אותי עוד יותר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 14:07 לינק ישיר 

אז לא ממשיכים, מה קרה? את מפחדת להתקלקל מפגישה קצרה?

ומה את עושה כשיש לך 3 הצעות שידוכים שכולן טובות ומצויינות? אה? זורקת מטבע? (בעיה, יש לו רק 2 צדדים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 14:13 לינק ישיר 

בס"ד

אמממ לא אני מפחדת להתאהב באחד כזה... ואז יהיה לי חגיגה עם השכל והרגש שלא תתן לי מנוח עד שאהיה חולה...
אמממ את אמת?לא קרה לי אף פעם מקרה כזה התשובה הזו הייתה עבור השאלה השנייה.

אהבה שרוצים שתשמר זמן רב(עד 120+) חייבת להיות יחד עם התאמה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/06/2014 14:24:11

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/06/2014 14:39:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2014 14:18 לינק ישיר 

מי קבע שהתאמה השקפתית בהכרח יותר חשובה מאהבה?

(ואת מתחמקת מהשאלה השניה )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נדבן אחד הקדיש דירה שתיועד במיוחד לענייני שידוכים, נראה אתכם מייעצים מה לפעול במקום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 21 22 23 לדף הבא סך הכל 23 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.