|
|
| נשלח ב-14/5/2019 10:48 |
|
| |
אין כמו שלושת המימדים, זה פשוט מטפל היטב בשורש הבעיה, כל השאר זה להזיז הרים,
אני יכול בעיקר להעיד על שלושת המימדים שממש נוגע בנקודה ומרפא אותה.
חייכנית, את חכמה ומלומדת, ובכל זאת, לא מסננים את מי שאין לה תואר, זה לא נכון לעשות זאת, את יכולה לבחור במי שיש לה נסיון ורקע בתורת הנפש או שהיא חכמה ונבונה, זה חשוב והכרחי, את כולה מגיעה למפגש ובוחנת את המטפלת שאין לה תואר, אבל יש לך המלצה עליה, בשלושת המימדים יש להם שיטה איך להגיע לנקודה הנכונה, ואיך לרפא בדיוק, על ידי איתור המחסומים המפריעים, פריקתם, וטעינה של החיובי כנגדו, כל שאר השיטות נראה כאילו משחק ילדים ומילוי תשבצים. לא ניסיתי את שאר השיטות, ככה זה נשמע, מה עוד שבשלושת המימדים הכל בא לך בקלות. אם יש לך פחד את חייבת לפרוק אותה, לא יעזור מאמנת עם תואר וחן, וגם לא טיפול פסיכולוגי שגם לא ממש יודע להתקדם, כי דיבורים מתוחכמים לא ממש מעיפים פחדים, גם פסיכולוג עם תואר ונסיון לא ממש יודע לעזור עם דיבורים. בהצלחה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 14/05/2019 08:50:18
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2019 10:59 |
|
| |
לגבי סי בי טי, שמעתי שזו שיטה מעולה. בשלושת המימדים המטפלת פשוט אומרת לך לדוגמה ; שהקושי שלך נובע מאיזה פחד של לפני שבועיים, חצי שנה, ושנה וחצי, ואז את נזכרת שאכן ככה, ואז את נוכחת לדעת שהיא יודעת לשים את האצבע במקום הנכון. ועוד משהו, גם אצל המטפלת בשלושת המימדים - אל תסכימי לשילוב של טיפולים אחרים, טיפולים אחרים יכולים לעשות הרגשה לא טובה, עם שלושת המימדים את כמעט כל שבוע יוצאת ששה ושמיחה עם טעינה שאת ממש חשה אותה (מסתבר) טעינה של סבלנות למשל, נינוחות, שלוה, אמונה, ביטחון, תקוה, פרופורציות, טעינות שנותנות לך כוח על המקום ולעתיד לבוא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 19:22 |
|
| |
בס"ד יש המון שיטות אך לי כבר אין כח וזמן מיותר להתנסות  ... סי.בי.טי זה טיפול קצר מועד וממוקד ולא חפירות על העבר אחא בעיקר מבט אל העתיד ממקום נכון וטוב. הטיפול הדינמי פשוט עושה את פעולת הריכוך ההתחלתית כדי שיהיה ניתן להגיע לעומק המחשבות שחוסמות את האדם להתקדם בחיים... אני אישית ממליצה על זה  ... היום דיברתי עם מישהי בסגנון שאני מחפשת ב"ה, עם תואר ונסיון של 20 שנה.לא דתית אומנם אך מכבדת את המגזר,כבר בטלפון אני חשה שהיא מקצועית ברמות, לבבית ומצד שני יודעת לשאול את השאלות הנכונות, לעצור אותי כשצריך, אכפתית והכי חשוב קשובה ומדגישה שחשוב לה להתאים את עצמה אלי... מקווה שאיתה סוף סוף אצליח להגיע לחתונה בעז"ה ממקום שלם,רגוע ושמח  ... רציף, אתה מאמין שעוד לפני שעברו כמה שנים אני עוד מעט צריכה כבר לשאול רב אם אהי חייבת לבחור  ... האמת שהסיפור עם הגיוס באמת מעורר רחמים  המדינה הזו מומחית בלהתעסק ב"קטנות" כדי להעסיק את העם מלהתעסק עם הדברים"הגדולים" והמטרידים באמת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 19:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 20:17 |
|
| |
זה טירוף מה שקורה, אנחנו נשלם מהכיס שלנו עבור הבחירות האלה שעולות הון רב ! ניצחנו לפחות מהשיכור ליברמן, הוא נראה ממש כמו שיכור, חשבו לשים אותו שר ביטחון.. הרי הצבא הכריז שהוא הולך לצמצם את מימדי הגיוס, אז מה הקטע של ליברמן ? אומרים שלפיד שכנע אותו בכיון, העם עם הימין, לא יעזור לאף אחד שום דבר מסתבר, המפלגות החרדיות עוד יעלו מסתבר, העם לא זז מהר כל כך להצביע שוב ושוב. שיהיה לך בהצלחה עם המטפלת, מצחיק קצת שאת צריכה מטפלת, אולי תבואי גם עם הדובי למטפלת ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 20:28 |
|
| |
