| נשלח ב-27/6/2019 13:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחח אני עדיין מרגישה אבודה ... עדיין לא שלמה עם עצמי שזו המאמנת שתצעיד אותי לעבר המטרות שלי
חחחח אם כבר אתה צריך לשלם לי לא כל אחד זוכה לשמוע את הסיפורים שלי |
|
מה שנכון נכון :) היא יכולה לעשות לך סדר במחשבות, ואת זה תעשי קודם כל, בהמשך תעברי לעבודה ותנסי לראות אם יודעת לדחוף אותך בחכמה, אולי בשלב של העבודה יהיה מספיק פגישה של אחת לשבועיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2019 13:11 |
|
| |
נ. ב. אחת שלובשת פשוט זה יתרון, נראה שיש לה ענווה והקשבה, היא נמצאת שם בשבילך, היא אמרה משהו חכם ; אולי אין לך קושי,, את חושבת שיש לך קושי, וזה הקושי, תחיי היום נכון, וזה מה שירפא את הקשיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 14:59 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נ. ב. אחת שלובשת פשוט זה יתרון, נראה שיש לה ענווה והקשבה, היא נמצאת שם בשבילך, היא אמרה משהו חכם ; אולי אין לך קושי,, את חושבת שיש לך קושי, וזה הקושי, תחיי היום נכון, וזה מה שירפא את הקשיים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אמממ לא ממש מרגישה שנמצאת שם בשבילי ...יותר נראה שבשביל כמה דפים שקוראים להם "כסף"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 16:26 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נ. ב. אחת שלובשת פשוט זה יתרון, נראה שיש לה ענווה והקשבה, היא נמצאת שם בשבילך, היא אמרה משהו חכם ; אולי אין לך קושי,, את חושבת שיש לך קושי, וזה הקושי, תחיי היום נכון, וזה מה שירפא את הקשיים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אמממ לא ממש מרגישה שנמצאת שם בשבילי ...יותר נראה שבשביל כמה דפים שקוראים להם "כסף" |
|
גם לי לא נראה שהיא מאמנת טובה. היא לא יודעת להבין את הדרך שלך, ואז היא מסיטה אותך לעבור לדרך אחרת, היא נצמדת לשיטה הקדושה שלה, היא לא ממש מקשיבה לך, היא אחראית לזה שיצאת ממנה מבולבלת. היא גם גוזלת לך את זמנך על שיכנוע לעזוב דרך. מסקנא ; אל תחפשי מאמנת עם תואר דווקא, כי אין אצלינו הרבה כאלה, תחפשי מאמנת חרדית או דתית חזקה, פקחית, תצאי לדרך, ואז תראי אם את מקבלת ממנה. כל מאמנת - אם יהיה לה שאלה לגבייך, אז היא יכולה למצוא את מי לשאול - מומחית בתחום הנפש. בהצלחה עם המטפלת החדשה, או מאמנת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 19:19 |
|
| |
חייכנית, חשבתי עלייך, עם כל הכבוד נראה שלא פעם את בעימות מול המאמנות שלך, משום מה.. אז יש דרך אחרת, יש מטפלות דרך "גוף נפש", את מקבלת גם טיפול בגוף, נגיד עיסוי מעולה, וטיפול גוף מעולה, ואת גם מדברת על הקשיים שלך תוך כדי, זה מרתק, זה יעיל, זה משחרר, אז אחת שלמדה את זה ברצינות במשך 4 שנים במדיסין היא יודעת את העבודה, ושוה לך לנסות, וגם בלי לדרוש ולחקור לפני כן. אני לא ממש זוכר ויודע איך קוראים לשיטות האלה בדיוק. שיהיה בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 19:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2019 14:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד
אמממ לא ממש מרגישה שנמצאת שם בשבילי ...יותר נראה שבשביל כמה דפים שקוראים להם "כסף" |
|
גם לי לא נראה שהיא מאמנת טובה. היא לא יודעת להבין את הדרך שלך, ואז היא מסיטה אותך לעבור לדרך אחרת, היא נצמדת לשיטה הקדושה שלה, היא לא ממש מקשיבה לך, היא אחראית לזה שיצאת ממנה מבולבלת. היא גם גוזלת לך את זמנך על שיכנוע לעזוב דרך. מסקנא ; אל תחפשי מאמנת עם תואר דווקא, כי אין אצלינו הרבה כאלה, תחפשי מאמנת חרדית או דתית חזקה, פקחית, תצאי לדרך, ואז תראי אם את מקבלת ממנה. כל מאמנת - אם יהיה לה שאלה לגבייך, אז היא יכולה למצוא את מי לשאול - מומחית בתחום הנפש. בהצלחה עם המטפלת החדשה, או מאמנת.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
תודה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2019 10:54 |
|
| |
|
|