|
|
| נשלח ב-11/3/2019 17:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2019 20:15 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2019 21:01 |
|
| |
בס"ד חחח  בדיוק חשבתי עליו,אבל לא העזתי לכתוב...כדי לא להעיר את הדובים  ברוך שכיוונת לדעת גדולים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2019 10:18 |
|
| |
בס"ד חחח  בדיוק חשבתי עליו,אבל לא העזתי לכתוב...כדי לא להעיר את הדובים  ברוך שכיוונת לדעת גדולים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את כל כך שנונה ומעניינת ביום, מעניין מה את חולמת בלילה.. העיצה לאנשים כמוך זה להתחיל בתור מספרת סיפורים, אנשים מאוד אוהבים סיפורים הם יושבים ומקשיבים בפה פעור.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2019 21:32 |
|
| |
בס"ד חחח החלומות שלי הם בכלל סרטים מעניינים(;... הוליווד קטן עליהם... רק מבאס שתמיד השעון מעורר מצלצל בדיוק באמצע המתח. עד עכשיו יש לי כמה פרקים בסדרה שלא ידוע מה היה בסופם...  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2019 14:50 |
|
| |
בס"ד חחח החלומות שלי הם בכלל סרטים מעניינים(;... הוליווד קטן עליהם... רק מבאס שתמיד השעון מעורר מצלצל בדיוק באמצע המתח. עד עכשיו יש לי כמה פרקים בסדרה שלא ידוע מה היה בסופם...  נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ככה זה כשישנים עם דובי וכלב פרוותי, ומי יודע מה עוד, והתמונה של הרבי והרבנית מציצים מעל, ודולר של הרבי במגירה, ומי יודע מה עוד, זה מתכון לסרטים בראש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2019 14:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2019 18:42 |
|
| |
בס"ד חחח מה הפכת אותי לשרופה... אין שום תמונה של הרבי והרבנית ואמן והייתי משיגה דולר אמיתי של הרבי(;... תודה שאתה מחפש לי עוד כשרונות חדשים... אך מקודם שאעשה משהו עם הכשרונות הוותיקים שה' שפך עלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2019 00:12 |
|
| |
דובי וכלבה זה מייצג לך משהו לא הכי טהור, וככה את הולכת לישון, ועם הבלאגן בחדר הראש שלך לא במקום.
אגב, את זוכרת בעיקר את החלומות שהתעוררת בהם, יש הרבה חלומות שאת לא זוכרת, את יכולה לחשוב לפני השינה על מה שאת רוצה לחלום, ולא פעם זה קורה.
הכי מומלץ זה להזכר במקרים לא נעימים, ואז לחבק ולחזק את עצמינו במחשבה, זה ממש מחזק, מתחילים בעיקר בזכרונות שלנו בתור ילדים קטנים, את מחבקת את חייכנית הילדה הקטנה והנואשת וכ'ו ומחזקת אותה, וככה אנחנו בונים את החוסן שלנו, קוראים לזה ; מדיטציית הילד הפנימי, אנחנו בנויים ברבדים מעל גבי הילד הפנימי, חשוב מאוד שהילד הפנימי יהיה חזק ושלם ועם ביטחון ואהבה. בהצלחה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 24/03/2019 22:15:16
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2019 00:34 |
|
| |
בס"ד הכל בסדר... כלב טוב זה החיה הכינטהורה בעולם(; חחח צודק בקשר לדמיון...כתבת דברים חכמים(: אני אפילו הולכת אחורה יותר(;... למדיטציית חייכנית התינוקת...זה כ"כ משחרר לדמיין שאני תינוקת נטולת דאגות... קראתי בספר חכם שגם אומר שצריך להתייחס לגופנו כמו שמתייחסים לתינוק... בעדינות/ברגישות ולהיות קשובים לו... מנסה ליישם לפעמים כשלא נוח לי מעומס בעבודה מורידה הילוך,משוחחת עם המנהלים, לוקחת יום חופש וקשובה לגופי  זה כ"כ כייף לחיות כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2019 13:40 |