בס"ד אני שמחה שאני וסיפורי מצחיקים אותך  ... אם כבר עם הכלב  הדובי ממזמן כבר לא באופק... ממש אתה מוכיח בגרות על בתגובות שלך  ישלך מזל שאני דווקא גאה להיות בצד הלא מוזנח שמטפל בעצמו ומשתפר יותר... לעניות דעתי ליברמן לא שיכור אלא יתכן ומאויים ע"י השולטים האמיתיים,שמאיימים לפתוח את התיקים שסגרו לו...אם יצטרף לממשלה. יתכן שגם קיבל שוחד גדול מהשמאל והבטחות... מה שאתה רואה זה רק קצה הקירחון של סירחון שילטוני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 21:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אני שמחה שאני וסיפורי מצחיקים אותך  ... אם כבר עם הכלב  הדובי ממזמן כבר לא באופק... ממש אתה מוכיח בגרות על בתגובות שלך  ישלך מזל שאני דווקא גאה להיות בצד הלא מוזנח שמטפל בעצמו ומשתפר יותר... לעניות דעתי ליברמן לא שיכור אלא יתכן ומאויים ע"י השולטים האמיתיים,שמאיימים לפתוח את התיקים שסגרו לו...אם יצטרף לממשלה. יתכן שגם קיבל שוחד גדול מהשמאל והבטחות... מה שאתה רואה זה רק קצה הקירחון של סירחון שילטוני נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון מאוד, השמאל שונא את הימין יותר מאשר הימין שונא את השמאל, הם מציגים את נתניהו בתור פושע שרוצה להמלט מהחוק, גם הגברת שלי יחימוביץ שהיא יחסית ערכית משמיצה על נתניהו בנבזות, מושחתים - נמאסתם ! עם שנאה לא נגיע רחוק. חייכנית, ודאי שזה מעולה שאת מטפלת בעצמך, את כל כך חכמה ונבונה, מוזר שאת צריכה טיפול, האמת שרבים מאתנו צריכים טיפול ודחיפה ריגשית וטוב את עושה. בהצלחה *הרבה *מזל *ושמחה רבה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2019 22:20 |
|
| |
בס"ד חחחח מצחיק שאתה לוקח ללב  כמו שאמרתי... פוליטיקה זה בהחלט תוכנית ראליטי מצחיקה, צריך רק פוקפורן וספה נוחה  כולם שם בכנסת בובות על חוטים...מי ששולט באמת זה העשירים וכל מיני פושעים בצווארון לבן שאף אחד לא בחר בהם  אם אני אלך להתמודד לכנסת, תוך יום ימצאו לי 100 תיקים... שקיבלתי ממך שוחד וגם מטום ואפילו טובת הנאה מהכלב שלי  ... חחח תודה על המחמאה  אדם יכול להיות חכם, אך אין אסיר מתיר עצמו מבית אסורים...  ללכת למישהי חכמה שעוזרת להגיע ממקום שלם ורגוע לקבלת ההחלטה הכי גורלית בחיים, זה חכמה. ותודה על הברכות.אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 14:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח מצחיק שאתה לוקח ללב  כמו שאמרתי... פוליטיקה זה בהחלט תוכנית ראליטי מצחיקה, צריך רק פוקפורן וספה נוחה  כולם שם בכנסת בובות על חוטים...מי ששולט באמת זה העשירים וכל מיני פושעים בצווארון לבן שאף אחד לא בחר בהם  אם אני אלך להתמודד לכנסת, תוך יום ימצאו לי 100 תיקים... שקיבלתי ממך שוחד וגם מטום ואפילו טובת הנאה מהכלב שלי  ... חחח תודה על המחמאה  אדם יכול להיות חכם, אך אין אסיר מתיר עצמו מבית אסורים...  ללכת למישהי חכמה שעוזרת להגיע ממקום שלם ורגוע לקבלת ההחלטה הכי גורלית בחיים, זה חכמה. ותודה על הברכות.אמן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין מה הלבטים שלך, ולמה את לא יכולה למצוא להם מענה בסביבה שלך, כנראה נתקעת בדברים ריגשיים שחייבים איש מקצוע בתחום הטיפול הריגשי, והיא לא רק משוחחת אתך. הצלחות וברכות רבות. נ. ב. אני איש איכפתי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 15:50 |
|
| |
