חח.. איזה שרשור מפגררר, אם יפתח פה דיון על פטריות, וסוגי גרביים מבזאר שטראוס כאלה שהבחורי ישיבה לובשים בצבע כחול ונקודות אופייט...
אין לי אלא לחתום שמצבנו בכי רע....
נשלח ב-19/6/2014 15:13
מצד שני בהחלט ראוי לפתוח אשכול לבוש לייעץ לבחורי הישיבה (בעיקר הטירונים) איך להלתלבש לדייטים, ולא כל מה שמרשים את החבר'ה בישיבה עושה אותו רושם על בנות...
(כמדומני שהיו כמה סיפורים מזעזעים באשכול הפאדיחות של הדייטים. היה גם מישהו שבא פעם עם בקבוק מים בשקית...)
תראי זלא מפגר...ריאתי פעם אחד עם סנדלים ופטריות מגעילות בכפות הרגליים...הזדעזעתי כ"כ... אבל כתוב שאישה מעדיפה לחיות עם מצורע העיקר לא להישאר לבד...כך שאין לך מה לדאוג
נשלח ב-19/6/2014 15:19
חחח... לי פעם בחור נפנף באצבעו בשיא השטייעגן, ונתחלחלתי עד אימה כשראיתי פטריה מחליאה באצבעו, חשבתי לעצמי, שאם באצבע היד מקוננת פטריה... מה הולך באצבעות הרגליים שה' ישמור..... כנראה כבר יש טאבו למושבה שהקימו שם הפטריות הטפילות...
קצת היגיינה לבחורים, בהחלט לא יזיק... שילמדו באמת לא להשתמש בגוזז ציפורניים של החבר חדר בישיבה....
אגב, יש שאומרים שיש אנטישמיות בדרדסים. גרגמל לבוש בשחור עם אף ארוך שמנסה להשתלט על בעלי הדם הכחול. אגב, לחתול שלו בגירסה המקורית של הקומיקס קוראים "אזראל"...
עוד אנקדוטה מעניינת: מי שמגלם את הדמות של גרגמל בסרט "דרדסים" בתלת מימד שיצא לפני כמה שנים הוא השחקן האנק עזריה, שחקן אמריקני בן להורים יהודים ספרדים. (הוא גם דיבב את הדמויות בסידרה "משפחת סימפסון")
נשלח ב-19/6/2014 22:39
כן... שמעתי... נראה לי היה אשכול על הקטע הזה אפשהו ...
אגב, יש שאומרים שיש אנטישמיות בדרדסים. גרגמל לבוש בשחור עם אף ארוך שמנסה להשתלט על בעלי הדם הכחול. אגב, לחתול שלו בגירסה המקורית של הקומיקס קוראים "אזראל"...
אה?!?! יו סירוס?!!
או שהצלחתי לשכנע אותך או שלא הקשבת לי.......
נשלח ב-19/6/2014 23:10
אמרתי שיש שאומרים, לא שאני בהכרח מאמין בזה. (זאת לא תורה מסיני )
יש כאלה גם שאומרים שכל ההסרטה על הירח נעשתה באולפני הוליווד ושהאמריקאים לא הגיעו ראשונים על הירח...