|
| |
בס"ד הכל בסדר... כלב טוב זה החיה הכינטהורה בעולם(; חחח צודק בקשר לדמיון...כתבת דברים חכמים(: אני אפילו הולכת אחורה יותר(;... למדיטציית חייכנית התינוקת...זה כ"כ משחרר לדמיין שאני תינוקת נטולת דאגות... קראתי בספר חכם שגם אומר שצריך להתייחס לגופנו כמו שמתייחסים לתינוק... בעדינות/ברגישות ולהיות קשובים לו... מנסה ליישם לפעמים כשלא נוח לי מעומס בעבודה מורידה הילוך,משוחחת עם המנהלים, לוקחת יום חופש וקשובה לגופי  זה כ"כ כייף לחיות כך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון, חייבים להתאוורר מדי פעם, ולשוחח עם המנהלות מדי פעם.. מעניין, חשבתי שכל חבדניק וחבדניקית יש לו לפחות תמונה אחת של הרבי בחדר.. ורובם השיגו דולר של הרבי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2019 16:25 |
|
| |
בס"ד חחח מנהלים... עם מנהלות אנלא מסתדרת  ...קשוחות מדי עבורי  מנהלים כמה שהם קשוחים לפחות ניתן עם חיוך קטן לרכך אותם מעט כדי שיקלו עלי את עול העבודה  ... מנהלות?עקשניות יותר  ... אממ פעם היתה לי תמונה אך נעלמה... מה שכן לא בטוח שלכל חבדניק/ית יש דווקא בחדר מכיון שלא מכובד להתלבש ליד תמונה/ספר קדוש  מה שכן יש לי תמונה קטנה של הרבי הנמצאת במרכז תמונת מחזור סופית של הסמינר  זה גם נחשב לא? בקשר לדולר לא לכולן יש,זה עולה יקר וזה נדיר קצת  מה שכן לכל משפחה יש בד"כ... לאבי בכ"ז יש  ... רק הוא החביא אתזה איפשהו ואיני יודעת היכן האוצר הגלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2019 11:04 |
|
| |
בס"ד חחח מנהלים... עם מנהלות אנלא מסתדרת  ...קשוחות מדי עבורי  מנהלים כמה שהם קשוחים לפחות ניתן עם חיוך קטן לרכך אותם מעט כדי שיקלו עלי את עול העבודה  ... מנהלות?עקשניות יותר  ... אממ פעם היתה לי תמונה אך נעלמה... מה שכן לא בטוח שלכל חבדניק/ית יש דווקא בחדר מכיון שלא מכובד להתלבש ליד תמונה/ספר קדוש  מה שכן יש לי תמונה קטנה של הרבי הנמצאת במרכז תמונת מחזור סופית של הסמינר  זה גם נחשב לא? בקשר לדולר לא לכולן יש,זה עולה יקר וזה נדיר קצת  מה שכן לכל משפחה יש בד"כ... לאבי בכ"ז יש  ... רק הוא החביא אתזה איפשהו ואיני יודעת היכן האוצר הגלום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את כותבת ממש חמוד, נגיד את יודעת איפה הדולר של הרבי, מה תעשי עם זה ? מה נהוג לעשות עם זה ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2019 19:49 |
|
| |
בס"ד חח תודה  בעיקרון זה כמו קמיע  ... לאוב שמים אתזה כתמונה בסלון לברכת הבית  מה אני הייתי עושה? שמה אתזה מתחת לכרית איזה כמה ימים כדי שיסדר לי קצת את המוח  ... שיש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2019 19:54 |
|
| |
*לרוב זה נקטע באמצע בטעות(; אח"כ הייתי תולה אתזה על צווארי איזה כמה ימים כדי ששפע ברכות יכנסו גם אלי  ולבסוף תולה כתמונה בחדרי כסגולה לברכה והצלחה בכל מה שאעשה בחיי  ... מה אתה היית עושה אם היית מקבל דולר? או שיריים מאדמו"ר שמעריך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|