ולגבי הרעיון הזה.. שמעתי עליו ממש ממזמן מבחור יצירתי במיוחד.. זה לא חדש.. אבל תאמת? זה לא נראה לי מתאים לציבור שלנו
נשלח ב-9/6/2014 12:33
בס"ד
נכון...ברעיון זה נשמע קל ונוח...אבל בתכלס זה יהפוך את העניין לזול ורדוד יותר....כבר אין יחס אישי לבחורה אחת אלא הרגשה של "שוק" לגמרי.
נשלח ב-9/6/2014 12:36
גם ככה זה שוק, רק שבמקום שהשדכניות והאמהות יבדקו את השיניים של הסוס עושה את זה הבחור בעצמו...
נשלח ב-9/6/2014 12:42
בס"ד
כן אבל שאהיה מוצגת כמו חלון ראווה לקבוצת בחורים יחד עם עוד בנות?אני לא רוצה להרגיש אחת מ... לפחות כשנפגשים בצורה של אחד על אחד אני מרגישה שכרגע הוא מסתכל עלי ולא פוזל על אחרת לבדוק אם היא יותר טובה ממני....
נשלח ב-9/6/2014 12:49
נראה לך שאת עומדת בחלון ראווה ובנים עוברים ומחליטים? פה זה לא אמסטרדם...
נניח שיש קוביות (כמו במשרדים למשל) ובכל תא יושבת בחורה ומידי כמה זמן הבנים מחליפים תא, יותר טוב?
אמממ לא נשמע טוב....אם אתלהב סוף סוף על מישו והוא יסיים מהר?לא רוצה.לפחות תן לי ליהנות כמה שעות עד שאשמע את ה"לא" מהשדכנית....
נשלח ב-9/6/2014 13:18
אם הוא יהיה מעוניין בך כמו שאת מעוניינת בו הוא יחזור...
(ואם הוא מצא מישהי יותר מתאימה למה את רוצה להרוס שידוך?)
נשלח ב-9/6/2014 13:27
בס"ד
מה הכוונה יחזור?אם שנינו נהנים זה לצד זו למה שיברח לקובייה אחרת?זה סתם מלחיץ ולא נותן לאדם להקשיב כמו שצריך ולהכיר באמת..כי כל הזמן יש לו במחשבה "מתי הזמן נגמר" "ואולי בקובייה אחרת יש משהי יותר מתאימה"
מי רוצה להרוס?סה"כ רוצה יותר זמן של צ'אנס אחד לשני ולא מתאים שביום אחד בן אדם יפגוש כמה... זה עושה את השידוכים לזולים... ומאידך יש בזה משו טוב של "הרצת תהליכים"....מה שאני לא מבינה זה איך עושים בירורים על 20 בחורים? כי הרי לא נפגשים לפני שמבררים....
נשלח ב-9/6/2014 13:38
בס"ד
ומה יקרה אם אוהב 5בחורים מתוך ה20?אי אפשר להתחתן עם 5...כך שזה עוד יותר יבלבל אותי לבחור אחד מתוך 5שלכול אחד יש משו אחר מיוחד....
נשלח ב-9/6/2014 13:45
זה כל העניין, הבירורים מבזבזים הרבה זמן ואחרי הכל הוא מוריד כי הוא חושב (או היא חושבת) שהם יכולים להשיג יותר טוב. (אם בכלל הגיעו לפגישה, לפעמים זה יורד בבירורים על דברים שבפגישה פנים מול פנים רואים שהם שטותיים ולא כמו שחשבנו)
כל הערב הזה הוא סוג של בירור בתכל'ס, ומכל אלה שהתרשמת לטובה בוחרים את זה שהכי נראה לך (ואחריו את השני בתור?)
נשלח ב-9/6/2014 14:04
בס"ד
זלא חכם להיפגש לפני שמבררים לפחות על התאמה השקפתית.... וזה לא כזה קל לבחור אחד מתוך 5 שמצאו חן בעיני...אני מכירה את עצמי...זה יסבך אותי עוד יותר!
נשלח ב-9/6/2014 14:07
אז לא ממשיכים, מה קרה? את מפחדת להתקלקל מפגישה קצרה?
ומה את עושה כשיש לך 3 הצעות שידוכים שכולן טובות ומצויינות? אה? זורקת מטבע? (בעיה, יש לו רק 2 צדדים)
נשלח ב-9/6/2014 14:13
בס"ד
אמממ לא אני מפחדת להתאהב באחד כזה... ואז יהיה לי חגיגה עם השכל והרגש שלא תתן לי מנוח עד שאהיה חולה... אמממ את אמת?לא קרה לי אף פעם מקרה כזה התשובה הזו הייתה עבור השאלה השנייה.
אהבה שרוצים שתשמר זמן רב(עד 120+) חייבת להיות יחד עם התאמה.