|
|
| נשלח ב-26/4/2018 13:41 |
|
| |
חייכנית, מומלץ שתנסי להרגיש אצלך, מה יקרה מתי שכן תמצאי את המטפלת המושלמת, מה תרגישי ? יתכן שאת גם מפחדת מהמטפלת הזאת ולכן את מחפשת מטפלת מלאכית, המטפלת הרי תתן לך משימות /קשות תצטרכי לשלם לה יפה תצטרכי להגיע כל שבוע ולשבת לדבר איתה וזה לפעמים מביך, לפעמים את תתווכחי איתה על דברים, אז אל תפחדי, (אולי לכן יש לך דובי שמפיג את הפחד, ונותן תחושה שהכל בסדר) ולפחות בשלושת המימדים המשימות הן ממש ממש קלות, והמטפל הוא זה שיודע להשפיע עלייך הרבה כוח ותושיה לכל בעיה. גם מאמנת זה יכול להיות יעיל העיקר שתזוזי כבר 
תוקן על ידי רציף ב- 26/04/2018 13:43:50
תוקן על ידי רציף ב- 26/04/2018 13:45:41
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 26/04/2018 13:46:48
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2018 15:02 |
|
| |
בס"ד חחח יותן נכון שאשאל מה יקרה אם הטיפול יצליח... זה גם מפחיד להיות בלי פחד...    תחשוב שגם להיות שונה ממה שאתה מכיר את עצמך זלא כזה קל... זה כאילו שתלו לי נשמה חדשה  חחח אתה באמת חושב שדובי מרגיע אותי? אולי רק ב20%... ממש לא זה מה שעוזר לי לחיות בשמחה כרווקה... האמונה,המוזיקה,התפילה,התקווה,חברות, תחביבים מפיחים רוח חיים,רוגע ושמחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2018 23:06 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח יותן נכון שאשאל מה יקרה אם הטיפול יצליח... זה גם מפחיד להיות בלי פחד...    תחשוב שגם להיות שונה ממה שאתה מכיר את עצמך זלא כזה קל... זה כאילו שתלו לי נשמה חדשה  חחח אתה באמת חושב שדובי מרגיע אותי? אולי רק ב20%... ממש לא זה מה שעוזר לי לחיות בשמחה כרווקה... האמונה,המוזיקה,התפילה,התקווה,חברות, תחביבים מפיחים רוח חיים,רוגע ושמחה  |
|
היא הנותנת, מה מצאה ריבה זאת בדובי ? לא צוחקים עלייך על הדובי והכרית וכל התפוארה מסביב ? את צודקת שאדם מעדיף להשאר איפה שמוכר לו, גם אם את בתוך סל עמוס בבעיות. ולכן גם יצאת עם מישהו ממש לא מתאים, כדי לדחות לך את החתונה המפחידה כל כך אמא'לה  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2018 23:43 |
|
| |
בס"ד חחח האמת? אימי צחקה עלי קצת..."מה קרה?אלו הילדים החדשים שלך"?  אבל העיקר זה נכנס לנוף ו...לפעמים האחיות גונבות לי את התפאורה לשינה קלה...  חחח בכל מקרה למרות הכל שווה להתאמץ לאהוב את השינוי שיחול בי בקרוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2018 10:27 |
|
| |
בס"ד חחח האמת? אימי צחקה עלי קצת..."מה קרה?אלו הילדים החדשים שלך"?  אבל העיקר זה נכנס לנוף ו...לפעמים האחיות גונבות לי את התפאורה לשינה קלה...  חחח בכל מקרה למרות הכל שווה להתאמץ לאהוב את השינוי שיחול בי בקרוב...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2018 21:39 |
|
| |
בס"ד חחח אמן  בינתיים אני מחפשת חדר להשכרה...לפי שעות לעשות סדנאות... מה יהיה איתי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2018 00:24 |
|
| |
בס"ד חחח אמן  בינתיים אני מחפשת חדר להשכרה...לפי שעות לעשות סדנאות... מה יהיה איתי...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2018 01:08 |
|
| |
בס"ד חחח בהחלט... סדנאות אומנות לסוגיה המגוונים...  רוצה להתחיל מהחופש הגדול... בהתחלה עם נערות ולאט לאט לעלות לכיוון הבחורות והנשים בעתיד... מקווה שאצליח למצוא מקום מתאים ולנצח את החששות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2018 16:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2018 19:13 |
|
| |
ממתי שמלישון עם דובי תשאלי מתי תשני עם דובי בעלך..אני מאמין שגם השאלה הראשונה תיפתר:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2018 19:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2018 00:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2018 01:02 |
|
| |
בס"ד חחחח האמת? חשבתי גם על זה בנוסף לכל הרעיונות של המוח הפורה שלי...(יותר על כריות...ישלי ידע איך יוצרים כריות נוי מדהימות ללא תפירה  * מרוב רעיונות לא רואים את היער... חייבים להתמקד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2018 10:29 |
|
| |
בס"ד חחחח האמת? חשבתי גם על זה בנוסף לכל הרעיונות של המוח הפורה שלי...(יותר על כריות...ישלי ידע איך יוצרים כריות נוי מדהימות ללא תפירה  * מרוב רעיונות לא רואים את היער... חייבים להתמקד  |
|
זה לא חכמה להיות פקחית ומוכשרת, החכמה היא איך להגיע עם הכישורים שלך למקום הנכון והמקסים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2018 13:40 |
|
| |
בס"ד נכון...אבל עד שאדע מה המקום הנכון והמקסים שלי אמצא את עצמי זקנה חחח(; העניין הוא להתנסות...אם לא אנסה לא אדע... ככה גבר אחד אמר לי פעם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|