בס"ד חחח מקודם חשובה לי גם השיחה והתמיכה הרגשית, הסביבה הקרובה? הורי? אתה כבר יודע שאיני יכולה לסמוך עליהם בקטע של תמיכה רגשית  חברות? זה מאד נחמד אך לא עיקבי, גם לא ניתן לשתף אותן בכל מחשבה שלי, מה גם שאיני רוצה להעמיס עליהן את מחשבותיי, הן עסוקות בלגדל ילד אחד או שניים(; וכך גם האחים/האחיות הנשואים... אני יכולה להתייעץ אך לא יכולה להעמיס עליהם את חיי ולבטיי... אחיות רווקות? קטנות ממני מכדי שארגיש פתוח לשפוך את כל אשר על ליבי. בכל מקרה גם צריך מישהי קצועית כליווי אישי עד להצלחה, שתגלה מחשבות תוקעות וחסומים ותסיר אותן ותעזור לקבל החלטה ממקום נכון וכו'... אנשים בסביבה לא מקצועיים מספיק עבורי  מה גם שכמו שאמרתי בעבר, קשה לי להתחייב למשהו כזה שמשפיע על כל חיי ולכן אני צריכה מישהי שתעזור לי לא לחשוש להתחייב למרות הסיפורים ששמעתי  שתעזור לי לחזק את הביטחון העצמי לגמרי,בצורה כזו שגם אם בן זוגי יהיה הכי חסר טאקט בעולם, זה לא יזיז לי  וכמובן שתעבוד איתי על היכולת להכיל את הבן זוג כפי שהוא עם החיסרונות ולהיות בת זוג טובה יותר...  ועל עוד נושאים שרוצה לשפר את עצמי כדי להינות מחיים טובים ושמחים... טיפול רגשי זה לאו לדווקא לאנשים עם "בעיות רציניות" היום זה לאנשים שרוצים להשתדרג. להיות החלטיים ולעמוד בהחלטה בלי ספקות. להיות מסופקים בחיים. לפרש נכון מסרים מהסביבה ולהכיל מילים שעלולות לפגוע. לתקשר נכון. להביע את עצמך. לחזק ביטחון עצמי. לחשוב חיובי יותר על העולם. להזיז דברים בחיים שדחית... וכמובן לממש את עצמך מתוך רוגע ושמחה  והכי חשוב מישהו שמביט רק בך ובאמת קשוב בלי להביט בנייד/בעיתון ומחכה שתסיים כבר לדבר  בלי ביקורת על דבריך. ועם המון אמפתיה. אז נכון שאימון/טיפול רגשי לא נשמע הכי טוב והרבה מתביישים ללכת. ומעדיפים ללכת לכל מיני שיטות מוזרות וחובבניות העיקר לא ללכת למישהי מקצועית שפשוט תביט בעיניים,תקשיב ותכוון נכון. ובכללית כל בחור/ה שעוברת כמה שנים בשידוכים, צריכים תמיכה ריגשית והכוונה. וכמובן בדיקה מה חוסם אותם, כי לא תמיד מודעים שמשהו חוסם... יש יש כאלה שמסתפקים בסתם יועצת נחמדה ויש כאחה שמשקיעים יותר... אני תמיד בעד להשקיע יותר  תמיד כשהייתי עם מאמנת החיים שלי היו הרבה יותר מספקים  גם אם לא ממש התקדמנו בכיוון שרציתי... זה תמיד שיפר את איכות חיי  ואני בהחלט ממליצה לכל אחד/ת שרוצה לשפר את חייה לנהוג כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 16:02 |
|
| |
*חסמים *יש-כפל  *כאלה  נ.ב יפה שאתה איכפתי... אבל זלא באמת עוזר למישהו, עדיף שבזמן שמבזבזים על פוליטיקה ישקיעו בלעזור לזולת/ ללמוד תויירה ששווה יותר סחוירה  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-31/5/2019 16:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 16:31 |
|
| |
בס"ד אמממ c.b.t בשילוב דינמי וכן פסיכולוגיה רוחנית, לא ממש מבינה מזה  היא גם מנחת קבוצות לחינוך ילדים כך שיש מצב שבהמשך אגיע איתה לנושא של איך להיות אמא טובה יותר  ולעבוד על שיפורים שהייתי רוצה שיהיה בביתי בעז"ה, זלא עוזר אם אדם יגיד אני אהיהשונה מהורי במשהו מסויים,אם לא לומדים ולא מתייעצים איך עושים זאת בסוף האדם חוזר לדפוסי ההתנהגות בדיוק כמו שנהגו בבית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/6/2019 21:55 |
|
| |
נשמע מקסים. סי בי טי אני יודע שזה עובד מעולה. גם תארת מאוד יפה את המטפלת. תבקשי ממנה שתיהיה גלויה אתך, שלא תסתיר ממך דברים. בשיתוף פעולה תגיעו רחוק, וגם לא יפריע הפרשי ההשקפות ביניכם. תספרי לנו איך הולך ואיך מתקדם. בטיפול ריגשי יש מטפלים שמרפאים תוך 2 פגישות אפילו, ויש כאלה שזה נמשך כמו מסטיק, נראה לי הכי יעיל שהיא תתחיל לרפא אותך , על זה יושב העיכובים שלך, כי עם דיבורים לא מגיעים הכי רחוק, אפשר לדבר כמה שנים ולא להתקדם מי יודע מה. זה הכיון. בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2019 22:01 |
|
| |
נשמע שיש דברים יסודיים שאת לא סגורה עליהם. אין נשים חכמות באיזור שלך ? משפיעה, מורה, על זה את גם זקוקה שיהיה לה תואר ? תואר למה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|