אוקי, אפשר להבין שעדיף איש על מחנהו, ובפרט חבד ברסלב ושאר פרחים
חייכנית770 כתב:
בס"ד
בבקשה אבל עובדה שה"לא נורמלים" האלה מתגרשים מהר יותר...כי יופי חיצוני אחרי הכל מתבלה.... ומי שאהבה שלו "תלויה בדבר" "בטל הדבר בטלה האהבה" כך שיוצא ששכרך יצא בהפסדך. למה לא מסתבר?לא שמעת שכשיש ביקורת האהבה בורחת מהחלון?נראה לך שחבדניקית יכולה לחיות עם חסיד שיגיד לך לגלח את שערות ראשה?או כל מיני מנהגים מוזרים?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2014 14:24:20
גם אלה שיש להם שריטה ומחפשים מישהיא עם מראה מסוים מאוד, זה לא אומר שהם יקחו כל אחת עם המראה שכובש אותם, הם גם מחפשים פנימיות מתאימה
נשלח ב-2/7/2014 23:07
בשעה טובה נערכה חנוכת הבית
המקום נמצא במרכז העיר ירושלים. נקבע בינתיים ככה. יהיו שיעורי תורה בערבים, כל יום לקבוצת גיל אחרת. והיה והשדכן ואשתו השדכנית מזהים התאמה אז מושיבים את הבן והבת לפגישת היכרות קצרה. יהיו גם שבתות היכרות, יש כבר מקומות לינה במחיר סימלי. קבוצות הגיל תהיינה 18-30, 30-45, 45-60, 60-120. אין אפשרות להציץ מעזרת נשים על עזרת גברים, וההיפך.ת. ננסה להשכיר את המקום בשעות היום. בהמשך נפרסם תוכניה מפורטת. כל הצעה תתקבל בברכה
אה רציף זה לא שווה אם לא רואים את הבחורים, מה אני צריכה שהשדכנית תחליט לי מה מתאים? אנשים טובים עושים לי את זה כל יום
של אופק נראה יותר שווה אבל לא בא לי עכשיו לצאת
נשלח ב-3/7/2014 01:20
מה ההבדל בין השיטה הזאת לשידוכים? לא הבנתי...
נשלח ב-3/7/2014 15:31
בס"ד
גם אני לא...לפחות היה אפשר לראות ו"לעשות עיניים"
נשלח ב-6/7/2014 21:31
זה
קל יותר לשדכן, בלילה אחד הוא מפגיש הרבה פגישות, ויהיה כנראה 2 נגלות כל ערב, זה יהיה מקום מפגש נחמד לחבר'ה ויהיה גם כיבוד ושיעור מרתק, (וחידונים ומגלשות לבנות :) ומי שיבוא מוקדם אז בכלל יהיה לו סיכוי טוב יותר לצאת עם מישהי, לא מבררים כאן לפני הפגישה על מעמד אישי מקצוע נחשב עידות ושאר ירקות, כולה נפגשים עשר דקות, ואם מוצא חן אז ממשיכים לדבר או ממשיכים בפעם אחרת, ואז כבר ממשיכים אז ממשיכים עם ראש פתוח לעניין כי ראו את ההצעה. בשיטה הזאת אנחנו יוצאים יותר. זה יתחיל בקרוב, אני מאמין שזה עניין של שבועות
קל יותר לשדכן, בלילה אחד הוא מפגיש הרבה פגישות, ויהיה כנראה 2 נגלות כל ערב, זה יהיה מקום מפגש נחמד לחבר'ה ויהיה גם כיבוד ושיעור מרתק, (וחידונים ומגלשות לבנות :) ומי שיבוא מוקדם אז בכלל יהיה לו סיכוי טוב יותר לצאת עם מישהי, לא מבררים כאן לפני הפגישה על מעמד אישי מקצוע נחשב עידות ושאר ירקות, כולה נפגשים עשר דקות, ואם מוצא חן אז ממשיכים לדבר או ממשיכים בפעם אחרת, ואז כבר ממשיכים אז ממשיכים עם ראש פתוח לעניין כי ראו את ההצעה. בשיטה הזאת אנחנו יוצאים יותר. זה יתחיל בקרוב, אני מאמין שזה עניין של שבועות