בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מילים לשירים - lyrics

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2022 17:10 לינק ישיר 

מקסים!! תודה על התרגום.

ברוך הבא לפורום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2022 20:11 לינק ישיר 

אומנם ההודעה האחרונה היא מאפריל, אבל לא רציתי לפתוח סתם אשכול חדש.. מי יואיל בטובו לגלות את מילות השיר שירה חדשה בביצוע מקהלת האחדות? הכוונה לפזמון באנגלית. חסרה לי שורה אחת ולכן אשמח למילים המלאות. רוב תודות וברכה על ראשכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 20:43 לינק ישיר 

אולי יש בוויקי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 22:53 לינק ישיר 

מילי90 כתב:
אומנם ההודעה האחרונה היא מאפריל, אבל לא רציתי לפתוח סתם אשכול חדש.. מי יואיל בטובו לגלות את מילות השיר שירה חדשה בביצוע מקהלת האחדות? הכוונה לפזמון באנגלית. חסרה לי שורה אחת ולכן אשמח למילים המלאות. רוב תודות וברכה על ראשכם!

חסרה לי מילה אחת שלא הצלחתי להבין

אנחנו, אנחנו, אנחנו הם הכוכבים הזורחים, אנחנו ???? כאחד מקהלה של אחדות.
We are, we are, we are, we are the shining Star.
We are as one ???? A choir of unity

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 23:02 לינק ישיר 
מילי90

אפרים1 כתב:

חסרה לי מילה אחת שלא הצלחתי להבין

אנחנו, אנחנו, אנחנו הם הכוכבים הזורחים, אנחנו ???? כאחד מקהלה של אחדות.
We are, we are, we are, we are the shining Star.
We are as one ???? A choir of unity   בדיוק המילה שחסרה לי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2022 18:20 לינק ישיר 

עכשיו קראתי בשיחה בפורום הודעה של משוררששיער ששם הוא הביא שורה מתוך השיר "Mister Carter". יש למישהו א המילים לשיר והוא יכול להעלות אותם לפה, אשמח!!
תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2022 01:05 לינק ישיר 

עוד שאלה" באקספיאנס 4 בשיר הענק 'מסביב לעולם' הילדים אומרים כמה וכמה ארצות- מקסיקו, יפן, רוסיה/פולין וארץ ישראל. יש שם ארץ אחת שהילד אומר את שמה בקול נמוך, ובדיוק התזמורת קצת גוברת. מישהו יודע על איזה ארץ הוא מדבר? Welcome to....??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2022 01:23 לינק ישיר 
ayalambc

קודי כתב:
עוד שאלה" באקספיאנס 4 בשיר הענק 'מסביב לעולם' הילדים אומרים כמה וכמה ארצות- מקסיקו, יפן, רוסיה/פולין וארץ ישראל. יש שם ארץ אחת שהילד אומר את שמה בקול נמוך, ובדיוק התזמורת קצת גוברת. מישהו יודע על איזה ארץ הוא מדבר? Welcome to....??

לא כל כך הבנתי לאיזה חלק התכוונת (אולי סקנדינביה?)... בכל אופן קישור לאשכול מילים לשירים - בחדרי חרדים
אןלי השאלות האלה מתאימות לאשכול השאלות הקטנות?:)
אשמח לתגובה על ההודעה בקשר לשיר "מסטר קרטר".
לילה טוב

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 18/11/2022 01:23:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2022 18:02 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=1474741&forum_id=13473 לקראת סוף העמוד יש שם את המילים לשיר "around the world"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2022 23:18 לינק ישיר 
קודי

AyalaMBC כתב:
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=1474741&forum_id=13473 לקראת סוף העמוד יש שם את המילים לשיר "around the world"

וואו, תודה רבה. יפה על הבירור עד מציאת השרשור...
אבל לצערי לא כל המילים כתובות פה! זה מוזר כי בשאר נראה שכן. אבל יש שם עדו מלל שלא נמצא פה. הוא תרגם רק את הקטעים ששרים, אבל יש גם דיבורים של 'ברוכים הבאים' שלא נאמרות בשירה, ולא נמצאות בתרגום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2022 23:25 לינק ישיר 

קודי כתב:

אבל לצערי לא כל המילים כתובות פה! זה מוזר כי בשאר נראה שכן. אבל יש שם עדו מלל שלא נמצא פה. הוא תרגם רק את הקטעים ששרים, אבל יש גם דיבורים של 'ברוכים הבאים' שלא נאמרות בשירה, ולא נמצאות בתרגום.

נכון את הקטעים שמדברים בהם לא כתבו...
בכל אופן זה הולך כך:
קטע 1- מקסיקו
קטע 2- יפן
קטע 3- אנגליה
קטע 4- רוסיה
קטע 5- ישראל
ואחרי זה יש את השיר מסביב לעולם עם כל הילדים.
מקווה שדייקתי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2022 23:27 לינק ישיר 

קודי כתב:

בקישור שהבאתי יש רק את מילות השיר:
בהתחלה - ירחמיאל, יעקב בלוק ומרק שליזנגר ובסוף כולם ביחד עם כל מיני תחפושות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 01:05 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
עכשיו קראתי בשיחה בפורום הודעה של משוררששיער ששם הוא הביא שורה מתוך השיר "Mister Carter". יש למישהו א המילים לשיר והוא יכול להעלות אותם לפה, אשמח!!
תודה!

אין לי כח לכתוב את הכל מחדש אז הנה תמונה מתוך העטיפה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 01:16 לינק ישיר 
קודי

AyalaMBC כתב:

בקישור שהבאתי יש רק את מילות השיר:
בהתחלה - ירחמיאל, יעקב בלוק ומרק שליזנגר ובסוף כולם ביחד עם כל מיני תחפושות.

כן, אבל אין שם את ה'ליידיס אנד ג'נטלמן, וולקום טומקסיקו/ג'פן...' וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 01:38 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
תודה!

אין לי כח לכתוב את הכל מחדש אז הנה תמונה מתוך העטיפה:

וואוווו אפרים תודה רבה!!!
בעזרת ה' מחר אני אתרגם את זה ואעלה את זה לאשכול של התרגומים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מילים לשירים - lyrics
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.