צריך לחזור למנהגי עם ישראל בתקופת בית המקדש... שהבנות תיצאנה לחולל בתופים והבחורים יעמדו מרחוק ויבחרו אני רק כולי תקווה שלא תשאר שם בת ישראל אחת שלא ירצו לקחת והיא תעמוד בוכיה
צריך לחזור? טוב אז בגלל שמתמזגת אומרת בנות מחר כולן בכרמים:)
אני בכל אופן מסתכלת על בחור רק כשאני רוצה להגיד לו - הלוואי שאותך היו מפגישים לי לחתונה ולא את זה שראיתי עכשיו אז הבחור לפעמים מבין ולפעמים לא מבין רק הבעיה שלרוב הבחורים אין אומץ לעשות עם זה כלום אז אם היה זורק לי את המספר שלו היתה חתונה אחרי שבועיים כל טוב
את בוחרת בחור לחיים במבט אחד?...בגלל שהוא נראה טוב???? יש עוד אלף ואחד דברים לבדוק..
נשלח ב-10/6/2014 11:59
מתמזגת כתב:
התכוונתי למשו אחר...שהולכים ברחוב יש בחורים שמסתכלים עם שתי עיניים פקוחות וענקיות לתוך העיניים של הנשים...עד שלא עוברים אותם העיניים שלהם בתוך הנשים..ולצערי לא אחד ולא חמש כאלה..
נכון !!!! וואי כמה זה קורה - השאלה למה המבטים האלה ומה מטרתם ??? אבל לצערי ברוב המקרים מסתכלים על הרגליים ופחות בעניים
אצלי זה הולך בעיניים....גם כשאני מורידה הם לא מורידים....
נשלח ב-10/6/2014 12:01
חייכנית770 כתב:
צדייקונת... על זה כבר דיברנו
תזכיר לי מתי?
וחייכנית גמאני כזאת:) עולם מעניין ברא אלוקים..
בס"ד
חחחח נכון זה כייף להסתכל על כולם כמו על סרט חי?וראות איך זה ממהר עם הגמרא ביד...וזו בכלל עסוקה באכילת גלידה
והשני בדיוק עף לו הכובע...והרביעי סחוב עגלה של ילדות צווחניות... כל אחד והעולם שלו והסרט שלו
שיואו את מזה צודקת ואז את כולך כזה מחייכת לעצמך או נהיית רצינית בגלל מה שאת רואה..ואם מישו יסתכל עלי יחשוב שאני ממאדים..
חחחח נכון זה כייף להסתכל על כולם כמו על סרט חי?וראות איך זה ממהר עם הגמרא ביד...וזו בכלל עסוקה באכילת גלידה
והשני בדיוק עף לו הכובע...והרביעי סחוב עגלה של ילדות צווחניות... כל אחד והעולם שלו והסרט שלו
שיואו את מזה צודקת ואז את כולך כזה מחייכת לעצמך או נהיית רצינית בגלל מה שאת רואה..ואם מישו יסתכל עלי יחשוב שאני ממאדים..
נשלח ב-10/6/2014 14:03
ואז
מתמזגת כתב:
צריך לחזור למנהגי עם ישראל בתקופת בית המקדש...
שהבנות תיצאנה לחולל בתופים
והבחורים יעמדו מרחוק ויבחרו
אני רק כולי תקווה שלא תשאר שם בת ישראל אחת שלא ירצו לקחת והיא תעמוד בוכיה
ואז תפתחי אשכול למה הבחורים של היום כל כך בררנים ם
נשלח ב-10/6/2014 14:07
.צדיקונת
צדיקונת כתב:
זה משו שמאוד רץ עכשיו אצל החילונים ונכנס לדתיים...
שיואוווו רציף...הזוי!! גם אלי הגיעו בתקווה שאתן כמה רעיונות לנושא....
ואנחנו בתהליכים של העלאת רעיונות...
בכיף!אולי עוד מכירים מאיפשהו..
זה יהיה פורה יותר עם נדון בעניין כאן בפורום רחב, יש לך איזה רעיון מעניין ?
נשלח ב-10/6/2014 14:13
בס"ד
לי יש רעיון מעניין...וזה שבחור ובחורה יפגשו בבית מלון שהבחור יזמין קפה הבחורה תזמין שוקו...יערבבו את השוקו והקפה ביחד...יזמינו קוראת בשוקו-קפה...והיא תגיד אם הם זיווג או לא...ועל פיה יחליטו האם לסגור שידעך בו ביום.
נשלח ב-10/6/2014 14:20
אצל החרדים במקום קוראת בקפה הולכים לרב... :)
נשלח ב-10/6/2014 14:22
בס"ד
אין בעיה באו לרב עם השוקו-קפה וכבר בדרך לרב תרגישו פרפרים-סגולה סודית שלי.