|
|
| נשלח ב-6/12/2019 14:11 |
|
| |
| רציף כתב: |  | קשה, קשה לשער
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחח בהחלט מעניין...עם הטרור ששורר שם מה נראה לך תמצא בחדרי? |
|
אולי אוסף של פרפרים מדהימים ביופיים מתעופפים ממקום למקום ?
את מנסה להיות ילדה טובה שהולכת בתלם, אבל בטוח שיש בחדר תגליות חינניות שנבעו מהמוח היצירתי והקודח שלך..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/07/2014 12:26:11 |
|
בס"ד חחחח אני קוראת את הנוסטלגייה הזו בזמן האוכל ומחייכת...  ישלי באמת עכשיו כמה פרפרים קטנים שהגיעו מהחצר לחדרי ומסרבים לעזוב...  לפעמים הם נוחתים לי על המסך של הנייד או מתעופפים ליד פני... חחח אני מרגישה ממש בטבע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 21:33 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | קשה, קשה לשער
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחח בהחלט מעניין...עם הטרור ששורר שם מה נראה לך תמצא בחדרי? |
|
אולי אוסף של פרפרים מדהימים ביופיים מתעופפים ממקום למקום ?
את מנסה להיות ילדה טובה שהולכת בתלם, אבל בטוח שיש בחדר תגליות חינניות שנבעו מהמוח היצירתי והקודח שלך..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/07/2014 12:26:11 |
|
בס"ד חחחח אני קוראת את הנוסטלגייה הזו בזמן האוכל ומחייכת...  ישלי באמת עכשיו כמה פרפרים קטנים שהגיעו מהחצר לחדרי ומסרבים לעזוב...  לפעמים הם נוחתים לי על המסך של הנייד או מתעופפים ליד פני... חחח אני מרגישה ממש בטבע  |
|
אז חשפת לנו כבר שאת רקדנית בלט, וכתבת על עוד דברים שיש בחדר ושכחתי,,, בקיצור, את אשת אשכולות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2019 19:50 |
|
| |
בס"ד חחח תודה רבה  למרות שרוב מטרתי כשאני מספרת על עצמי/מביעה דעה,זה כדי לפרוק,להינות ביחד ובמיוחד כדי להעביר מסר שאולי ישפיע... לא תמיד קל לי לשתף,כמו שזה נראה,נגיד אשכול היופי,זה משהו מאד אישי שאפילו חברות שלי לא יודעות,חלק מהדברים ששיתפתי שם...  אך החלטתי שמה שאני יודעת אני אשתדל למסור לטובת כולם...לא כדי להשתחצן אלא כדי לתרום לסביבה מהידע שלי/תובנות חיי/מהמחקרים שלי בחיי  ואם דברי עזרו/יעזרו אפילו לבחור/ה אחת,זה עושה לי טוב בלב 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/12/2019 18:21:22
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2019 19:54 |
|
| |
בס"ד אגב,אם כבר דיברנו על טבע ופרפרים... עוד רעיון ממש מתוק לעיצוב החדר  לפני שנה ומשו...קניתי שטיח דשא גדול(סינטטי) ומיוחד לחדרי...שמתרע על כל הריצפה עד המיטה... זה יוצר תחושה מהממת של טבע ורוגע בתוך החדר...  היה כיף לשבת על זה ולקרוא כאילו אני בפארק/לנוח עליו  היום זה בעיקר נועד למסיבות חדר,כשכולם יושבים על הדשא הרך לאור הנרות הריחניים עם מגשי פיצה,פינוקים ומוזיקת רקע רגועה/רועשת...;)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/12/2019 18:18:26
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2019 14:48 |
|
| |
