בהיותי בחנות מתנות כדי לבחור מתנה לאחייני ולאחי המתוקים...נתקלתי במלא מתנות מתוקות ובמיוחד שבה את לבי בובת דובי גדולה עם פרווה רכה כנוצה ומיוחדת עם לב אדום ומיוחד באמצע... באותו רגע חלפה בראשי מחשבה "שיוא איך בא לי לישון עם דובי כזה...מתוק ונעים...ככה גם לא ארגיש לבד(= " היה לי קשה להיפרד מהדובי...אבל אני יודעת שזה יתקבל בצורה מוזרה בעיני הורי שיעשו ממני מושא ללעג וקלס ובכלל מה הייתם חושבים על בחורה שחושבת לישון עם דובי כמו ילדה קטנה? הייתם מקבלים אתזה בהומור בכייף ובהבנה או חושבים שיש לבחורה "שריטה"....?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2014 13:26:19
נשלח ב-15/6/2014 12:40
*שריטה
לי היתה (ועדיין) על המיטה כרית כיפית ויפה של לב אדום. למי שיש בעיה עם זה, שיסתדר עם עצמו לבד, מספיק יש לי את הבעיות שלי
(בעלי, אגב, צחק כשראה את זה והיום הכרית על המיטה שלנו )
חחחחחחחחחחחחחח רעיון טוב....אבל באמת איך גבר מקבל אישה שבאה לליל הכלולות עם דובי ביד?חחחח עזוב חוץ מקנאה אני מדברת על זה שיכול לרדת לו הערך ממני ושילעג עלי בליבו....
נשלח ב-15/6/2014 12:57
ליל הכלולות? לא נסחפת "קצת"? זה אמנם לילה מלחיץ, אבל דובי?
בשאר הזמן זה לא אמור להיות אישיו, אם זה מצחיק בעיניו שיישן לבד - אחרי כמה ימים הוא יתחנן שתחזרי גם עם דובי וברבי וחתול...
אתה רציני?לדעתך זה בסדר גמור שבחורה בוגרת ומלומדת ישנה עם דובי?
נשלח ב-15/6/2014 13:03
לכל הבחורות יש את הקשקושים שלהן, בד"כ זה דווקא חמוד ולא מראה על תינוקיות או משהו כזה. (אלא אם התחתנת עם גבר מאצ'ו כזה שגם בחורה שבוכה לפעמים זה "תינוקי" בשבילו...)
חחח נסחפתי בכוונה כדי להדגיש עד כמה שזה יראה מוזר לבן זוג...ולא משנה מתי בדיוק הופיע עם הדובי(= אני בעצמי הייתי צוחקת על גבר שהיה בא לי עם דובי...חחחחח
נשלח ב-15/6/2014 13:22
אדם_ה1 כתב:
לכל הבחורות יש את הקשקושים שלהן, בד"כ זה דווקא חמוד ולא מראה על תינוקיות או משהו כזה. (אלא אם התחתנת עם גבר מאצ'ו כזה שגם בחורה שבוכה לפעמים זה "תינוקי" בשבילו...)