בכל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה דקות הוא עובר למצב שינה. כנ"ל גם כשאני סוגר את המסך. אבל כשאני מנסה להעירו שוב, עוברת עלי מסכת תלאות ארוכה עד שהוא מועיל בטובו להתחבר מחדש לרשת האלחוטית הביתית שלי. "מזהה", "מחובר ללא גישה", "מחובר גישה לאינטרנט"-,וזה עדיין לא עובד, שוב "מזהה" וכו' וכו'. ניתוק וחיבור מחדש וכן הפעלת והשבתת מצב טיסה לא עוזרים במיוחד. בקיצור בזבוז זמן משווע ומעצבן. מה עושים????? שאלה נוספת: האם ישנה אפשרות להתחבר אל הראוטר ישירות בכבל רשת גם אם אין פתח ייעודי לכבל רשת במחשב? (אצלי אין פתח כזה. דגם חדש יחסית לנובו s20699) תודה מראש לכל העוזרים.
נשלח ב-15/6/2014 08:23
יצחק 57, אני בונה עליך
נשלח ב-15/6/2014 10:20
תוכל להביא לפה קישור לדגם הנייד שיש לך ? מוזר ביותר שאין כניסה לרשת. אתה בטוח שזה הדגם ?
נשלח ב-15/6/2014 11:15
כנס ללוח הבקרה - אפשרויות צריכת חשמל - בחר בתוכנית החשמל שמוגדרת אצלך (ההוא המסומן). ותכנס להגדרות צריכת חשמל מתקדמות. שם הרחב את ההגדרות מתאם אלחוטי, ובחר בשניהם ביצועים מיטביים. אל תשכח לבחור אישור. ואתה תמיד יכול להתקשר בשביל זה :) (ולמה לא שאלת אותי אתמול? :))
נשלח ב-15/6/2014 11:22
לא חייב לבחור דווקא ביצועים מיטביים (וגם זה לא בטוח ימנע לגמרי שינה מהנייד)
מה שכן זה לשנות את הפרופיל שכאשר הוא מחובר לחשמל כל הכיבויים מכוונים ל"אף פעם" (חוץ מכיבוי מסך אולי שזה אחרי 10-15 דקות) וכשלא מחובר לחשמל מצב שינה יהיה לפחות חצי שעה...
יצחק היקר זה מוגדר אצלי על ביצועים מיטביים מזה זמן רב, וזה לא עזר. [זה כן עזר לכך שהרשת לא תתנתק כאשר מנתקים מהחשמל] לא עלה על דעתי לשאול אמש, ומ"מ עכשיו עמישראל ירוויח!!
אדם הבעיה היא שאני כן מעונין לנעול אותו. ובכל מקרה, מה אעשה כשאני כן מרדים אותו? בהזדמנות זו- שאפו ענק על האפליקציה המגניבה!!
תוקן על ידי מורדבמלכות ב- 15/06/2014 11:37:11
נשלח ב-15/6/2014 11:39
מורדבמלכות כתב:
אדם
בהזדמנות זו- שאפו ענק על האפליקציה המגניבה!!
כמשתמש אפלקציה, נכון שפעם ראשונה שאדם עונה לך זה כמו לדבר עם ווינדוס?...
נשלח ב-15/6/2014 11:40
בשביל לנעול לא צריך להרדים - פשוט תלחץ על הכפתור של ה"התחל" במקלדת + המקש "L" ביחד...
אגב, לפעמים יש ללפטופים תוכות משלהם לניהול צריכת החשמל ש"דורסות" את ההגדרות של ווינדוס.
כנס למרכז האשת והשיתוף - שנה הגדרות מתאם, תעשה קליק ימני למתאם הרשת האלחוטית (אגב, שם תוכל לראות אם יש לך אופציה לכבל רשת) כנס למאפיינים, בחר בקביעת תצורה. כנס לכרטסייה ניהול צריכת חשמל, ובטל את הסימון מהאופציה של אפשר למחשב לכבות... אגב, תבדוקאם תוכנית צריכת חשמל אחרת זה גם קורה.
נשלח ב-15/6/2014 12:27
יצחק עשיתי כדבריך. מורגש אכן שיפור-אדווח אם זה אכן עזר. (אין לי מילים להודות על כל תשומת הלב בתוך הלחץ) אדם תודה על העצה המצוינת. בעיה אחרת: אני מנסהלהגיב על אשכול בעצכח דרך האפליקציה שלך, ולא מצליח. מה יכולה להיות הסיבה?
אבל לפתוח אשכול חדש אני מצליח. [פתחתי אחד כזה בטעות... אתה יכול לראות] מלבד זאת, מופיעה לי האופציה למשלוח הודעה, וגם טופס הודעה, וכשאני לוחץ "שלח" הוא מרענן את הדף [כאילו כרגיל] אבל ההודעה החדשה לא מופיעה.