בס"ד אגב,אם כבר דיברנו על טבע ופרפרים... עוד רעיון ממש מתוק לעיצוב החדר  לפני שנה ומשו...קניתי שטיח דשא גדול(סינטטי) ומיוחד לחדרי...שמתרע על כל הריצפה עד המיטה... זה יוצר תחושה מהממת של טבע ורוגע בתוך החדר...  היה כיף לשבת על זה ולקרוא כאילו אני בפארק/לנוח עליו  היום זה בעיקר נועד למסיבות חדר,כשכולם יושבים על הדשא הרך לאור הנרות הריחניים עם מגשי פיצה,פינוקים ומוזיקת רקע רגועה/רועשת...;)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/12/2019 18:18:26 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2019 19:38 |
|
| |
בס"ד חחחחח  רעיון... בינתיים יש בחדרי הקט אגרטל גדול,עם פרחים שנשפכים ממנו  ... וכמובן פרחי וורד אדומים באדן החלון...  כשאני מדליקה את מנורת הלילה עם האור הוורוד,זה יוצר מראה מהמם 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/12/2019 17:49:21
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2019 19:42 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 17:53 |
|
| |
בס"ד תיקון להודעה קודמת: *משתרע  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 19:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2019 10:36 |
|
| |
בס"ד שטיח הדשא  או אני על השטיח  |
|
השטיח, לא מדגדג מתי שעולים עליו ? לי אין שום פרחים בחדר, יש תמונה עם פרח בודד שמישהו שם, ומהחלון רואים עץ ומלא אנשים מאושרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 22:48 |
|
| |
בס"ד חחחח  השטיח שלי הוא רך יותר מהדשא הסינטטי הקצוץ... וההרגשה היא מעין עולם הבא  יפה לפחות יש תמונה,ואתה תמיד יכול לקחת יוזמה ולקשט את חדרך  פעם אחת,הייתי בחופשה עם חברות בצפון ובצימר הקסום היה ריהוט יפה,בצבע בז' ומאד התחברתי לסגנון... לא היה לי חשק לחזור לחדרי,היה בו ארון בצבע חום כבד וזה תסכל אותי... מאידך לא היה לי חשק לפתוח וועדה עם ההורים על רכישת ארון בטעם שלי...(אצלנו זה כמו במשרדי הממשלה,הרבה ביוקרטייה;)) הבטחתי לעצמי שאעשה שינוי מהיר ויהי מה. ומה עשיתי?ישר שחזרתי מהחופשה,עייפה וסחוטה,אחרי נסיעה של כמה שעות...ולמרות שאף פעם לא צבעתי משהו... ואנלא מהסגנון שעושה עבודות פיזיות...אך כשיש מטרה,הכל מקודש  הגעתי הביתה,שיחה קצרה עם האחיות וההורים,הנחתי את המזוודה בחדרי ו...הלכתי בזריזות לקנות דף שיוף,מברשת מיוחדת וצבע מיוחד לארונות,שמעתי הסבר מהמוכר,איך צובעים ו...פשוט התחלתי לצבוע את הארון בבז'...בלי לשאול אף אחד  כשכמעט התעלפתי מעייפות אחותי המשיכה לצבוע ואני הלכתי לישון...  (יצא לי טוב,היא צבעה למעלה עם סולם...החלק הקשה  ) ותוך יום,הפלא ופלא,החדר שלי היה מואר ומהמם יותר  כל מי שנכנס שאל אם זה ארון חדש...כולם היו בהלם על היוזמה שלי  ועד כמה זה שינה את החדר והיה נראה קלאסי  אבי בא לצפות במחזה שאף ילד לא העז לעשות על דעת עצמו...ודווקא אהב את הרעיון  אגב,בחוץ כולם נראים מאושרים...אל תהיה כזה בטוח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/12/2019 21:29:43
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 11:16 |
|
| |
