|
|
| נשלח ב-30/6/2014 19:35 |
|
| |
שיטה של חבדניקים?... בחיים לא שמעתי על זה מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 11:27 |
|
| |
בס"ד
רציף,היא לא אומרת לי מה לבקש...אני בעצמי לא ראיתי צורך לבקש על זה... כי אם הבחור דוחה אותי ברור שלא ארצה להיפגש איתו שוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 11:28 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | שיטה של חבדניקים?... בחיים לא שמעתי על זה מוזר... |
|
בס"ד
חחח למה כל דבר משייכים לחב"ד?זה שיטת NLP...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 15:17 |
|
| |
אן אל פי
| צדיקונת כתבה: |  |
שיטה של חבדניקים?... בחיים לא שמעתי על זה מוזר... |
|
זו שיטה מאוד ידועה ומאוד מעורכת, זו שיטה שמובילה להצלחה בחיים. הרבה מאמנים ומטפלים משתמשים בה, גם "חייכנית" משתמשת בשיטה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 15:32 |
|
| |
בס"ד
כן גם הסלבריטאית חייכנית משתמשת בשיטה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 00:58 |
|
| |
אז יאללה תלמדו אותי..אין לי כוח להסתכל בגוגל....עצלנית שכמותי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 00:59 |
|
| |
צדיקונת,לא נרדמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:06 |
|
| |
לא..ראית מזה?
למה מה את עושה פה בשעה כזאת,אה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:09 |
|
| |
חחחחח לי יש רק דבר אחד לומר: חג חמישי שמח!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:16 |
|
| |
חחח מה כ"כ קשה לאנשים פה להרדם?...
אז יאללה בלאגן!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:19 |
|
| |
לי ממש לא קשה!!! אני פשוט מתעצלת להוריד ת'ראש ולסגור את הלפטופ אבל זה יקרה בעוד 3...2....1... לילה טוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:22 |
|
| |
לאאאאא אל תשאירי אותי לבד!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:47 |
|
| |
חייכנית, קודם כל כתיבה יפה מאוד ורעיון עוד יותר, מה שכתבת שמעתי וקראתי בהרבה גרסאות, מכירה את הרב משה בויאר?! (ממליצה מאוד)
אני אישית לוקחת את הדברים האלה בעירבון מוגבל מאוד, כי זה לא תורה מסיני, תגידי שאת לא רוצה תימני ודווקא יביאו לך או כל דבר אחר.
ואם ההורים לחזק את הקשר לא צריך לבוא רק מהכיוון של עצמי מה זה יתרום לי, אני חושבת שכל אחת ואחד (ברוב המקרים) ההורים עושים מספיק בשבילנו בשביל שנכיר להם טובה בשביל שהתקשורת שלנו חייבת להיות טובה אתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:32 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | אז יאללה תלמדו אותי..אין לי כוח להסתכל בגוגל....עצלנית שכמותי... |
|
בס"ד
הכתבה שלי כבר מלמדת...אז תקראי שוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 11:58 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | פעם חשבתן בנות למה למרות שיש כאלה שיש להן רשימה ברורה של מה הן רוצות/לא רוצות בבחור...קורה שאחרי חתונה בדיוק מה שהן הכי לא רצו ופחדו שיהיה קורה להן מול העיניים??
(ליועצת הגיע אישה גרושה פעמיים עם המחברת של ה"לא" שהיא רשמה...ומה התברר?שכל מה שרשמה כ"לא" היה למציאות...)
 חייכנית.
|
|
שלום אנשים יקרים, קראתי פעם ספר שעוסק בנושא הזה, לא קראתי אותו עד תומו, הוא לא "ספר קריאה", אבל כן מעניין, קוראים לספר "לבסוף מוצאים אהבה" של ? אנדריקס. [מייסד שיטת EMAGO]. אם אני זוכר נכון, עיקרון הספר הוא, שחלקי הזכרון של המוח מחולקים לשתיים, האחד הינו בילדותינו המוקדמת הוא רגשי וממילא לא הגיוני, השני הינו יותר בוגר ולכן הוא הגיוני. הרבה בנ"א חווים דברים שליליים בחייהם מהסביבה והסובבים, והדברים נשארים חרוטים איפשהו, הרבה מחפשים "תיקון" לנקודות שהציקו ופגעו בהם, ולכן הם באופן לא מודע מחפשים אנשים עם תכונות דומות לפוגע בהם בכדי לעשות חזרה רגשית לנקודת הפגיעה ובכך לתקן אותה, הבעיה היא (- שמי שהוא בעל תכונת אופי הזהה לפוגע, סביר שיפגע שנית באותה הנקודה. יש צדדים הגיוניים בדבריו, כמו ההסבר למה בנ"א לוקחים בן/בת זוג דומה להורים בלי שהם שמו לב לכך.
|
|