חייכנית אנא תפסיקי לדבר עם אדם בענייני דת ותורה
רוב דבריו דברי הבל וכפירה ואל תתלהבי מכל המקורות למיניהם שהוא מביא לך בבקשה ממך אני מתחנן אליך אני קורא את ההודעות שלו ופשוט כבר לא יכולתי לשתוק!!
לומר שהמשנה והגמ' אינם נאמרו למשה בסיני ולא קיבל אותם מפי הקב"ה בכבודו ובעצמו זה כפירה גמורה!!!!
ובשביל שלא אהיה כאחד שאומר דברים ולא תאמיני לי אביא לך מקצת מקורות מפורשים שאין עליהם חולק!!!! שמשה רבינו קיבל את הכלללללל (מקרא, משנה, תלמוד, הלכות, אגדות וכו' וכו') מפי הקב'ה בסיני.
מדרש תנחומא (בובר) פרשת כי תשא סימן יז
"ויאמר ה' אל משה כתב לך את הדברים האלה (שמות לד כז). זש"ה אכתוב לו רובי תורתי (הושע ח יב), כשהא הקב"ה ליתן את התורה, אמרה למשה על סדר, המקרא והמשנה והאגדה והתלמוד, שנאמר וידבר אלהים את כל הדברים האלה (שם /שמות/ כ א), אפילו מה שישאל תלמיד ותיק לרבו, אמר הקב"ה למשה באותה שעה, שנאמר וידבר אלהים את כל הדברים, משלמדה משה א"ל הקב"ה לך ולמדה את בני, א"ל משה רבונו של עולם כתוב אותה לבניך, א"ל מבקש אני ליתן אותה להם בכתב, אלא שגלוי הוא לפני שעתידים אומות העולם לשלוט בהם, וליטול אותה מהם, ויהיו בני כאומות העולם, אלא המקרא תן להם בכתב. והמשנה והאגדה והתלמוד על פה. ויאמר ה' אל משה כתב לך, זה מקרא, כי על פי (שמות לד כז), המשנה והתלמוד, שהן מבדילין בין ישראל לבין אומות העולם".
ילקוט שמעוני תורה פרשת כי תשא רמז תה
"כשבא הקב"ה ליתן את התורה אמר למשה על סדר המקרא והמשנה והאגדה והתלמוד שנאמר וידבר אלהים את כל הדברים האלה אפילו מה שישאל תלמיד ותיק לרבו, אמר ליה הקב"ה לך ולמדה את בני ישראל אמר ליה משה רבש"ע כתוב אתה לבניך. אמר ליה מבקש אני ליתן אותה לכם בכתב אלא שגלוי לפני שעתידים אומות העולם לשלוט בהם וליטול אותה מהם ויהיו בני כאומות העולם. אלא המקרא תתן להם בכתב והאגדה והמשנה והתלמוד על פה. ויאמר ה' אל משה כתב לך זה מקרא. כי על פי המשנה והתלמוד שהן מבדילים בין ישראל ובין אומות העולם".
תלמוד בבלי מסכת ברכות דף ה עמוד א
"ואמר רבי לוי בר חמא אמר רבי שמעון בן לקיש: מאי דכתיב ואתנה לך את לחת האבן והתורה והמצוה אשר כתבתי להורותם, לחות - אלו עשרת הדברות, תורה - זה מקרא, והמצוה - זו משנה, אשר כתבתי - אלו נביאים וכתובים, להורותם - זה תלמוד; מלמד שכולם נתנו למשה מסיני".
תלמוד בבלי מסכת מגילה דף יט עמוד ב
"ואמר רבי חייא בר אבא אמר רבי יוחנן: מאי דכתיב ועליהם ככל הדברים אשר דבר ה' עמכם בהר - מלמד שהראהו הקדוש ברוך הוא למשה דקדוקי תורה ודקדוקי סופרים, ומה שהסופרים עתידין לחדש, ומאי ניהו - מקרא מגילה".
נמצאת למידה שאת הכל קיבל משה רבינו ע"ה מסיני ואין על כך חולק!!!
אז אנא חייכנית לטובת עתידך הרוחני תפסיקי להתכתב איתו בעניינים אלה שרוב דעותיו הם כפירה גמורה, הבל ורעות רוח עורבא פרח באויר.
החותם בצער על העבר ודאגה על העתיד.
ומחשש שמא ימחקו לי את ההודעה הזו אשלח לך אותה לתיבה אישית.
נשלח מהאנדרואיד שלי