בס"ד חחחח  השטיח שלי הוא רך יותר מהדשא הסינטטי הקצוץ... וההרגשה היא מעין עולם הבא  יפה לפחות יש תמונה,ואתה תמיד יכול לקחת יוזמה ולקשט את חדרך  פעם אחת,הייתי בחופשה עם חברות בצפון ובצימר הקסום היה ריהוט יפה,בצבע בז' ומאד התחברתי לסגנון... לא היה לי חשק לחזור לחדרי,היה בו ארון בצבע חום כבד וזה תסכל אותי... מאידך לא היה לי חשק לפתוח וועדה עם ההורים על רכישת ארון בטעם שלי...(אצלנו זה כמו במשרדי הממשלה,הרבה ביוקרטייה;)) הבטחתי לעצמי שאעשה שינוי מהיר ויהי מה. ומה עשיתי?ישר שחזרתי מהחופשה,עייפה וסחוטה,אחרי נסיעה של כמה שעות...ולמרות שאף פעם לא צבעתי משהו... ואנלא מהסגנון שעושה עבודות פיזיות...אך כשיש מטרה,הכל מקודש  הגעתי הביתה,שיחה קצרה עם האחיות וההורים,הנחתי את המזוודה בחדרי ו...הלכתי בזריזות לקנות דף שיוף,מברשת מיוחדת וצבע מיוחד לארונות,שמעתי הסבר מהמוכר,איך צובעים ו...פשוט התחלתי לצבוע את הארון בבז'...בלי לשאול אף אחד  כשכמעט התעלפתי מעייפות אחותי המשיכה לצבוע ואני הלכתי לישון...  (יצא לי טוב,היא צבעה למעלה עם סולם...החלק הקשה  ) ותוך יום,הפלא ופלא,החדר שלי היה מואר ומהמם יותר  כל מי שנכנס שאל אם זה ארון חדש...כולם היו בהלם על היוזמה שלי  ועד כמה זה שינה את החדר והיה נראה קלאסי  אבי בא לצפות במחזה שאף ילד לא העז לעשות על דעת עצמו...ודווקא אהב את הרעיון  אגב,בחוץ כולם נראים מאושרים...אל תהיה כזה בטוח 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/12/2019 21:29:43 |
|
יש לך אומץ, להתעסק עם צביעה. חשבתי להגיד לך שאת יכולה להיות דוברת חברה גדולה או עוזרת ח"כ, משהו על רמה, הכתיבה שלך מעולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 23:35 |
|
| |
בס"ד חחח בהחלט שצריך אומץ...וכח,לשייף ארון 5דלתות,אחרי נסיעה ארוכה...זלא פשוט  תודה רבה על המחמאות  אכן כששלחתי את כתב ידי לגרפולוג,הוא גם ציין כך...  אך בילבל אותי יותר... הוא טוען שכתב ידי מראה על כך שאני כישרונית ב"ה ומעולה במקצוע הרציני שבחרתי,וכאחת ששומרת סוד,שזה נחוץ במקצוע הנ"ל  בנוסף ציין שאני כישרונית בכל מקצועות האומנות... וכישרון כתיבה ב"ה,כפי שכתבת וכישרון בייעוץ חינוכי...  אני שלחתי כתב יד כדי לדעת מה היעוד שלי,הוא בילבל אותי יותר  אבל תמיד כיף לשמוע מילה טובה, גם ממך-מכר וותיק שלי בפורום  אגב,גם לך יש כישרון כתיבה,תנצל זאת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 21:49:21
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2019 15:06 |
|
| |
בס"ד חחח בהחלט שצריך אומץ...וכח,לשייף ארון 5דלתות,אחרי נסיעה ארוכה...זלא פשוט  תודה רבה על המחמאות  אכן כששלחתי את כתב ידי לגרפולוג,הוא גם ציין כך...  אך בילבל אותי יותר... הוא טוען שכתב ידי מראה על כך שאני כישרונית ב"ה ומעולה במקצוע הרציני שבחרתי,וכאחת ששומרת סוד,שזה נחוץ במקצוע הנ"ל  בנוסף ציין שאני כישרונית בכל מקצועות האומנות... וכישרון כתיבה ב"ה,כפי שכתבת וכישרון בייעוץ חינוכי...  אני שלחתי כתב יד כדי לדעת מה היעוד שלי,הוא בילבל אותי יותר  אבל תמיד כיף לשמוע מילה טובה, גם ממך-מכר וותיק שלי בפורום  אגב,גם לך יש כישרון כתיבה,תנצל זאת 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 21:49:21 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2019 21:13 |
|
| |
בס"ד חחח ב"ה...תודה רבה  מה שמבלבל זה במה לבחור  הרי ה' נתן לי מתנות רבות,צריך להחליט במה לבחור... שהרי לא אוכל בעתיד לעסוק בהכל,אלא אצטרך להתמקד במשהו אחד...  והיתר יהפכו לתחביב צדדי לזמן פנוי...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/12/2019 21:43:02
|
|
|
|
|